Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: TDS Vs HC Maçı STV Demoları(26.01.2009)  (Okunma Sayısı 2862 defa)
King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2009, 14:13:05 »

Bence clan azlığı var ama oyuncu yok clanlara girecek azıcık üstünde durulup oyuncular geliştirilse çok da fazla takımlar oluşur
WarChief
Takım Hard Cores
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2009, 14:57:33 »

Kahkaha Try senden bahsetmeye gerek duymadım. Reptile bir, sen iki baba Dil çıkaran

@darkphoenix: Aslında kendi aramızdaki çekişmelerin bizi sonuca götürmesi gerekirdi. İspanya'da, Fransa'da, Portekiz'de, Almanya'da yerel takımlar kendi aralarında neredeyse hergün maç yapıyor. Ancak ülkemizde aylardır 6on6 maçlar yapan takımlar olmasına rağmen biz TDS ile 2 kere, eXL ile 1 kere maç yapabildik sadece. Tabi ki işin ucu turnuvalarda yabancılara karşı oynamak; ancak şu an mid seviyede maç yapabilen sadece bir takımımız var. Ancak oyun sürelerimize baktığımızda TCM'nin Coinz'inden, 4K'nın Mick'inden, Crack Clan'ın Hymzi'sinden aşağı kalır yanımız yok.

aslında şu finallerin bittiği , sömestrin başladığı günlerde clan liderlerin bir araya gelip , turnuva ,özel maç ayarlaması gerek.Evet türkiyede Coinzle , Mickle aynı sürede oynamış oyuncularımız var ama bu zamanlarını nitelikli geçirmedikleri aşikar.300 saat pickup yapıp , özel maçlara katılmakla , 300 saat sasclanda geçirmek arasında büyük fark var.
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2009, 15:26:50 »

Biz de aylardır onun mücadelesini verdik zaten ama insanlar daha yeni yeni kendine gelmeye başladı. Bu oyuncular yeni türemediler 1 yıldır piyasadalar ve biz 1 yıldır takip ediyoruz neredeyse. Yani SasClan'da oynadım benim haberim yoktu bunlardan demek kaçış yolu değil. Kimisi turnuva takımı olmak ister, kimisi bunu pek de dert etmez. Ama turnuva takımı olmak isteyenlere bugüne kadar neredeydiniz demek geliyor içimden.
nova
Takım TDS
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2009, 18:27:15 »

Biz de aylardır onun mücadelesini verdik zaten ama insanlar daha yeni yeni kendine gelmeye başladı. Bu oyuncular yeni türemediler 1 yıldır piyasadalar ve biz 1 yıldır takip ediyoruz neredeyse. Yani SasClan'da oynadım benim haberim yoktu bunlardan demek kaçış yolu değil. Kimisi turnuva takımı olmak ister, kimisi bunu pek de dert etmez. Ama turnuva takımı olmak isteyenlere bugüne kadar neredeydiniz demek geliyor içimden.

dürüst konuşmak gerekirse walla 2 aydır tf2 oynamıyorum. l4d'i 1 kere update olunca 1 kere de bugün oynadım versus olarak. onun dışında arada bi coop takılıyorum.

şimdi bunları dedikten sonra 2 nokta var söylemek istediğim. 1) luke yerden göğe haklı bu konuda. turnuva takımı olmak isteyenler çok tren kaçırdılar. 2) turnuvada oynadım. gördüm. baktım vs. 6'lık maçtan giderek daha az zevk alarak oynadım. kaybetmek-kazanmak meselesi diil. kısıtlamalar öyle bir hadde geldi ki her takım üç aşağı beş yukarı aynı taktikle oynamaya başladı. yeni bişiy gözükmüyor. makine gibi hissediyorum kendimi oynarken. yani yapılcak herşey baştan belli gibi. o yüzden şans verdim ama ısınamadım. bu kadar.
darkphoenix
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2009, 11:56:40 »

dürüst konuşmak gerekirse walla 2 aydır tf2 oynamıyorum. l4d'i 1 kere update olunca 1 kere de bugün oynadım versus olarak. onun dışında arada bi coop takılıyorum.

şimdi bunları dedikten sonra 2 nokta var söylemek istediğim. 1) luke yerden göğe haklı bu konuda. turnuva takımı olmak isteyenler çok tren kaçırdılar. 2) turnuvada oynadım. gördüm. baktım vs. 6'lık maçtan giderek daha az zevk alarak oynadım. kaybetmek-kazanmak meselesi diil. kısıtlamalar öyle bir hadde geldi ki her takım üç aşağı beş yukarı aynı taktikle oynamaya başladı. yeni bişiy gözükmüyor. makine gibi hissediyorum kendimi oynarken. yani yapılcak herşey baştan belli gibi. o yüzden şans verdim ama ısınamadım. bu kadar.

Bende bu konuda alp e katılıyorum...Artık kim daha hızlı olabiliyorsa o kazanıyor...Ben bir kere üst düzey bir maç izledim...Adamlar her el aynı jump ı aynı olayları robot gibi tekrarlıyorlar sürekli aynı şey oluyor...Bende bu seviyeye gelen bi oyundan o kadar zevk almıyorum...İşin öğrenme tarafı beni oyuna bağlayan tarafı oluyor genellikle sürekli aynı şeyi yapmak soğutuyor oyundan...
Ramon
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Everything will be okey!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2009, 12:58:11 »

Bence clan azlığı var ama oyuncu yok clanlara girecek azıcık üstünde durulup oyuncular geliştirilse çok da fazla takımlar oluşur
ilk amaclarimdan biri o hcde olmamın yardım etmek icinde geldim diyebilirim nekadar etkili olur bilemem esl falan katılıyoruz... ve takımda ileride iyi olabilcek insanlar gördüm need more practise for victory Kahkaha
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half-Life 2®: "The best game ever made..."

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #21 : 07 Åžubat 2009, 17:43:48 »

You're right. Need more practice for victory.  Öpücük

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.045 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu