Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Sunucu kaydımın esrarengiz bir ÅŸekilde iptal olması!  (Okunma Sayısı 434 defa)
Trojan
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 04 Temmuz 2011, 23:35:42 »

Merhaba sevgili ag seven kardeşlerim,bu başlığı yaklaşık 3 kez sunucu kaydımın esrarengiz bir şekilde silinmesi ve tekrar kayıt yaparak serverlere girmeme rağmen yine bir süre sonra silinmesi üzerine yazma gereği duydum.Merak ettiğim husus aceba bu teknik bir sorun mudur? zira kaydımı sürekli onaylayan ve herkesin oynamaya hakkı var görüşünde olan admin kardeşlerime çok teşekkür etmekteyim.Fakat bu esrarengiz ve sessiz sedasız kaydımın düşmesi veya düşürülmesi admin kaynaklı ise bunun adminlerin ortak görüşü olduğunu sanmıyorum ve eğer kişisel sebeplerden ötürü benle problem yaşayan kardeşlerim varsa açıkça belirtmesi ve bu işin artık çözülmesini admin arkadaşlardan talep ediyorum,ilginiz için teşekkürler.
Thunder
Bootcamp Process
Admin
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

O ÅŸimdi asker

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2011, 23:49:22 »

Açık mesajın için biz teşekkür ederiz.

Öncelikle, yöneticilerimizden hiç kimsenin seninle alakalı kişisel bir problemi yoktur. Kaldı ki bunun için herhangi bir olasılık yok, çünkü hiçbirimiz seni tanımıyoruz. Buraya attığın mesaj, sitemizdeki ve forumumuzdaki ilk mesajın. Dolayısı ile normal şartlar altında sunuculara kayıt yaptıramazsın. Fakat yönetim kadromuz yenilendi ve yeni gelen arkadaşlarımız sunucu kaydı hususunda biraz tecrübesiz olacaklar ki "sıfır" mesajı olan bir üyenin sunucu kaydını gerçekleştirmişler. Sadece sen değil, başka bir sürü kayıt vardı aynı şekilde. Doğal olarak da bu üyelerin sunucu kayıtlarını "onaylanmış olsalar dahi" geri almak durumundayız. Fakat ardından tekrar kayıt talebi göndermişsin ve yine aynı durum söz konusu olmuş. İş biraz çocuk oyuncağına dönmüş evet, bu bağlamda özür dileriz.

Yine de hepsinden öte, bilmen gerekir ki sunuculara kayıt olmak için yapılması gereken bazı şeyler var, ilk başta kendini tanıtmak gibi... Yapman gerekene yönelik olarak forumumuzda yeterli bilgi mevcut. Takıldığın bir nokta olursa çekinmeden yardım isteyebilirsin.

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2011, 23:51:05 »

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
ViaStyle
Bayrak Hırsızı !
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2011, 12:18:45 »

Esrarengiz işler oluyor hadi hayırlısı Kahkaha
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu