Ewet Arkadaşlar Başlıyoruz...
Diyelimki half life a girdik. harita "crossfire" olmalı en iyi harita bu. Oyundayken Sectiğiniz karakter takım elbiseli bir adam war onu seçin.
oyun taktikleri:
*heal göstergesinin yanında bir gösterge daha war (çelikler) onu full tutmaya çalışın niye derseniz çünkü zor ölürsünüz.
*bazooka dan korkmayın üzerinize gelirken biraz bekleyin yaklaştığı anda balkondan aşağı atlayın bu sayede en az hasarı alırsınız.
*belki bilmeyenler wardır diye sölüyorum taramalıyı alınca sağ tuş bomba gibi bişe atıyor.
*bazooka sizdeyse gidin taramalıyı alın:sigara:.(q) ya basınca bazooka ve taramalı arasında geçiş yapabilin.rakibinize bazooka yı sıkınca hemen taramalıyı alın ve bomba mermi allah ne verdiyse....
*elektrik silahını mecbur kalmadıkça almayın tekrar ediyorum ...mecbur kalmadıkça... çünkü elektrik silahını çok kullanırsanız diğer silahları kullanma katsayınız düşer körelir (anladın sen onu )
*ilk başladığınız tabancayla sıkarken hem sağ hemde sol tuşa basın ikisine birden. daha hızlı sıkar.
*yukarıdaki öneri sinek içinde geçerlidir
*mesela birisi duvarın arkasında seni bekliyor "delici"yi alıp sağ tua bir süre basılı tutun ve duvara sıkın adam %99 ölür (delici:sarı sarı ışıklar saçan silah)
*"uzun zıplama" benden taktik isteyenlerin %50 si bunu istedi işte burda açıklıyorum. zıplama tupu falan hava civa deliciye sağ tık yapıp tutun bir süre ve hemen altınıza sıkın bak bakiim nasıl uçuyosun
*en iyi silahlar ise: bazooka,taramalı,pompalı ve delicidir....
Dip Not:Anlatımın %100 bana aittir alıntı (ç)alıntı falan deildir
gg