Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Lod bılgılendırme  (Okunma Sayısı 467 defa)
JacK_SparroW
Takım LoD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 01 Eylül 2011, 23:47:52 »

Sa arkadaslar twın nıckyle oynayan kardesım klanımıza yenı dahıl olmasına ragmen hakkında soylenen sıkayetler ve konusma seklı ve tarzından ıddaların dogruluguna daır bır kanaat dusuncesı olusturdugundan klandan cıkarılmıstır.Yonetımın bılgısıne arz ederız.....
Twin.
Takım MachinE
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2011, 03:01:52 »

ozman twin gel twin gel diye niye ısrar ettiniz anlamadım ... bu söylenenler loda girmeden oncede olmustu sımdı clna girince millet çoşuyor :d bnlatmak için nse size gg işim olmaz lodla artk ^^
JacK_SparroW
Takım LoD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2011, 11:56:27 »

ozman twin gel twin gel diye niye ısrar ettiniz anlamadım ... bu söylenenler loda girmeden oncede olmustu sımdı clna girince millet çoşuyor :d bnlatmak için nse size gg işim olmaz lodla artk ^^

Kararı alan benim seni çağıranların konuyla alakası yok
by_sem
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2011, 12:14:51 »

Umarım yakında AGM üyelerini bilgilendirme hakkındada topic görüp konusununda twinin agmden uzaklaÅŸtırılması haberini almak daha güzel olacaktır eminim.Ben bunu sözüm meclisten dışarı olarak söylüyorum ama twinin 23 yaşında olduÄŸuna inanan kiÅŸilerle bizzat görüşmek isterim.Twinin profilini ziyaret ederek topiclerde verdiÄŸi cevabı ve açtığı topicleri okursanız hem güleceksiniz hemde bir menzil olsada ag'den bu tür ÅŸahıslar yüzünden tiskineceÄŸine eminim ki gariptir 23 yaşındaki genç bir spastik agciyi hiç mi hiç tiyatrolayamıyor. Bence tiyatro sana göre deÄŸil  gerçek yaşını söyle bizde ona göre davranalım ha bu çocuktur hırslıdır veleddir diye ama 23 yaşındakı adamın çalışması gerekırken bootboxla hırs yapması inanılır gibi deÄŸil. Bura olgunların mekanı . Senini gibi insanlar PAG'da çok veledler felan. Åžimdi buna yanıt vereceksin ve o meÅŸhur çocukca hareketin olan ^^ iÅŸaretini yapacaksın acıyorum sana Twin.
TopaL ?
Takım LoD
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2011, 16:49:40 »

ya uÄŸraÅŸmayın arkadaÅŸ bırak oynasın ya ÅŸikayet var die adamı clandan nie cıkarıonuz ki  Ney bendende ÅŸikayet var rica etsem benide atarmısınız clandan  Sırıtan

Umut fakirin ekmeÄŸiymiÅŸ,
Bugünde açız desene...
   'Fatih TopaL'
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.075 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu