Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
Yazdır
Gönderen Konu: Size Åžu konuda yardımcı olmak istiyorum..  (Okunma Sayısı 9582 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 22 Temmuz 2008, 12:08:58 »

Bu kısıma lütfen ciddi iseniz ve gerçekten yardımcı olacaksanız mesaj atınız, geyik bölümü aşağılardaki konu başlığındadır.

Yardımcı olabileceğiniz konuyu ve ne şekilde bilgi sahibi olduğunuzu yazarsanız, kadro oluşturmada bize de yardımcı olursunuz.

- Örnek : Grafik tasarım bilgisine sahibim, bu konuda iyiyim, site grafiklerinde yardımcı olurum.
- Örnek 2 : HL,AG,TF bilgim iyidir bu konuda makale, yazı vb içerik hazırlayabilirim, dökümanlarımın kendi ismim ile bu site yer alması hoşuma gider.
- Örnek 3 : Camiada çevrem iyidir, organizasyon işlerinde yardımcı olabilirim. Oyuncularla konuşur, maç gün saatleri ayarlama, diyaloğu sağlamada görev alabilirim, iletişimim kuvvetlidir.
- Örnek 4 : Bilgisayar başında vakit geçirmeye vaktim bol oluyor, insanlara hizmet etmekten hoşlanıyorum web sitemizde Galeri, Demolar vb. bölümlere katkı sağlayabilirim.
- Örnek 5 : Hldm oynamayı çok seviyorum, hldmde admin olup ordaki iyi oyuncuları ag ye bağlamak istiyorum.

Yukarıdaki örnekler çoğaltılabilir, bu şekilde gönüllü arkadaşlar aramaktayız, mesajlarınızı bekliyoruz.

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 12:15:33 »

- Örnek 4 : Bilgisayar başında vakit geçirmeye vaktim bol oluyor, insanlara hizmet etmekten hoşlanıyorum web sitemizde Galeri, Demolar vb. bölümlere katkı sağlayabilirim.

Bütün günüm bilgisayar başında geçiyor.Her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım.Elimden geleni yaparım.

- Örnek 5 : Hldm oynamayı çok seviyorum, hldmde admin olup ordaki iyi oyuncuları ag ye bağlamak istiyorum.

Ofis'de boş zamanlarımda ve pazar günleri dahil hldm sunuclarında yardımcı olacağım.Ve ag camiasına oyuncu çekmek için elimden geleni yaprım.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 12:49:38 Gönderen: EsCaPe » Kayıtlı
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I'm just so fuckin' depressed!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2008, 12:27:36 »

GerçeÄŸi söylemek gerekirse hldm ye ag den daha fazla zaman ayırıyorum ÅŸahsen hl yi çok seviyorum bu konuda yardımcı olmak isterim ..  Göz kırpan

Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..

maskot of the DD
-Lab0uM-
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 12:46:59 »

Hldm oynamayı çok seviyorum, hldmde admin olup ordaki iyi oyuncuları ag ye bağlamak istiyorum. Bu konuda elimden geleni yapabilirim. Teşekkür ederim..

Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2008, 12:59:53 »

Ã–rnek 4 : Bilgisayar başında vakit geçirmeye vaktim bol oluyor, insanlara hizmet etmekten hoÅŸlanıyorum web sitemizde Galeri, Demolar vb. bölümlere katkı saÄŸlayabilirim.

Zaten bütün gün pc başındayım Galeri'yi doldurmak olsun,videolar olsun yardımcı olabilirim.

- Örnek 3 : Camiada çevrem iyidir, organizasyon işlerinde yardımcı olabilirim. Oyuncularla konuşur, maç gün saatleri ayarlama, diyaloğu sağlamada görev alabilirim, iletişimim kuvvetlidir.

kafamda birkaç şeyler var fakat beni sevmeyenlerde var Kahkaha

- Örnek 2 : HL,AG,TF bilgim iyidir bu konuda makale, yazı vb içerik hazırlayabilirim, dökümanlarımın kendi ismim ile bu site yer alması hoşuma gider.

Belki AG ile TF arasında pek fazla yazı,içerik vb yazamayabilirim sağlam ama HL ve türevleri hakkında yazılar yazabilirim.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 17:30:38 Gönderen: Erozbey » Kayıtlı
ReLaX
Oyun Adamı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 22 Temmuz 2008, 14:09:05 »

Örnek 5 : Hldm oynamayı çok seviyorum, hldmde admin olup ordaki iyi oyuncuları ag ye bağlamak istiyorum
- Örnek : Grafik tasarım bilgisine sahibim, bu konuda iyiyim, site grafiklerinde yardımcı olurum.
- - .

Pa®aNo®MaLWeBMaSTe®

ayrıca flash player vb kodlama yapabilirim

« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2008, 15:02:14 Gönderen: ßLoWCoDeR » Kayıtlı

WWE SummerSlam 2009
                              08&23                       
Detayli Bilgi Icin Tikla
Symp
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 22 Temmuz 2008, 15:01:55 »

Bilgisayar başında vakit geçirmeye vaktim bol oluyor, insanlara hizmet etmekten hoşlanıyorum web sitemizde Galeri, Demolar vb. bölümlere katkı sağlayabilirim.

Hldm oynamayı çok seviyorum, hldmde admin olup ordaki iyi oyuncuları ag ye bağlamak istiyorum.
BaDBoY
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2008, 15:30:32 »

PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 22 Temmuz 2008, 16:10:47 »

- Örnek 5 : Hldm oynamayı çok seviyorum, hldmde admin olup ordaki iyi oyuncuları ag ye baÄŸlamak istiyorum.  Göz kırpan
Br0ke
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2008, 16:12:28 »

Örnek 2 : HL,AG,TF bilgim iyidir bu konuda makale, yazı vb içerik hazırlayabilirim, dökümanlarımın kendi ismim ile bu site yer alması hoşuma gider
- - Örnek 3 : Camiada çevrem iyidir, organizasyon işlerinde yardımcı olabilirim. Oyuncularla konuşur, maç gün saatleri ayarlama, diyaloğu sağlamada görev alabilirim, iletişimim kuvvetlidir.

:S İnanmam

Half-Life, AG ile ilgili her turlu yardımcı olabılırım...Yazılar makaleler.Dosyalar vs vs
Camiada çevrem  1-2 kiÅŸi dısında herkesle iyidir.Her türlü oprganizasyona destek olabılırım...Güzel fikirlerim var.
Pc basında oluorum hemen hemen hergun, forumdada yapıcı işlerle uğraşabilirim...
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 16:20:09 Gönderen: Br0ke » Kayıtlı
SheaN
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2008, 17:14:50 »

bu kadar Kahkaha tabi cantuq abi beni almaz  Kahkaha

Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2008, 17:21:40 »

cantuq abi beni almaz  Kahkaha

al emaneti hallet iÅŸi  Göz kırpan
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 22 Temmuz 2008, 17:25:01 »

ReLaX
Oyun Adamı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 22 Temmuz 2008, 18:12:01 »

Örnek 2 : HL,AG,TF bilgim iyidir bu konuda makale, yazı vb içerik hazırlayabilirim, dökümanlarımın kendi ismim ile bu site yer alması hoşuma gider
- - Örnek 3 : Camiada çevrem iyidir, organizasyon işlerinde yardımcı olabilirim. Oyuncularla konuşur, maç gün saatleri ayarlama, diyaloğu sağlamada görev alabilirim, iletişimim kuvvetlidir.

:S İnanmam

Half-Life, AG ile ilgili her turlu yardımcı olabılırım...Yazılar makaleler.Dosyalar vs vs
Camiada çevrem  1-2 kiÅŸi dısında herkesle iyidir.Her türlü oprganizasyona destek olabılırım...Güzel fikirlerim var.
Pc basında oluorum hemen hemen hergun, forumdada yapıcı işlerle uğraşabilirim...

ya nasıl inanmassın hadi 3. cüsü neyse de

WWE SummerSlam 2009
                              08&23                       
Detayli Bilgi Icin Tikla
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 22 Temmuz 2008, 18:18:20 »

Her türlü kefilim.

Süpermenizm.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.095 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu