Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Pro Pyro  (Okunma Sayısı 3069 defa)
Resqect
Takım Supreme
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

it will be painfull

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2009, 10:47:36 »

medic dediÄŸin böyle oynamalı iÅŸte, combat içerisinde heavy sınıfları nası kurtarıyor adam.  Göz kırpan o spiralden uçan soldiera über basip kurtarması muhteÅŸemdi. Gülümseme

Rokstanski
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Roks yönetti.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2009, 11:07:28 »

heh benimde dikkatimi cekti o .
birileride nası olsa işe yaramıycak diye überi basmayıp ikimizide öldürmüştü ayni noktada sadnkalşdasd
Resqect
Takım Supreme
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

it will be painfull

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2009, 11:44:47 »

karma maçsa kesin pıslıx dir Sırıtan adama vidyoyu atıp benide bu şekilde kurtar dedim verdiği cevap ''bir soldier için über üstünlüğünü veremem'' Sırıtan

beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2009, 11:50:31 »

Medic videosu güzelmiş ya.Adam işi biliyor.Aynı bizim Ales.

Ughr
Takım Maroon
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2009, 14:20:02 »

medic dediÄŸin böyle oynamalı iÅŸte, combat içerisinde heavy sınıfları nası kurtarıyor adam.  Göz kırpan o spiralden uçan soldiera über basip kurtarması muhteÅŸemdi. Gülümseme

O sahneyi ben de kwye önerdim bak adam nasıl kurtarıyor diye , yoksa kw soldierlara neden o kadar az canla jump yapıosun diye kızıyor Kahkaha
Rokstanski
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Roks yönetti.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 05 Haziran 2009, 15:33:07 »

karma maçsa kesin pıslıx dir Sırıtan adama vidyoyu atıp benide bu şekilde kurtar dedim verdiği cevap ''bir soldier için über üstünlüğünü veremem'' Sırıtan

über üstünlügü diye birşey yok. 6 kisinin üstünlügü cok daha önemli
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 15:38:52 Gönderen: Rokstanski » Kayıtlı
Kasrkin
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Solitary travel

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 06 Haziran 2009, 10:41:05 »

tf2nin en lame kullanilan classinin ne kadar efektif olabileceginin kaniti

pubda oynanan tüm classlar zaten "lame"... Pyro pubda öyle abuse ediliyorki herkes "pyro" nun artık lame olduÄŸunu kabullenmiÅŸ oysa hiç öyle deÄŸil. Pyro'u oynaması  6v6'da scout, soldier, demo, heavy, medic, sniper, spy ... bütün sınıflardan çok daha zor.

ama lame'den kastın en güçsüz sınıfsa, doğru, oyundaki en güçsüz karakter "pyro". Artık idrarın bile ateşi söndürdüğünü düşünürsek...

Blessed is the mind too small for doubt.
Ughr
Takım Maroon
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2009, 16:21:36 »

tf2nin en lame kullanilan classinin ne kadar efektif olabileceginin kaniti

pubda oynanan tüm classlar zaten "lame"... Pyro pubda öyle abuse ediliyorki herkes "pyro" nun artık lame olduÄŸunu kabullenmiÅŸ oysa hiç öyle deÄŸil. Pyro'u oynaması  6v6'da scout, soldier, demo, heavy, medic, sniper, spy ... bütün sınıflardan çok daha zor.

ama lame'den kastın en güçsüz sınıfsa, doğru, oyundaki en güçsüz karakter "pyro". Artık idrarın bile ateşi söndürdüğünü düşünürsek...
İdrar yasak ama liglerde falan (bildiğim kadarıyla) çünkü dün dalgasına sniper oldum lig maçında Jarete açıldı bir kullandım "Jarete?" diye mesajlar gelmeye başladı.
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.305 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu