m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
League Of Levity
|
 |
« : 10 Aralık 2007, 12:26:23 » |
|
Arşivin derinliklerinde ebedi uykuya dalmış konulara bazı gereksiz insanlar HAYIRLISI OLSUN diyerek uyandırıyor. Bu gereksiz mesajları atarak bizimde o topice bakmamıza neden oluyorsunuz. ÜYELİK SEVİYENİZİ arttırmak istiyorsanız bu topic altında istediğiniz kadar HAYIRLI OLSUN yazabilirsiniz. Yönetici arkadaşlardan ricam bu topic altındaki hiçbir mesajı silmeyin bırakın doyasıya post kassınlar !!!
Bu topic haricinde gereksiz post kasan ve eski konuları canlandırmaya devam eden arkadaşlara bir yaptırım uygulanmasını rica ederim.
|
|
|
|
|
|
Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
|
|
|
|
oku
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2007, 12:31:08 » |
|
sağ ol mey bakalım ne kadar kasabileceğim kendimi  bişi sorcam asafshasdfkjhad gibi gereksiz harf yığınları vs yazmak serbestmi mesela ben başlayayım hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
ooOOOooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOooooooooo
|
|
|
|
F0rLife
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2007, 12:34:28 » |
|
HAYIRLI OLSUN DA  BANA GEREKMEZ xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
League Of Levity
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2007, 12:44:12 » |
|
İstersen 1' den 10000 e sonrada 10000' den 1' e doğru sayma öğreniriz. Yada hecelerden kelime fln türetiriz. Hem eyleniriz hem zaman geçiririz. Yeterki eski topiclere aptalca mesajlar atmayın.
Mesaj attığınız topicleri okuyarak yazsanız bu kadar sinirlenmeyeceğim.
|
|
|
|
|
|
Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
|
|
|
|
Vendetta
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2007, 13:04:15 » |
|
gercekten böyle bi konu iyi oldu bu sayede bizim forumda da olan gereksiz insanları lütfen kızmayın ama beyinsizleri... öğrenmiş olucaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NuX
Takım ZoNe
Profesyonel Oyuncu
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2007, 13:44:45 » |
|
Camelot,Sayın post master...Hatalı bir tebrik mesajı yazmama sebep olan yüce ''hayırlı olsun''cu zat...Size yakışır biçimde yüksek sesle ''999'' diyip uğruna açılan ''post kasan'' gurubuna önderlik etmenizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExheLL
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2007, 15:52:17 » |
|
oo süper bi uygulama hayırlı olsun.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vendetta
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2007, 15:55:12 » |
|
hayırlısı olsunda neyin ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chemm
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2007, 16:07:21 » |
|
way amk a.q 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExheLL
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2007, 16:53:54 » |
|
terbiyesiz!! ban 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oku
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2007, 17:26:01 » |
|
Canı sıkılan buraya yazabilir. Diğer başlıkları kirletmeyelim. Konuyla alakasız aklınıza gelen ne varsa karalayın. Hayırlısı olsun yazmaktan vazgeçin yeter....
Bu gün merdivenlerden düşüyordum, cerenin pıtısını gördüm pipim mermer gibi oldu nokta
ceren kim manitamı 
|
|
|
|
|
|
ooOOOooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOooooooooo
|
|
|
|
oku
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2007, 17:28:05 » |
|
yaw şaka bi yana canım her sıkıldığınmda buraya mesaj atıcam bundan sora sağol mey güzel konu
ve bu eminim forumun en çok yazı yazılan konusu olacak (nokta)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oku
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2007, 17:29:54 » |
|
mesela şimdi canım sıkılıyo napsam bilemedim agdede en az bi 50 kez ölünce bayıyo tabi bende buraya yaziyim dedim ama malesef bende yazcak bişi bulamadım boş boş konuşuyorum işte napsamki bi fikir verin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oku
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2007, 17:31:19 » |
|
yaw iki saattir buraya yazı yazan yokmu  hadi ama hala canım sıkılıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
espinal
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2007, 18:53:12 » |
|
çok heycanlıyım ne yazsam bilmiyorum ilk kez gereksiz mesaj atıcam adfshasd
|
|