Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Twin Åžikayet !  (Okunma Sayısı 1219 defa)
HerakleS.
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2011, 16:17:10 »

Twin seni bu oyunda sevenleri saysana bana ? Herkese eziliyosun her ezildiğinde hep bir bahane sonradanda sen eziksin ben seni ezerim yok bala aldın yok pingim var yok mouse bozuk nereye kdr ?
Twin.
Takım MachinE
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2011, 16:20:22 »

Kahkaha oha herakles sen beni nezmaan yendinde bunları diyorsn quatromu soluyor sna bunları sunları  dıceksın diye  .)) sevenlerı nıye sayım yahu seven sever sevmıyen sevmez umrumdamı sevmiyonuz diye aglımmı oyun bu amk burda admın olsam ole bi severdinizki neyse
Twin.
Takım MachinE
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2011, 16:22:09 »

nse gencler işim var size cok zaman ayırdm .)) adamlıgı sendenmı ogrencem quatro sen akıllı olsan şikayet etmezdin demekki hala çocuksun
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 01 Eylül 2011, 18:50:31 »

Akşam oldu hala su saçmalığa dur diyen birisi yok..
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 01 Eylül 2011, 19:09:12 »

küfür, hakaret, tartışma içeren mesajlarınız silinmiştir.

twin;

arkadaşlar "bahane" konusunda biraz haklı sayılırlar. her yenildiğinde senden bir bahane duyuyorum hakkaten. sana tavsiyem, sadece oyuna konsantre ol. çoğu eski oyuncu, maç sırasında yazı yazılmasından hoşlanmaz. vurduktan sonra "asdsadsa" yazmalar veya gülücük atmalar çoğu eski oyuncuyu tahrik eder. bunları aşman senin profesyonel oyuncu olman açısından iyi olur.

diğer arkadaşları da biraz daha sakin olmaya davet ediyorum. yapılması gerekenler değerlendirildikten sonra karar buraya yazılacaktır. konu kilitlenmiştir.

Altını şer,incisi ker
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.048 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu