Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 ... 148
Yazdır
Gönderen Konu: Mesaj sayısını arttırmak isteyenler buraya !!! (HAYIRLISI OLSUN)  (Okunma Sayısı 198866 defa)
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« : 10 Aralık 2007, 12:26:23 »

Arşivin derinliklerinde ebedi uykuya dalmış konulara bazı gereksiz insanlar HAYIRLISI OLSUN diyerek uyandırıyor. Bu gereksiz mesajları atarak bizimde o topice bakmamıza neden oluyorsunuz. ÜYELİK SEVİYENİZİ arttırmak istiyorsanız bu topic altında istediğiniz kadar HAYIRLI OLSUN yazabilirsiniz. Yönetici arkadaşlardan ricam bu topic altındaki hiçbir mesajı silmeyin bırakın doyasıya post kassınlar !!!

Bu topic haricinde gereksiz post kasan ve eski konuları canlandırmaya devam eden arkadaşlara bir yaptırım uygulanmasını rica ederim.

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
oku
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2007, 12:31:08 »

sağ ol mey bakalım ne kadar kasabileceğim kendimi Sırıtan

biÅŸi sorcam asafshasdfkjhad gibi gereksiz harf yığınları vs  yazmak serbestmi
 mesela ben baÅŸlayayım

hayırlı olsun  Sırıtan

ooOOOooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOooooooooo
F0rLife
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2007, 12:34:28 »

HAYIRLI OLSUN DA Kahkaha BANA GEREKMEZ xD

m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2007, 12:44:12 »

İstersen 1' den 10000 e sonrada 10000' den 1' e doğru sayma öğreniriz. Yada hecelerden kelime fln türetiriz.
Hem eyleniriz hem zaman geçiririz. Yeterki eski topiclere aptalca mesajlar atmayın.

Mesaj attığınız topicleri okuyarak yazsanız bu kadar sinirlenmeyeceğim.

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
Vendetta
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2007, 13:04:15 »

gercekten böyle bi konu iyi oldu  bu sayede bizim forumda da olan gereksiz insanları lütfen kızmayın ama beyinsizleri... öğrenmiş olucaz  Göz kırpan

NuX
Takım ZoNe
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2007, 13:44:45 »

Camelot,Sayın post master...Hatalı bir tebrik mesajı yazmama sebep olan yüce ''hayırlı olsun''cu zat...Size yakışır biçimde yüksek sesle ''999'' diyip uğruna açılan ''post kasan'' gurubuna önderlik etmenizi bekliyorum.
ExheLL
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2007, 15:52:17 »

oo süper bi uygulama hayırlı olsun..  Kahkaha
Vendetta
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2007, 15:55:12 »

hayırlısı olsunda neyin ?  Kahkaha

Chemm
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2007, 16:07:21 »

way amk a.q  Kahkaha Kahkaha
ExheLL
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2007, 16:53:54 »

terbiyesiz!! ban  Kahkaha
oku
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2007, 17:26:01 »

Canı sıkılan buraya yazabilir. Diğer başlıkları kirletmeyelim. Konuyla alakasız aklınıza gelen ne varsa karalayın. Hayırlısı olsun yazmaktan vazgeçin yeter....

Bu gün merdivenlerden düşüyordum, cerenin pıtısını gördüm pipim mermer gibi oldu nokta
ceren kim manitamı Sırıtan

ooOOOooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOooooooooo
oku
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2007, 17:28:05 »

yaw şaka bi yana canım her sıkıldığınmda buraya mesaj atıcam bundan sora sağol mey güzel konu

ve bu eminim forumun en çok yazı yazılan konusu  olacak (nokta)

oku
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2007, 17:29:54 »

mesela şimdi canım sıkılıyo napsam bilemedim agdede en az bi 50 kez ölünce bayıyo tabi bende buraya yaziyim dedim ama malesef bende yazcak bişi bulamadım boş boş konuşuyorum işte napsamki bi fikir verin

oku
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2007, 17:31:19 »

yaw iki saattir buraya yazı yazan yokmu Ney
hadi ama hala canım sıkılıyo Sırıtan

espinal
Game Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2007, 18:53:12 »

çok heycanlıyım ne yazsam bilmiyorum ilk kez gereksiz mesaj atıcam adfshasd

Hayatını yaşa şükret Mevla'ya,,
Hiç götüren var mı öbür dünyaya,,
Sayfa: [1] 2 3 ... 148
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.051 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu