Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gönderen Konu: TFMerkezi Team Fortress 2 Takımlar Turnuvası Usulü ve Kuralları  (Okunma Sayısı 6219 defa)
trafo
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Purple Haze

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #30 : 20 Åžubat 2009, 18:04:48 »

Yani simdi soyle ki ben mesela karsi takimdan bi scout'a 10 ustunden 9 gelebilirim, fakat daha iyi bir scouta 10 ustunden 6 gelmem daha olasi. Objektif olmak imkansiz bu yontemle. Ya da karsi takimi yerden yere vururum, adam uyuz olur 1 verir Gülümseme

Utanılır bence öyle bir şey yapmaya Gülümseme Doğru o yönden düşününce...

Don\'t drink and drive, smoke and fly!..
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 20 Åžubat 2009, 18:06:23 »

ETF2L sisteminde oyları o sezona katılmış oyuncular veriyor, ancak oyuncu sayısı oldukça yüksek pek tabi bu turnuvada. 100'den fazla takım olduğunu düşünürsek (Sezon 4 te 250+) o yüzden sistemleri gayet işlerlik kazanmış durumda. Ayrıca aday gösterilen oyuncuların hepsi de aynı yetenekte.

ÖrneÄŸin Sezon 3 en iyi demoman adayları: Ryb, Byte, Hymzi...  Sezon 3 en iyi medic adayları dunc, agron, kynnel...

Bu oyuncular arasında en iyiyi seçmek için gerçekten bir community oylamasına gerek var.

Ancak bizm topluluğumuza bakınca böyle bir oylamanın anlamı yok, her şeye anket açan forum bebeleri gibi Dil çıkaran 8 tane takımdan bahsediyoruz sonuç olarak.

DediÄŸim gibi benim önerim, madem bu bir ödüllü turnuva,  Ã¶ncelikle kazanan takımın oyuncuları ödüllendirilsin. Hatta ödül kalıyorsa geriye; onlar da ikinci olan takıma gitsin.

İlla en iyiler seçilecekse de admin (!) takımı belirlesin.
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 21 Åžubat 2009, 11:16:58 »

dgnin yorumlarını okuyunca...evet mantık olarak gerçekten de anket sistemi saçma oluyormuÅŸ.Fakat admin takımının belirlemesi zaman alabilir.Tüm maçların demosunu ya da maçları canlı olarak izlemesi lazım deÄŸil mi madem adminler oy verecek  Masum

acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 21 Åžubat 2009, 11:18:54 »

Lukecan sence kim admin olmalı ki? Sustum

Sen olamazsın doğal olarak, turnuvaya katılan biri olarak. Turnuvaya katılan diğer takımların üyeleri de olamaz. Bir söyle fikrini...
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 21 Åžubat 2009, 12:27:07 »

Turnuvaya katılanlar pekala olabilir. Bakınız: ESL, WP, ETF2L vs... Sonuçta kurallar belli. Ben olmak isterdim ama vaktim el vermiyo. Daha önce de bir yerlerde bahsetmiştim. Doruk işleri çekip çevirebilir, dervis ve diğer takımlardan bilgili olgun ve tarafsız birisi daha buna eklenebir.

En iyileri seçme kısmı zaten biraz yaş. Bence benim dediğim gibi o ödüller kazanan takım oyuncularına verilebilir. İlla seçilcekse de admin takımı daha rahat karar verebilir. Adminin yanına ünlem koymamın nedeni hala ortada belirlenmiş birşeylerin olmayışı. Yoksa çok şükür 3-5 kişi çıkar ve gayet güzel başarırlar bu işi kanımca :p
acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 21 Åžubat 2009, 12:41:56 »

Turnuvaya katılanlar pekala olabilir. Bakınız: ESL, WP, ETF2L vs... Sonuçta kurallar belli. Ben olmak isterdim ama vaktim el vermiyo. Daha önce de bir yerlerde bahsetmiştim. Doruk işleri çekip çevirebilir, dervis ve diğer takımlardan bilgili olgun ve tarafsız birisi daha buna eklenebir.

En iyileri seçme kısmı zaten biraz yaş. Bence benim dediğim gibi o ödüller kazanan takım oyuncularına verilebilir. İlla seçilcekse de admin takımı daha rahat karar verebilir. Adminin yanına ünlem koymamın nedeni hala ortada belirlenmiş birşeylerin olmayışı. Yoksa çok şükür 3-5 kişi çıkar ve gayet güzel başarırlar bu işi kanımca :p

Bence turnuvaya katılanlardan admin olursa iş sarpa sarabilir. Sonuçta 250 takımlık turnuva değil. 8 takımlı turnuvada birşeylerin bozulma şansı daha yüksek :/
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 21 Åžubat 2009, 13:10:54 »

Kim olacak o zaman admin. Sonuçta kurallar belliyken birşey olmaz. Ayrıca az takım olması daha iyi, denetim daha kolay olur.

Ayrıca Türkiye'de yapılan her organizasyonda iÅŸlerin sarpa sarması muhtemel, ne yazık ki.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #37 : 21 Åžubat 2009, 13:21:44 »

kimlerin olacağını siz söyleyeceksiniz uğur, derviş, doruk, nazmi.....

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Resqect
Takım Supreme
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

it will be painfull

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 21 Åžubat 2009, 13:23:40 »

doruk veya derviş olabilir bence. Gülümseme

Adiemus
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 21 Åžubat 2009, 13:24:52 »

Admin isi hadi neyse de butun turnuvanin forum uzerinden yonetilmesi buyuk karisiklik doguracaktir. Turnuva icin ozel bir web sayfasi tasarlanirsa cok yerinde bir hareket olur. En azindan, su ligde de oynuyoruz derken bir sayfa gosterebiliriz takimimizi tanitirken. Ayrica, aylar oncesinden dusundugumuz seylerin birer birer gerceklesmesi sevindirici. Umarim herkes kiymetini iyi kavrar da daha da gelisir turkiye tf2 toplulugu.
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 21 Åžubat 2009, 13:59:05 »

Beni(Nazmi denen kiÅŸilik) saymasanızda olur.Åžahsen bu turnuvada admin kadrosunda olmak aklımda yok doÄŸrusu   Gülümseme (SeçilceÄŸimde yok ya >_>)

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #41 : 21 Åžubat 2009, 14:51:34 »

Beni(Nazmi denen kiÅŸilik) saymasanızda olur.Åžahsen bu turnuvada admin kadrosunda olmak aklımda yok doÄŸrusu   Gülümseme (SeçilceÄŸimde yok ya >_>)

nazmi türkiye oy vermeyecek seçilmen için, bu işi adam akıllı çekip çevirecek, tarafsız yöneticilere ihtiyaç var, tfmerkezine geldiğin günden beri turnuvalarımızla uğraşıyorsun ordan buraya koşturuyorsun maçları olmayan takımlara maç yaptırıyorsun bu kadarda zor birşey değil bu iş bence, adminler sadece doğrultuyu göstereck maçlar oynanacak, oynanmayan maç olursa takım kaptanlarına haber verecek...vs.

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 21 Åžubat 2009, 15:13:37 »

Evet Nazmi, Doruk, Derviş. Bence 3'ü bu işi koparır.
fle.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 21 Åžubat 2009, 18:16:33 »

doruk'la konuşarak gerekli yardımı yapabilirim. Gülümseme
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.102 Saniyede 20 Sorgu ile OluÅŸturuldu