Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Twin ÅŸikayet 2  (Okunma Sayısı 1204 defa)
Rasurarch
Takım DD
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 02 Eylül 2011, 01:06:45 »

Şu adamı artık banlıyorsanız banlayın velet velet tavırlarından bıktım artık.Adam 23 yaşındayım diyor ama eser yok.Az önce oyuna girdim adam gelmiş model al diye emrediyor sonra alırmısın de dediğimizde adammısın felan diyor.Geçen rasu içinde öyle oldu adam ana avrat sövdü ss de var elimde ama hala sunuculara giriyor.Ne yani şimdi bizde böylelerine ana avrat sövelimmi.Gereken yapılsın artık silin gitsin sunucudan.Eğer bunun gibilerini silmicekseniz benim üyeliğimi silin olsun bitsin !

Hatta Hypnos az önce oyundaydı uyardı kaç defa bu olaya oda şaittir.

Diiiidd kimse kimseye durup dururken sövmez ki ben bu zamana kadar kimseye durup dururken sövmedim bilen bilir fazla klavye artistlÄŸi yapma o parmaklarını kırarım birdaha klavye tuÅŸlarına dahi basamassın adam olmayı öğren ilk baÅŸta sonrada düşün neden bana sövüyorlar diye  Göz kırpan

İnsanoğlu topraktan yaratılmıştır.

Her an çamurlaşabilir.....
Necq
Takım ZoNe
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 02 Eylül 2011, 01:53:29 »

Şu adamı artık banlıyorsanız banlayın velet velet tavırlarından bıktım artık.Adam 23 yaşındayım diyor ama eser yok.Az önce oyuna girdim adam gelmiş model al diye emrediyor sonra alırmısın de dediğimizde adammısın felan diyor.Geçen rasu içinde öyle oldu adam ana avrat sövdü ss de var elimde ama hala sunuculara giriyor.Ne yani şimdi bizde böylelerine ana avrat sövelimmi.Gereken yapılsın artık silin gitsin sunucudan.Eğer bunun gibilerini silmicekseniz benim üyeliğimi silin olsun bitsin !

Hatta Hypnos az önce oyundaydı uyardı kaç defa bu olaya oda şaittir.

Diiiidd kimse kimseye durup dururken sövmez ki ben bu zamana kadar kimseye durup dururken sövmedim bilen bilir fazla klavye artistlÄŸi yapma o parmaklarını kırarım birdaha klavye tuÅŸlarına dahi basamassın adam olmayı öğren ilk baÅŸta sonrada düşün neden bana sövüyorlar diye  Göz kırpan

kime diyon ?

zoNe Team..   <Hypnos>
Necq
Takım ZoNe
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2011, 02:01:25 »

aynen yaa bu ne önüne gelen banlatmak için uÄŸraşıyor millete konu açıyım dikkat çekiyim havası gelmiÅŸ :d twin de gündemde yaa üstüne gidelim  az kaldı Kahkaha banlancak düşüncesindeler

Kimse senin üstünden dikkat çekmeye çalışmaz çok şahit oldum tartışma başlatmana bıktı millet senden bende bıktım bi sonuca varana kadar şu twin hakkında başka konu açmayın pls yeter kalabalık yapıor gereksiz konu gereksiz tartışma

Konu kilit pls.

zoNe Team..   <Hypnos>
WiLdNesS
Admin
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

dd is back...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2011, 16:27:07 »

Twin 1 ay sunuculardan uzaklaştırma cezası almıştır. Ve hldm adminliği alınmıştır.

Huzuru bozma + şikayet üstüne şikayet + hldm de kafasına göre map değiştirme.

kilit.

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.071 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu