Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Oyuna ve steam'e girememe.  (Okunma Sayısı 1737 defa)
kudy
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 25 Åžubat 2009, 15:47:04 »

Merhaba arkadaşlar oyunu açmak istediğimde direkt steam kullanıcı adı ve şifresi ekranı geliyor. Bunları giriyorum ancak steam bir türlü bağlanmıyor. Herhangi bir hata da vermiyor. Login ekranında bekliyor. Neden kaynaklanabilir?
makine
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

I like big butts and i cannot lie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 25 Åžubat 2009, 16:36:31 »

Steam Support ile iletişime geçmeni öneririm. Cevap yaklaşık 24 saat içinde gelir. Eğer yanında bir de ekran görüntüsü gönderirsen daha iyi yardımcı olurlar.
https://support.steampowered.com/newticket.php
İletişime geçmek için Steam Support kullanıcın olması gerekiyor. Onu da iki dakika içinde yapabilirsin zaten. Göz kırpan
kudy
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 25 Åžubat 2009, 16:41:18 »

2 gün sonra Samsun'dan deneyeyim eğer orda da giremezsem dediğini yapayım. Teşekkürler.
Avrim
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 26 Åžubat 2009, 17:33:22 »

Aynı sorun bendede oluyordu,hatta Steam girmeye çalıştığım ama bağlanmadığı zaman dilimlerini ismini hatırlayamadığım farklı bir dosya uzantısına ad olarak atıyordu.

Steam'in yüklü olduğu yerde eğer bu dosyalardan sendede var ise Steam çökmüş demektir.Başıma bir 9-10 kere geldi.Yapman gereken steamapps'in olduğu gibi kopyalayıp yedeğini al,Steam'i kaldır.

Yeni bir Steam setup indir kur,Steam'den giriş yap bir kere ve çık.Daha sonra kopyaladığın steamapps'i normal dizinine tekrar at.

Ben herseferinde bu şekilde çözdüm.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 27 Åžubat 2009, 19:00:23 »

ben 4-5 kere şifre unuttum steamsupport = anında cevap, ssli güzel bi mail yolla gg

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.063 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu