Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: ©offee  (Okunma Sayısı 9378 defa)
hydramarine
Takım Smash !
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2009, 18:02:12 »

Beyler üye alımlarımız sınırlı sayıda olsa da açıktır. Lütfen bize katılmak isteyen veya katılmak isteyebilecek birini tanıyan burdan veya PM den en kısa zamanda bana yazsın.

bu cok dikkat edilmesi gereken bir konu onu soylemek isterim ilk basta Gülümseme
Ikinci olarak takim olarak butun takimlar ilk basta eglenmek birlikte vakit gecirmek icin toplanir.ama zaten olayin zor kismi cogu türk takiminin basarisiz oldugu nokta bunu her zaman on plana tutup ciddiyetide yavas yavas on plana cikartmaktir. Bunu basarabildiginiz zaman 5 ay sonra veya 1 sene sonra elbet bi sure sonra basariyi yakalarsiniz.
insallah iyi noktalara gelirsiniz kolay gelsin Gülümseme
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 03 Kasım 2009, 20:23:49 »

vallahi ÇOK büyük bir oranda farklılaştık... öncelikle 12 kişiydik. kadroyu madroyu her şeyi oturtmuştuk. kuralımız şuydu: cumartesi günleri her akşam saat 7-11 arası girip klan maçı yapacaktık. bu belirli bir düzeyde maç yapıp kendimizi geliştirmek adına yapılmış ilk hamlemizdi. 2. olarak, klandaki 3-4 arkadaşa 2-3 saatimi verip nasıl pickupa girileceğini öğrettim. ancak 12 kişinin hepsine böyle uğraşamayacağım için en sonunda çok detaylı bir pickupa girme rehberi yapıp 2-3 farklı platformda yayınladım ve linkini de arkadaşlara attım. bildiğiniz üzere pickupa girmeyen adam olmamalı bir klanda... daha sonra bu 12 arkadaşın çoğu öğrenci ve sınav senesinde olduğu için online olma süreleri çok düştü ve biz de bu sebeple oyuncu sayımızı 8'e indirdik... hatta şu an bile çıkarmayı planladığım 1 kişi var ve yerine medic-soldier olan bir arkadaş alacağız. hatta çıkan arkadaşlarımızdan birisi yeni bilgisayar aldı ve online olma süresi bu sebeple artacaktır, onu geri alıp en sonunda kadroyu 9 kişide sabitleyebiliriz...

normal bir klan işe sıfırdan başlar veya bazı klanlar(liquid gibi), klanı ilk açtığında bile zaten kadrosu sebebiyle en üst seviyede olur ancak biz klanı açtığımızda eksilerdeydik... zemin katın da altındaydık. hiç pickup oynamamış, 6 on 6 düzeni bilmeyen(2 scout 2 soldier 1 demo 1 medic), düzenli bir toplanma ve maç saati olmayan, klana 12-13 kişi dolduran bir klandık... ve işin kötü tarafı herkes publicten kopup gelme adamlar olduğu için kendimizi geliştirmemiz çok uzun zaman aldı. şimdi geriye dönüp bakıyorum da, eskiden daha pickupın ne olduğunu bilmezken şimdi kendim oturup 2-3 saat screenshotlı falan pickup rehberi yapmışım... yani iyi ki de böyle sitelere klanımızın konularını açıp insanlardan destek almışız. bu sayede ilk seviyeye oranla muazzam bir birikim elde ettik.

biz normalde insanları klasına bakarak seçmezdik(gerçi şimdi de pek değişmedi) ancak artık elimizde var olan arkadaşları bir tek klasa yönlendirmeye dayalı bir politika seçeceğim ve bunu arkadaşlara sunacağım... keşke klanı ağustosta değil de haziranda falan açsaydım da o zaman çok çok daha iyi olurdu... ancak son 1-2 hamleyle iyice düzeni oturturuz diye düşünüyorum. hiç olmadı, diyelim ki en kötü ihtimalle bütün üyeler çıktı, kimse kalmadı falan: bu klanın grup sayfası hazirana kadar durduğu, benim elimde olan klan avatarları kaybolmadığı ve benim nickimin başına coffee yazma kabiliyetim kaybolmadığı sürece bu klan hayatta durur. tek ihtiyacı olan şey hazirana kadar sağ kalmak. öğrenci olmam sebebiyle çok büyük değişimleri kolayca gerçekleştiremiyorum ancak yaz tatili olunca çok köklü değişimleri belki de 1-2 gün içerisinde rahatlıkla halledebilirim. gerçi şimdi bile az çok idare ediyoruz, hiçbir şeyin kötüye gittiğ yok. ancak dediğim gibi, yukarda bahsettiğim bütün tecrübe ve birikimi temmuzda falan sağlasaydım, yaz tatili bitmeden kadro ve düzeni çok iyi oturturduk... neyse, buna da şükür deyip önümüzdeki maçlara bakacağız...

iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.228 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu