Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Türk Half Life Server'i kurmak  (Okunma Sayısı 4382 defa)
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #15 : 19 Ocak 2010, 18:45:56 »

benim yapmak istediğim boss tarzında bi server kurmak türkiyede.türkiyeden dedicated server alıp boss modunda half life serveri yapmak istiyorum.ama bu konu hakkında bilgim az,hangi serverlara half life kurulur,hangi versiyonu kurulur,kaç paraya maal olur,ayrıca ortak da arıyorum sağlam insanlar.

Sorularınıda kısaca cevaplayayım (Cevaplarım kendi görüşümdür; kişiden kişiye farklılık gösterir polemik olmaması amacıyla yazıyorum);

1-Boss tarzında server kuracağın zaman kime hitap edeceksin bunu belirlemelisin, Türklere mi yoksa Yabancılara mı? Serveri Türkiye' deki sunucularda açarsan yabancı oyuncuların akın akın geleceği bir yer olmayacaktır çünkü yüksek ping alacaklardır. Yabancı hostlarda kurarsan sen yüksek ping almaya devam edeceksin (Almanya' dan vs açtırırsan pingin 70-80 olur tahminen) ve site tanıtımı,yönetimi vs gibi püf noktlardan hiç bahsetmiyorum.

2- Half Life serverı kurabilirsin fakat senin istediğin ekstra mod pullinglerini yükletecek bir sunucu desteği bulman lazım ( bulmak zor değil fakat herkez uğraşmaz bu yüzden fiyat açısından elverişli olmayabilir).

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
ScaLe
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2011, 02:01:33 »

Ben Kendime Ait ArkadaslarımLa Oynaya Bılecegım HL Server Kurmak İstiyorum Nasıl Kurabilirim Bilgi Verirseniz Sevinirim .
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2011, 12:54:42 »

Ben Kendime Ait ArkadaslarımLa Oynaya Bılecegım HL Server Kurmak İstiyorum Nasıl Kurabilirim Bilgi Verirseniz Sevinirim .
Aradığın şey burda dostum.
http://www.agmerkezi.com/forum/empty-t29.0.html
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.031 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu