Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 ... 8
Yazdır
Gönderen Konu: LEJYONERLER 8)  (Okunma Sayısı 10425 defa)
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 18 Mart 2009, 05:20:09 »

Yabancı takımlarda oynayan oyuncular olarak bizim de bir goygoy mekanımız olsun değil mi Kahkaha

Kısa bir bilgilendirme yapmak gerekirse şu an,

Ben 2 rus, 1 ingiliz, 1 isveçli ve 1 ispanyol arkadaştan oluşan Procella isimli bir klanda top koşturuyorum. Yakın zamanda Avrupa'nın en iyi multi gaming takımlarından biri olan N-Wave'e dahil olmamız söz konusu. Div 2'deyiz ETF2L'de. Önceki maçlardaki şanssızlıkları (timeoutlar, maç günü pc çökmesi vs) yaşamazsak ve iyi bir takım oyunu oturtabilirsek (yeni bir takım sayılırız, özellikle scoutlar sürekli değişti son zamanda) Div1 için şansımız var.

Fle. Blame isimli takımda oynuyor. Division 3'ü rahatlıkla domine edebilecek kapasitede bir takım. 4 ingiliz, 1 alman, 1 isveçli ve 1 portekizli var. Özellikle portekizli Konk (ex wotr) takımın kareası =) ESL'de Division 3'teler ama muhtemelen ezerek çıkacaklar Div2'ye. Oyuncularını yakından tanıdğım bir takım olması itibariyle de takım içindeki muhabbetin eşsiz olduğunu söylemeliyim. Özellikle geçende yaptığımız pcw'de bana gösterdikleri ilgi de çok sevimliydi =))

dg Phat'ta oynuyor şimdilik. 3 İngiliz, 2 rus ve 1 hollandalı var. Şu an herhangi bir ligde mücadele etmiyor, ancak Division 3'te mücadele edebilecek kapasitede.

Adiemus ise Grow Up Gaming'e transfer oldu (uP) Portekiz merkezli bir takım olsa da kadrosunda 1 macar ve 1 fin oyuncuya yer veriyorlar. Division 5'te mücadele ettiler bu sezon ve gruplarını domine ettiler. Kesinlikle Division 3 ayarında ve sürekli gelişen bir takım. Özellikle fyrh isimli scout şaşırtıcı derecede yetenekli. Tabi Adiemus'un takıma olan katkısını yadsıyamayız. Baba allrounder olarak Division 3'ü domine eder. Kendisi de bizi daha fazla bilgilendirir zaten zamanla.

Umut vaat eden geliÅŸmeler bunlar ve bu oyuncuların hepsi bir ÅŸekilde ülkemizin ismini TF2 alanında  Avrupa'ya duyuruyor. Tabi ÅŸaşırtıcı bir geliÅŸme deÄŸil bu, zaten bu oyuncular takımsız kaldıkları anda bir çok iyi takıma girebilecek kapasiteydiler. Åžimdi ise aktif, sorumluluk sahibi, takım olmanın bilincinde, eÄŸlenceli ve baÅŸarılı takımların birer parçası oldukları için kendilerini kutluyorum. Eminim bireysel anlamda da taktik anlamında da oldukça ilerilere taşıyabileceÄŸiz kendimizi ve en azından Ulusal Takım olarak bir  araya geldiÄŸimizde çok daha baÅŸarılı olacağız.

Sanırım havarian da yabancı bir takımda oynuyor. bilgilendirsin bizi.

Let the goygoy begin!

« Son Düzenleme: 25 Mart 2009, 11:58:09 Gönderen: acdervis » Kayıtlı
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2009, 06:01:54 »

Çok güzel olmuş.Yurttışında oynayan hocalarımı tüm gücümle destekliyorum yay!
Havarian'da Okuldan arkadaşı olan Money ile RCA adında bi fransız klanına girdiler.BaÅŸka bi bilgim yok.Gelsin anlatsın  Sırıtan

The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half-Life 2®: "The best game ever made..."

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2009, 22:18:23 »

Yabancılar istiyor da Türk sesi duymak daha güzel yahu.  Gülümseme

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2009, 22:55:03 »

Türk sesi güzel olmasına güzel de oyuncuları toplayıp ortaya birşey çıkarma konusunda kocaman soru işaretleri oluyor.
al2d2
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2009, 23:11:13 »

Fle takimi ile inÅŸallah bu gece bi maç yapacaz hadi hayirlisi  Karizmatik
havarian
Takım Epidemic
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2009, 23:26:34 »

Bende yazıyım bilgilendirmiş olıyım. RCA (Resident Clan Of Aslyum) isimli bir fransız multigaming clanının TF2 kolunun war arranger'ıyım. Takımın mediyim. Takımda iki türk var, bir ermeni(daha zşyade fransız), 4 tane de fransız var.
Takımımız fransızların kendi arasında oynadığı ligde 2. ya da 3. divisionda oynamış, ama dağıldığı için bırakmak zorunda kldı.
ESL ye kayılrımızı tamamladık ve yakında etf2l kayıtları başlayına orada da oynamaya başlayacağız.
Luke benim kısmıda eklersen sevinirim. Gülümseme
sitemiz: www.clan-rca.com
irc kanalı: rca
steam grubu:http://steamcommunity.com/groups/rca-tf2
Aynı olay Money içinde geçerlidir. Kendisi takımızın 2.scoutudur Gülümseme
« Son Düzenleme: 18 Mart 2009, 23:28:45 Gönderen: havarian » Kayıtlı
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2009, 23:52:40 »

Bu arada İskandinav multi gaming takımı N-Wave Gaming e dahil olma aşamasındayız. Beleş hardware, t-shirt, server şu bu yanında önümüzdeki sezon UKESA için ödeme ve LAN turnuvası (sanırım UKESA-PC Gamer) bizleri bekleyecek =))
Skrepsil
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2009, 00:44:58 »

luke siz yurt disinda bir div 1 scout medic ve soly görmek istiyoruz Gülümseme Yani zaten olacak gibide bizde türkiyede div 3e saldiricaz:D
havarian
Takım Epidemic
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 19 Mart 2009, 00:50:56 »

Bu arada İskandinav multi gaming takımı N-Wave Gaming e dahil olma aşamasındayız. Beleş hardware, t-shirt, server şu bu yanında önümüzdeki sezon UKESA için ödeme ve LAN turnuvası (sanırım UKESA-PC Gamer) bizleri bekleyecek =))
iyimiş, bizim takımın sponsoru anca server ve Fransa (Bretogne) daki lan turnuvasında yer ayarlıyor o kadar Kahkaha
al2d2
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 19 Mart 2009, 01:18:51 »

oha lan kıskandim luke seni bide benim gözüm feci kalir abi nazar boncuğu fln tak bi yerlere
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2009, 01:33:04 »

Zaten aşamasındayız dedim ya, hata mı yaptım ulan diye düşünmeye başladım şimdi. Al2, bi terslik olursa İstanbul'a gelip keserim Kahkaha
acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2009, 02:14:48 »

Beleş tişört *droolz* Kahkaha
fle.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2009, 02:28:02 »

luke siz yurt disinda bir div 1 scout medic ve soly görmek istiyoruz Gülümseme Yani zaten olacak gibide bizde türkiyede div 3e saldiricaz:D

div 3 zor , çok zor.
al2d2
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 19 Mart 2009, 03:08:28 »

Zaten aşamasındayız dedim ya, hata mı yaptım ulan diye düşünmeye başladım şimdi. Al2, bi terslik olursa İstanbul'a gelip keserim Kahkaha

olm div 2 de oyniyorsun diosunki beleÅŸ hardware t-short fln ingiltereye gitme fln Kahkaha

sadace ben yazdim bunu ama başka kimlerin gözü kaldi acaba Kahkaha
al2d2
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 19 Mart 2009, 03:11:31 »

div 3 zor , çok zor.

+1 bizde fubar olarak div 4 takimlari yeniyoruz div 3 ün hyd ve sL yokluğu yüzünden 3-2 ucundan verdik

Blame ile yapacaÄŸimiz maç da  bizim ne olduÄŸumuzu az çok gösterecek inÅŸallah
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.084 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu