Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: TDS Vs HC Maçı STV Demoları(26.01.2009)  (Okunma Sayısı 2862 defa)
CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 26 Ocak 2009, 19:52:06 »

Güzel maçtı ilk map Badlands HC'nin 4-2 üstünlüğü ile bitti. TDS normal maç kadrosu dışında oyuncularına şanş verdi ilk map bu yüzden biraz sıkıntı yaşadı bu da sonuçta skora yansıdı. HC'yi ise badlands deki takım düzenini korumaktaki çabası adına tebrik ederim ^^

Mapin Demosu

2. map Granary Kadro değişikliğine giden TDS 5-1 kazanmasını bildi. Bu map hakkında fazla yorum yapamayacagım tıkınmakla meşguldum ^^ Ama umarım böyle klanlar arası maçları daha fazla görürüz.

Mapin Demosu

Demoları alırken mesaj trafiğimin yoğunluğundan sık sık shift tab yapmışım sürekli ekrana skor tablosu geliyor görmezden gelirsiniz umarım Masum

CLimaX; (fiil) doruğa ulaştırmak; ******
              (isim) DoruK, ******
Thunder Tarafından Sansürlenmiştir
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half-Life 2®: "The best game ever made..."

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2009, 20:06:42 »

Seyredelim ÅŸu rezil maçı.  Kararsız Laglı bir Granary'nin tadı ayrı oluyor.

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2009, 08:38:45 »

Özellikle 4K'dan, Pandemic'ten ünlü isimler sohbete renk kattı. Onun dışında ise maç gerçekten çekişmeliydi. Pek ne oynandığını anlayamadım ama Alundra'nın girmesi oyunun seyrini değiştirdi kesinlikle.

AGM öncülüğünde bir ligimiz olursa da Türk takımlarının güzel maçlarına tanık olmaya devam ederiz.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2009, 08:40:20 Gönderen: luke starkiller » Kayıtlı
King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2009, 08:48:06 »

Evet birde fakeler olmasaydı
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2009, 10:17:11 »

Özellikle 4K'dan, Pandemic'ten ünlü isimler sohbete renk kattı. Onun dışında ise maç gerçekten çekişmeliydi. Pek ne oynandığını anlayamadım ama Alundra'nın girmesi oyunun seyrini değiştirdi kesinlikle.

AGM öncülüğünde bir ligimiz olursa da Türk takımlarının güzel maçlarına tanık olmaya devam ederiz.
AlundrA iyi bir oyuncu olabilir ama biz kimi zaman 5, kimi zaman 4 kişi oynadık. Çoğunlukla 5 kişi olduğumuzu(!) rahatlıkla söyleyebilirim. Nedeni belli zaten. Ama yine de iyi oyundu. 2. harita için tebrikler. Bu arada 1-1 beraberlik var, kuralları bilmeyenlere duyurulur. Yani 7-5 kazanmadı TDS.

CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2009, 10:51:16 »

Leader Ping Sorunun vardı sanırım bu yüzden eksiktik diyorsun fakat o ecnebi adam denemesi bence hataliydi sonuçta adamin pingi belliydi bu size ilk eli vermenize sebep oldu badlands'de. Hah takımdan kişilerin performansı sonrası eksiktik diyorsan bunu takım dışında vurgulamamanı tavsiye ederim. Göz kırpan

(isim) DoruK, ******
Skrepsil
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2009, 11:05:26 »

Mehmet Asım Arkadaşım benle ne alıp veremediğin olduğunu hala çözemedim ama herkes ramon'u fake sanıyor fakat o bizim clanımızın artık scoutudur...Ne olursan ol yine bana gel teorisiyle sana saygı duyuyorum...İyi forumlar
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2009, 13:13:44 »

AlundrA iyi bir oyuncu olabilir ama biz kimi zaman 5, kimi zaman 4 kişi oynadık. Çoğunlukla 5 kişi olduğumuzu(!) rahatlıkla söyleyebilirim. Nedeni belli zaten. Ama yine de iyi oyundu. 2. harita için tebrikler. Bu arada 1-1 beraberlik var, kuralları bilmeyenlere duyurulur. Yani 7-5 kazanmadı TDS.

Yüksek pingi bahane etmek çok doğru değil. Biz de zaman zaman 170 pingle maçlar yapıyoruz ama bu başarısızlık için bir bahane olamaz. . Maçı pür dikkat izlediğim söylenemez; zaten nerde ne yapıldığını pek anlayamadığım için başka birşeylerle de uğraştım aynı anda. Ancak Granary'de TDS Alundra'nın girişyle çok daha derli toplu oynamaya başladı. Ayrıca lucius da HC'nin iki soldierından da daha tecrübeli bir isim. Juzz gibi iyi sayılabilecek bir soldier da oynasaydı çok daha değişik olabilirdi skor. HC, Badlands'te TDS'yi yendik gibi düşünüp havaya girerse çok yanlış olur, çünkü karşılarında belki de kendilerinden çok daha tecrübesiz ve 6on6 maçlarla alakasız bir 6lı vardı. Sonuçta bu bir özel klan maçıydı; herkes eksiklerini görmüştür sanırım. Güzel maçlar devam etsin.
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2009, 17:14:07 »

@ CLimaX

Performans ile alâkasını nereden çıkardın? Benim ping sorunum yetmezmiş gibi lag sorunum da vardı. Düzelmesini umut ediyordum ama düzelmedi işte. İlk haritada da vardı sorun ama Granary kadar belirgin değildi. Dağın başından bağlanmak kötü yahu.

@ luke starkiller

Bana göre bu maç bir seviye belirleme maçıydı. Bir gün onları yeneceğiz ama o gün, bugün değil, yarın da, sonraki gün de. Pingi bahane etmiyorum, oluyor ama lag da olunca oynamıyormuşum gibi oldu. Sorunlarım olmasaydı, ikinci harita daha farklı bir skorla bitecekti, bundan adım gibi eminim. Rakibimiz de iyiydi. Juzz oynasaydı, skor yine değişirdi. Ama kaybetmemizin nedeni lag ve ping sorunu. İkisi birleşince oynamaya çalışın. Beceremeyeceksiniz.

al2d2
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2009, 17:44:43 »

PendikSpor - FenerBahçe Maçi gibi olmuş Kahkaha
CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2009, 17:50:18 »

@ CLimaX

Performans ile alâkasını nereden çıkardın? Benim ping sorunum yetmezmiş gibi lag sorunum da vardı. Düzelmesini umut ediyordum ama düzelmedi işte. İlk haritada da vardı sorun ama Granary kadar belirgin değildi. Dağın başından bağlanmak kötü yahu.

Ben tum maç boyunca STV de idim demoyu alan kişi olarak 1.si o cümlenden ping dışında bir anlam çıkardım 2. cümlendeki olayda sizin takım içinde çıkan bir anlaşmazlıktı TDS nin 7-5 yendik dediğini duymadim şahsen. Evet Averaj sistemi normal maplerde yapılmaz ve dogrusu 1-1 dir.

PendikSpor - FenerBahçe Maçi gibi olmuş Kahkaha

Åžahsen bu benzetmeye insanlar alınabilir abi fenerli olsamda 2 takımda olarak anılmak istemeyen pekçok insan vardır eminim ki. Özellikle HC'leri Pendikspor olarak görmemeni tavsiye ederim yakın bir zamanda seni de üzebilirler  deme di deme Masum GeliÅŸmek için çaba gösteren bir takım açıkcası emeÄŸinin karşılığınıda yakında fazlası ile alacaklardır.

(isim) DoruK, ******
al2d2
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2009, 19:48:42 »

@Climax

Amacim HC yi  aÅŸagilamak için deil di  takildiÄŸim konu  çok prestije takiliolar ben onun için pendikspor benzetmesi yaptim

Cooldown Hard Core
TryAgain
Takım TDS
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2009, 22:03:32 »

Yüksek pingi bahane etmek çok doğru değil. Biz de zaman zaman 170 pingle maçlar yapıyoruz ama bu başarısızlık için bir bahane olamaz. . Maçı pür dikkat izlediğim söylenemez; zaten nerde ne yapıldığını pek anlayamadığım için başka birşeylerle de uğraştım aynı anda. Ancak Granary'de TDS Alundra'nın girişyle çok daha derli toplu oynamaya başladı. Ayrıca lucius da HC'nin iki soldierından da daha tecrübeli bir isim. Juzz gibi iyi sayılabilecek bir soldier da oynasaydı çok daha değişik olabilirdi skor. HC, Badlands'te TDS'yi yendik gibi düşünüp havaya girerse çok yanlış olur, çünkü karşılarında belki de kendilerinden çok daha tecrübesiz ve 6on6 maçlarla alakasız bir 6lı vardı. Sonuçta bu bir özel klan maçıydı; herkes eksiklerini görmüştür sanırım. Güzel maçlar devam etsin.

ne demeye getiriyosun luke? Kahkaha
darkphoenix
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 27 Ocak 2009, 22:12:51 »

Finaller bitiyor beyler en yakın zamanda bi daha yaparız maç...Çıtanız TDS yi olmasın bu arada bizden kat ve kat iyi yabancı takımlar olmalı sizin hedefiniz...Kendi aramızda böyle çekişmeler bizi sonuca götürmüyor bunu da deikkat çekmek istiyorum...Birde bu oyundan aldığımız zevk beni ve bi çok arkadaşımı tatmin etmiyor artık...Oyuna bile girmek istemeyen arkadaşlar oluyor...Yinede elimizden geldiğince birikimlerimizi oyuna yansıtıyoruz...Bizden bu kadar inş siz bizide geçersiniz ve yabancıların bulunduğu turnuvalarda başarı gösterirsiniz...
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2009, 13:29:20 »

Kahkaha Try senden bahsetmeye gerek duymadım. Reptile bir, sen iki baba Dil çıkaran

@darkphoenix: Aslında kendi aramızdaki çekişmelerin bizi sonuca götürmesi gerekirdi. İspanya'da, Fransa'da, Portekiz'de, Almanya'da yerel takımlar kendi aralarında neredeyse hergün maç yapıyor. Ancak ülkemizde aylardır 6on6 maçlar yapan takımlar olmasına rağmen biz TDS ile 2 kere, eXL ile 1 kere maç yapabildik sadece. Tabi ki işin ucu turnuvalarda yabancılara karşı oynamak; ancak şu an mid seviyede maç yapabilen sadece bir takımımız var. Ancak oyun sürelerimize baktığımızda TCM'nin Coinz'inden, 4K'nın Mick'inden, Crack Clan'ın Hymzi'sinden aşağı kalır yanımız yok.
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.089 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu