Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Kim DemiÅŸ Netten Para Kazanılmaz diye :)  (Okunma Sayısı 1553 defa)
Sancak_Beyi
Takım Nervous
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 10 Eylül 2011, 02:25:41 »

Arkadaşlar olay son derece basit ve nettir, öyle katekulle hile yalan dolan işi değildir. Ptc sistemidir yani reklama tıkla izle ve kazandır, Sitede reklamlar döner günlük en fazla 5 adet. Bu reklamlara tıklayıp 30 saniye beklersiniz, ve bakiyenize yazar. En az 2 dolara ulaşıncada, Ödemeyi anında Paypal yada Alertpaya alırsınız. Şimdiye kadar sırf bu tanıttığım siteden 2987 küsür dolar ödeme aldım. Birde herşeyden önemlisi uyduruk bişey olsa ve ben hiç ödeme almasam kesinlikle sitemde böyle bir konuya yer vermem.

Not: Gün içinde çıkan reklam sayısı 4 den fazla olabiliyor artık, standart 4 ama gün içinde 10 dan fazla reklamda çıkabiliyor..

16 Şubat 2011 Tarihli Aldığım Ödeme Dekontum:

Üye Olmak İçin BURADAN TIKLAYIN
Sizler için resimli anlatım hazırladım, kayıt olmadan reklam tıklamaya kadar eksiksiz anlatımdır.
1. Siteye Giriş Yapılır: BURADAN TIKLAYIN resimdeki gibi Registere tıklanır.

2. Kayıt Olma işlemi: Daha sonra aşağıdaki resimde görüldüğü gibi üyelik bilgilerimiz için gerekli kısımları dolduruyoruz. Kullanıcı adımız en az 4 en fazla 14 haneli olmalıdır. Kullanıcı adımız sadece harf ve rakamlardan oluşmalı ve mutlaka bir harf ile başlamalıdır. Password ve Password confirmation bölümlerine en az 4 haneli şifremizi yazıyoruz.

3. Aktivasyon İşlemi: Mail adresinize altaki gibi bir kod gelir, o kodu kopyalayıp alttaki işleme geçin.

4. Aktivasyon Tamamlama: Bu sayfayı kapatmadan e-posta hesabımıza gidiyoruz ve bize gönderilen iletideki aktivasyon kodunu kopyalayıp belirtilen yere yapıştırdıktan sonra resimde görülen doğrulama kodunu hemen üzerindeki Image Verification kısmına girip Finish Registration butonuna basıyoruz.

5: Kaydın Tamamlanması: Aşağıdaki ekran geldiyse her şey sorunsuzca olmuş demektir.

Neobux'a üye olduk. Şimdi giriş yapalım ve reklamları tıklayarak para kazanalım.
GiriÅŸ Yaparken:
-Username: Üye olurken kullandığınız kullanıcı adınız...
-Password: Üye olurken kaydettiğiniz şifreniz
-Secondary Password: 2. şifre (şimdilik boş bırakıyoruz.)
-Verification Code: Alttaki resimde görünen yazıları yazınız.

Reklamlara Tıklama: View Advertisements yazan yere tıklayarak reklamları görüntülemeye başlayacağız, sağ üst köşeden View Advertisements linkine tıklıyoruz.

Devam edelim: Şimdi,oradaki yıldızların yanındaki yazılara tıklıyoruz ilk linkten başlayarak bütün reklamlara tıklayacağız. Yazıya tıkladıktan sonra ardından çıkacak olan kırmızı noktaya tıklıyoruz.

Reklamın Görüntüsü: Kırmızı noktaya tıkladığımızda aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa açılacaktır ve üst kısımda sarı renkli yükleme barını göreceksiniz. (sayfayı kapatmadan bekleyiniz)

Paranın Hesaba Geçmesi: Daha sonra yükleme tamamladıktan sonra (Advertisement Validated!) yazısını görünce işlemimiz tamamlanmış olacak.

Ardından alttaki tüm linklere aynı şekilde tıklayarak, bu günkü tıklama işlemini tamamlamış oluyoruz. Eğer yeni üye olmuşsanız, bu da standart üyesiniz demektir ve genelde günde 4 reklam tıklayabilirsiniz. Premium üyeyseniz, 9 ve üzeri reklam çıkacaktır. Reklamlar hergün yeniden çıkacaktır, bugün saat 10 gibi tıkladıysanız yarında o reklamlar tekrar çıkacaktır...

Not: Alıntıdır.

Lider     : DoÄŸru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler, bir gün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler!...

Rasurarch
Takım DD
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2011, 02:54:42 »

alıntı yazmıssın peki denedinmi ?

İnsanoğlu topraktan yaratılmıştır.

Her an çamurlaşabilir.....
Sancak_Beyi
Takım Nervous
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2011, 10:04:00 »

alıntı yazmıssın peki denedinmi ?

ayriyetten bağlantı niye böyle değilde http://www.neobux.com/ böyle http://www.neobux.com/?r=burakzeybey ?

Deniyorum, şuan 0.049$ var. Alıntı yaptığım sitedeki yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla da başka para alanlar da var. En az 2$ olması gerekiyor neobux'takki hesabın paypala aktarılması için. Paypal'daki hesabın çekilmesi için de en az 10$ olması gerekiyor. Yani şuan onu bekliyorum.

Linklerin o şekilde olmasının sebebi de referans işleminin olması. Siteye referans olup üye çektiğinizde, çektiğiniz üyelerin tıklamasından da kazanıyorsunuz.

Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler, bir gün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler!...

DisaSteR
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2011, 10:13:41 »

bikaç gündür ben de deniyorum 0.095 $ dolar oldu. ama olay aslında, yatırım yapmaya dayanıyor..hiç para vermeden para kazanmayı beklemek, uzun zaman alıyor ve çok düşük karlı.

twodolarclick sitesini de merak ediyorum, acaba para ödüyorlar mı..1000 dolara ulaÅŸtığınızda ödediklerini söylüyorlar..5 günde 150 dolara ulaÅŸtım..her reklam 2 dolar. denemek isterseniz http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=d1s4  ÅŸurdan üye olun lütfen : p

| 
MartyMcFly
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2011, 10:53:10 »

yalan bunlar bırakın bedavadan para kazanmayı hayallerini  Kahkaha
windmQn
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gölgede Duranın Gölgesi Olmaz...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2011, 22:05:40 »

boÅŸ iÅŸler ya boÅŸverin..empty works

"Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır."
Sancak_Beyi
Takım Nervous
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2011, 12:55:24 »

Kazandığını söyleyen çok kişi var, o yüzden boş olduğunu düşünmüyorum. Ama denicem, hele bi 10 $ yapıyım, eğer paraya dönüştürebilirsem devam ederim, olmuyorsa bırakırım zaten

Darkelf
Oyun Bağımlısı...
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2011, 18:24:37 »

Kazandığını söyleyen çok kişi var, o yüzden boş olduğunu düşünmüyorum. Ama denicem, hele bi 10 $ yapıyım, eğer paraya dönüştürebilirsem devam ederim, olmuyorsa bırakırım zaten

ama bu iş içinde bir iş vardır kesin
Sancak_Beyi
Takım Nervous
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2011, 18:29:21 »

ama bu iş içinde bir iş vardır kesin

bilmiyorum, şuan tek umudum olmaması Gülümseme

TrunKs
Takım Drama Theory
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

FastFartu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 11 Eylül 2011, 20:23:08 »

netten para kazanılmaz. ben dedim, sorun mu var o.O

Rasurarch
Takım DD
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2011, 13:27:40 »

www.get-paid.com/register.php?ref=rasurarch

bu sitede 0.10 $ dahi kazansanz yolluyorlar ama haftadan haftaya çarsamba ve persembe günleri paypal hesabnıza
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2011, 12:56:02 Gönderen: Rasurarch » Kayıtlı

İnsanoğlu topraktan yaratılmıştır.

Her an çamurlaşabilir.....
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.083 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu