Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Ä°letileri Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  AGMerkezi.com / Haberler & Duyurular / Ynt: Agm açılıyor mu? : 19 Mayıs 2011, 12:38:08
Hayırlısı olsun. İnÅŸ. açılır da  saÄŸda solda server aramaktan kurtulur; bizim dediÄŸimiz ( en azından ben öyle görüyorum)  AGM de devam ederiz  Göz kırpan
2  Adrenaline Gamer / Adrenaline Gamer Genel Tartışma / Ynt: Half-Life sevgisi aşılamak ? : 05 Kasım 2009, 22:26:00
 Durmuyordu bir türlü yaaa.Bir tek kucağımda beni izlerken sakinn Kahkaha Kahkaha
3  Adrenaline Gamer / Oyuncu DeÄŸiÅŸiklikleri / Ynt: {xen} Storm ! : 04 Kasım 2009, 17:42:39
Sırıtan Sırıtan abi inan bak bugün işlerim hep aksi gitti ama senin xene gelmen beni mutlu etti moralimi düzeltti valla ne yapsam ne yazsam az

Sen yeterki canını sıkma,işlerin aksi gitmesin güzel insan.Değil Xen e gelmek birgün bakarsın çıkar yanınada gelirim. Göz kırpan
4  Adrenaline Gamer / Oyuncu DeÄŸiÅŸiklikleri / Ynt: {xen} Storm ! : 04 Kasım 2009, 17:33:20
Vay be yaş 37 mi? Şaşırmış Bende agm nın en yaşlısı benim sanıyordum.

o en büyük {xenli}
Göz kırpan

Ali yapma böyle utanıyorum yaaa  Utandım  Gülümseme
5  Adrenaline Gamer / Oyuncu DeÄŸiÅŸiklikleri / Ynt: {xen} Storm ! : 04 Kasım 2009, 17:10:40
Hasan abim hayırlı olsun bizleri kırmayıp aramıza katıldın çok saol.
Hasan abi gibi insanların aramızda ag hl camiasında varolması bizi buralardan koparmayan bağlayan en büyük neden inşallah daha nice zaman hep birlikte beraber eglenir zaman gecirir dostluğumuzu kardeşliğimizi büyütür geliştiririz.

o en büyük xenli   Göz kırpan

TeÅŸekkürler AliciÄŸim hepiniz çok iyisiniz.en büyük Xen li Kahkaha  harika yaaa
6  Adrenaline Gamer / Oyuncu DeÄŸiÅŸiklikleri / Ynt: {xen} Storm ! : 04 Kasım 2009, 16:52:01
ahahahah el bombası heaaaa  Kahkaha o kadar artık idare edeceksiniz
7  Adrenaline Gamer / Oyuncu DeÄŸiÅŸiklikleri / Ynt: {xen} Storm ! : 04 Kasım 2009, 16:50:24
Hoş bulduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Tr nin en seçkin ag takımlarından {xen} ailesine kabul edildiÄŸim için çok heyecanlı ve mutluyum  Gülümseme. İnÅŸ. daha iyi oynayarak (bu heyecanla  nasıl olacaksa  Üzgün ) layık olmaya çalışacağım Masum
8  Adrenaline Gamer / GeçmiÅŸ organizasyonlar / Ynt: AGMerkezi 8. HLCCL Turnuvası - Turnuva Ödülleri : 22 Eylül 2009, 12:07:07
Turnuvaya katılan tüm takımlara baÅŸarılar diliyorum.Ben de izniniz olursa 1 yıldır kullanmakta olduÄŸum Logitech MX 518 Faremin AGM adına  turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya hediye olarak verilmesini istiyorum.
9  AGMerkezi.com / İstek ve Åžikayetleriniz / Ynt: hldm turnuva istek... : 12 Eylül 2009, 04:16:30
Sana katılıyorum Koray.Bence de çok iyi olur.
Zaten İlkinden birÅŸey anlamamıştım Kahkaha  Sabırsızlıla bekliyorum  Göz kırpan
10  AGMerkezi.com / İstek ve Åžikayetleriniz / Ynt: Küfr : 30 AÄŸustos 2009, 05:30:23
Yanlı$ yapmış Hasan abimize .

Mesele bana yanlış yapmış olması deÄŸil.Ben Storm ismiyle girmiÅŸ olsaydım muhtemelen hile denmeyecekti ve ban da atılmayacaktı.Sen yada Bir baÅŸkasıda olabilirdi oyuna giriyorsun 1 frag  10 sn sonra banlanıyorsun :S   Sorgusuz sualsiz:(
yinede arkadaşın çocukluğuna sayıyorum keşke hevesini kırmasaydınız. O da girip oynasaydı servera ben gereğinin yapılmasını istiyorum derken uyarı bağlamında düşünmüştüm yada ceza olarak adminliği alınır diye düşünmüştüm. Komple agm den uzaklaştırılacağı aklıma gelmemişti.Hayırlısı.
11  AGMerkezi.com / İstek ve Åžikayetleriniz / Küfr : 30 AÄŸustos 2009, 04:45:57
15 dk önce hldm serverimize girdim SoulPower Ve Assasın nickli arkadaÅŸlar vardı. Oyuna girer girmez SoulPoweri bir kere vurdum direk !!   küfür yedim ve banlandım. Pileyir adıyla girmiÅŸtim zaman zaman deÄŸiÅŸik isimlerle giriyorum bu hem oyuncuları denetim için hemde Storm ismiyle küfr yemek istemediÄŸimdendir. GereÄŸinin yapılmasını istiyorum.
12  Konu Dışı / Genel Muhabbet / Ynt: Öss YerleÅŸtirmeleri Bugün Açıklandı ! : 12 AÄŸustos 2009, 17:43:01
Hayırlı olsun Cantuğ. Sana ve kazanan diğer tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Hepinize hayırlı uğurlu olsun.
Benim gibi yapmayın sakın  Kararsız   sanırım 16 ilaa 20 arası olmuÅŸtur Kahkaha  Afyon Kocatepe Ünv.  iÅŸletmeyi kazandık gitmedik  Üzgün sonra UludaÄŸ İ ÅŸletme onada gitmedik Üzgün  bu arada açıköğretim devam tabiii kala kala buraya kaldık halaa AÖF Kamu yön.3. sınıftayım ne zaman baÅŸladığımıda hatırlamıyorum  Sırıtan  .Benden tavsiye kazandığınız yere mutlaka gidin Göz kırpan
13  Adrenaline Gamer / Adrenaline Gamer Genel Tartışma / Ynt: dogum günün kutlu olsun storm : 10 AÄŸustos 2009, 23:09:38
Hepinize, (tüm ag ve hl) camiasına sonsuz teşekkür ediyorum. Hepiniz çok iyisiniz.Aranızda olmaktan çok mutluyum.Sizi seviyorum Masum
14  Half-Life ve Half-Life 2 / Half-Life / Ban yemek için ne yapmak gerek? : 02 Temmuz 2009, 22:13:05
Yaklaşık 10 dk kadar önce agm de  hldm  oynuyorduk  durup banlandım  Kızgın Kızgın ?? İşin garibi kimin yaptığınıda bilmiyorum. Dahada garibi ÅŸu an giremiyorum sonradan öğrendim ipden ban yenince ip deÄŸiÅŸmeden olmuyormuÅŸ deÄŸiÅŸmeyide bilmiyorum :S   Ãœzgün   kimin ne derdi varsa!!    Bunu yapan kiÅŸiyi buradan kınıyorum. Aferin çocuÄŸum !!   
15  Adrenaline Gamer / Adrenaline Gamer Genel Tartışma / Ynt: Uzun bir süreliÄŸine aranızdan ayrılıyorum : 30 Haziran 2009, 00:10:32
Kendine iyi bak Ali kardeşim. Görüşmek üzere Allah'a emanet ol.
Sayfa: [1] 2 3
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu