Yabancı takımlarda oynayan oyuncular olarak bizim de bir goygoy mekanımız olsun değil mi

Kısa bir bilgilendirme yapmak gerekirse şu an,
Ben 2 rus, 1 ingiliz, 1 isveçli ve 1 ispanyol arkadaştan oluşan Procella isimli bir klanda top koşturuyorum. Yakın zamanda Avrupa'nın en iyi multi gaming takımlarından biri olan N-Wave'e dahil olmamız söz konusu. Div 2'deyiz ETF2L'de. Önceki maçlardaki şanssızlıkları (timeoutlar, maç günü pc çökmesi vs) yaşamazsak ve iyi bir takım oyunu oturtabilirsek (yeni bir takım sayılırız, özellikle scoutlar sürekli değişti son zamanda) Div1 için şansımız var.
Fle. Blame isimli takımda oynuyor. Division 3'ü rahatlıkla domine edebilecek kapasitede bir takım. 4 ingiliz, 1 alman, 1 isveçli ve 1 portekizli var. Özellikle portekizli Konk (ex wotr) takımın kareası =) ESL'de Division 3'teler ama muhtemelen ezerek çıkacaklar Div2'ye. Oyuncularını yakından tanıdğım bir takım olması itibariyle de takım içindeki muhabbetin eşsiz olduğunu söylemeliyim. Özellikle geçende yaptığımız pcw'de bana gösterdikleri ilgi de çok sevimliydi =))
dg Phat'ta oynuyor şimdilik. 3 İngiliz, 2 rus ve 1 hollandalı var. Şu an herhangi bir ligde mücadele etmiyor, ancak Division 3'te mücadele edebilecek kapasitede.
Adiemus ise Grow Up Gaming'e transfer oldu (uP) Portekiz merkezli bir takım olsa da kadrosunda 1 macar ve 1 fin oyuncuya yer veriyorlar. Division 5'te mücadele ettiler bu sezon ve gruplarını domine ettiler. Kesinlikle Division 3 ayarında ve sürekli gelişen bir takım. Özellikle fyrh isimli scout şaşırtıcı derecede yetenekli. Tabi Adiemus'un takıma olan katkısını yadsıyamayız. Baba allrounder olarak Division 3'ü domine eder. Kendisi de bizi daha fazla bilgilendirir zaten zamanla.
Umut vaat eden gelişmeler bunlar ve bu oyuncuların hepsi bir şekilde ülkemizin ismini TF2 alanında Avrupa'ya duyuruyor. Tabi şaşırtıcı bir gelişme değil bu, zaten bu oyuncular takımsız kaldıkları anda bir çok iyi takıma girebilecek kapasiteydiler. Şimdi ise aktif, sorumluluk sahibi, takım olmanın bilincinde, eğlenceli ve başarılı takımların birer parçası oldukları için kendilerini kutluyorum. Eminim bireysel anlamda da taktik anlamında da oldukça ilerilere taşıyabileceğiz kendimizi ve en azından Ulusal Takım olarak bir araya geldiğimizde çok daha başarılı olacağız.
Sanırım havarian da yabancı bir takımda oynuyor. bilgilendirsin bizi.
Let the goygoy begin!