Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Türk Half Life Server'i kurmak  (Okunma Sayısı 4382 defa)
badboymehmet
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 18 Ocak 2010, 23:47:37 »

Selamlar arkadaşlar ben Mehmet.yaklaşık 11 yıldır half life oynuyorum.Yaşım 25.

benim half life hakkında çok fazla bilgim yok.11 senedir sadece oynadım,consol da bildigim komut sayısı 10 u geçmez belkide.half life i genelde Boss Serverda oynuyorum,boss serveri bilmeyenler için,boss serverdan bahsedeyim.Boss aslında farklı ülkerden half life oyuncularının kurduğu bi clan ve gerçekten profosyonel oyuncuların kurduğu bi clan.oyun modu ag'a benziyor ama ag kadar hızlı değil,doğar doğmaz uzun atlaman aktif,silahlar olarak menü 1-2-3 deki silahların hepsi aktif.mesala Shotgun silahı normal half liftekinden 2-3 katı daha seri ateş ediyor,ayrıca Egon silahı çoğu bölümde de-aktif,bazı bölümlerde var ama çok kuytu köşelerde.ben bi türk olarak yabancı serverlarda TÜRK'ün gücünü her zaman gösteriyorum Sırıtan aynı şekilde de boss'ta yenemediğim adam yok gibi bir şey(megaloman olmak istemem ama) boss dünyaca tanındık bi server,ag'cılar geliyor kapışıyoruz bazen,çoğu zaman yeneriz ayrıca Göz kırpan

ben söylemek istediğime geleyim arkadaşlar.türkiyeden boss'a giren arkadaşların bağlantıları güçlü olmalarına rağmen high ping den dolayı server otomatikmen atıyor bizi.bunun nedeni de telekom bağlantılarımızı sniff ediyor.benim yapmak istediğim boss tarzında bi server kurmak türkiyede.türkiyeden dedicated server alıp boss modunda half life serveri yapmak istiyorum.ama bu konu hakkında bilgim az,hangi serverlara half life kurulur,hangi versiyonu kurulur,kaç paraya maal olur,ayrıca ortak da arıyorum sağlam insanlar.

http://www.mellowdsign.com bu da boss'un resmi web sitesi.server ip si vs. her türlü bilgi var.zamanınız varsa biraz inceleyin arkadaşlar,gerçekten çok eğlenceli bi server.

K0ntes.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2010, 08:05:32 »

Server Kiralamak istiyorsan http://www.agmerkezi.com/?s=sunucu-kiralama.html araştırmanı tavsiye ederim.Özelliklerini oku ve iletişim bölümündeki verlilen msn sahibi ile iletişime geç.Para konusuna gelince Elbette ücret ödenilecek.Bildiğim kadarıyla bankaya para yatırılıyor.Fiyatlar hemen hemen her yerde aynı.Buradan ındırmek ıstemıyorsan bile cskeyfi.com adresleri gibi yerlerden indirebilirsin.

Ya İzinde Yürürüz Ya İzinde Ölürüz .!
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

{xen1zm}

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2010, 09:16:22 »

işin içinde biz yoksak yeterince profesyonel değildir zaten.
Bahsettiğin modun yapımının zor olacağını düşünmüyorum.Erozbey veya m3y konuya bakarsa kafandaki soru işaretlerini hallederler.

Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,
Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise,
İnsan hakları üst seviyede, Dinsizlik hat safhada.
Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami,
İnsan
K0ntes.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2010, 09:18:58 »

Server Kiralamak istiyorsan http://www.agmerkezi.com/?s=sunucu-kiralama.html araştırmanı tavsiye ederim.Özelliklerini oku ve iletişim bölümündeki verlilen msn sahibi ile iletişime geç.Para konusuna gelince Elbette ücret ödenilecek.Bildiğim kadarıyla bankaya para yatırılıyor.Fiyatlar hemen hemen her yerde aynı.Buradan ındırmek ıstemıyorsan bile cskeyfi.com adresleri gibi yerlerden indirebilirsin.
Åžunu  eklemeyı unutmusum  bu adresler Boss serverları deÄŸil normal Türk serverlarıdır.Bu konuda en iyi öğretebilecek kiÅŸi:Erozbeydir.

Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2010, 09:50:05 »

Bu boss dediÄŸin ÅŸey modmu yoksa takımmı? EÄŸer mod ise çakma ag diyebilirim ben buna Gülümseme Adamların yaptığı sadece armorları yükseltmek o kadar  Dil çıkaran
K0ntes.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2010, 10:14:32 »

Boss Mod deÄŸil açıklamada sten Yabancı ırklı adamlarla yaptığım yabancı bi server dedi.Arkadas yabancıların da katıldığı ama Turklerım serverı olan bi boss serverı acmak ıstıyo anladığım kadarıyla  Ney  Masum

badboymehmet
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2010, 11:30:58 »

selamlar arkadaÅŸlar.

Cred kardeşim inan türk kardeşlerimiz nasıl oynuyor bilmiyorum,türk serveri aradım bir kaç tane bulamamıştım,boss servera denk geldim,o gün bugündür boss'ta oynuyorum.ama inanın boss'u tüm dünya bilir ve çok profosyonel oyuncular takılır.

Erozbey boss aslında bi clan,aynı zamanda da serverin ismi.Mod dediÄŸin gibi ag'a benziyor ama tam ag deÄŸil,farlılıkları yazımda açıkladım.ben bu ÅŸekilde bir server kurmak istiyorum,sunucuyu kiralarız,ama bana aynı boss modunda olmasına yardım edebilecek biri var mı?doqukan  kardeÅŸin verdiÄŸi adrese girdim orada bulunan arkadaşın msn'ni ekledim.anladığım kadarıyla Erozbey siz de bu iÅŸte bilgilisiniz galiba,mümkünatı varsa msn adresinizi özelden ya da burdan gönderir misiniz,biraz yardım almak istiyorum da bu server konusunda,teÅŸekkürler tüm cevap veren arkadaÅŸlara.
K0ntes.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2010, 11:38:42 »

Åžimdi sen Boss server acmak istiyorsunda emin ol  Ag ve AGM'dekı tat oLmaz.Buradakiler kendılerını tanıtarak oyunda karsılastıklarında forumdan Nickini hatırlayaraka Selamlaşırlar.Hldm,AG,AGM buradakı dostluklar çok farklı  Dil çıkaran  Göz kırpan

badboymehmet
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2010, 11:43:52 »

doğrudur dostum Gülümseme biz de boss'ta birbirimizi tanırız genel de zaten,adamlar yabancı falan ama muhabbet 10 numara.şimdi ag'yi oynamak için ek bir şeyler yüklüyorsun galiba 24 mb civarında,ama boss server'a girerken herhangi bir şey yüklemene gerek yok,direk giriyorsun ag moduna yakın half life yi oynuyorsun,o yüzden çok hoşuma gidiyor
K0ntes.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2010, 11:45:37 »

doğrudur dostum Gülümseme biz de boss'ta birbirimizi tanırız genel de zaten,adamlar yabancı falan ama muhabbet 10 numara.şimdi ag'yi oynamak için ek bir şeyler yüklüyorsun galiba 24 mb civarında,ama boss server'a girerken herhangi bir şey yüklemene gerek yok,direk giriyorsun ag moduna yakın half life yi oynuyorsun,o yüzden çok hoşuma gidiyor
Zevkler ve renkler tartısılmaz  (=

BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2010, 14:13:27 »

@Cred

ne mod yazması arkadaşım. mod zaten yazılmış. servera yükleyip uygulayacaksın sadece.

@badboymehmet

erozbey aracılığıyla bana ulaşırsan gereken yardımı alabilirsin.

Altını şer,incisi ker
Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kafanıza göre oynayın

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2010, 15:15:56 »

turkiÅŸ o rayt
badboymehmet
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2010, 18:18:56 »

@Cred

ne mod yazması arkadaşım. mod zaten yazılmış. servera yükleyip uygulayacaksın sadece.

@badboymehmet

erozbey aracılığıyla bana ulaşırsan gereken yardımı alabilirsin.

tamamdır kardeşim Erozbey'den msn adresinizi alıp ekledim,tekrar sağolun
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2010, 18:27:50 »

Boss sunucuları serverian's mod kullanıyor. İsteyen istediÄŸi gibi bu modun aynısı açabilir, Boss' a özel bir mod deÄŸil yani. Yazdırmana gerek yok çünkü sana download linkini veriyorum       http://pl4tinum.com/severian/    
Bilgin olması amacıyla birşey daha ekliyeyim, AG oyuncularını yenebilecek kapasitede değiller; half life' ı hakkı ile oynamak istiyorsan adrenaline gamer onamalısın. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Dil çıkaran

Edit : link köprüsü
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010, 02:12:45 Gönderen: Cred » Kayıtlı

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
badboymehmet
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 19 Ocak 2010, 18:35:10 »

Boss sunucuları serverian's mod kullanıyor. İsteyen istediÄŸi gibi bu modun aynısı açabilir, Boss' a özel bir mod deÄŸil yani. Yazdırmana gerek yok çünkü sana download linkini veriyorum        http://pl4tinum.com/severian/        
Bilgin olması amacıyla birşey daha ekliyeyim, AG oyuncularını yenebilecek kapasitede değiller; half life' ı hakkı ile oynamak istiyorsan adrenaline gamer onamalısın. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Dil çıkaran

Edit : link köprüsü

eyvallah m3y kardeÅŸim.inanın çok saÄŸlam ag oyuncularıyla kapıştım ya da kapıştık,bazen yeneriz,bazen yeniliriz,ama genelde yeniyorum.bi gün sizle de oynarız isterseniz  Göz kırpan
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.094 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu