|
Deniz
|
 |
« : 27 Aralık 2008, 12:33:26 » |
|
L4D, Steam üzerinden 2 Ocak 2009 tarihine kadar 37.5$ fiyatla satılacak. Henüz almayanlar bu fırsatı kaçırmasın. Tabii Türkiye'de kutulu versiyonu daha ucuza bulursanız onu alın  Aslında Steam üzerinden tüm oyunlarda %10'dan %75'e varan indirimler var, incelemenizi tavsiye ederim. Mesela tüm VALVe oyunlarını (HL1, HL2, CS, CS:S, TF2, DOD, DOD:S, L4D vs. vs.) içeren VALVe complete pack 75$'a satılıyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2008, 12:36:17 Gönderen: TDS_Deniz »
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2008, 12:37:41 » |
|
Türkiyede 50-60 ytlye satılıyor hemen hemen aynı fiyata denk geliyor, kota problemi olmayıpta oyun marketlerine gitmeye üşenenler için ideal fiyat..
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
L337__KReW*
Takım Fp
Oyun Aşığı
Die Eule# & CoLdRevenqE.!
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2008, 19:32:57 » |
|
Türkiyede 50-60 ytlye satılıyor hemen hemen aynı fiyata denk geliyor, kota problemi olmayıpta oyun marketlerine gitmeye üşenenler için ideal fiyat..

|
|
|
|
|
|
Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?
18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
|
|
|
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2008, 11:26:25 » |
|
ben şahsen biraz daha ucuzlamasını bekliyorum korsan aldım ama orjinal steamda var öğrenilrse tehlikedeyim şöyle 1 ay daha geçsin ucuzlar umarım
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
|
|
acdervis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2008, 22:42:44 » |
|
Hala çok pahalı
Merakımdan soruyorum, orjinal HL sahibi misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
Hardaway #1
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2009, 00:24:15 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2009, 01:09:16 » |
|
Hala çok pahalı
Merakımdan soruyorum, orjinal HL sahibi misin? oh shit
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
quadraxas
Takım !lol! HL2DM
Profesyonel Oyuncu
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2009, 02:51:57 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı. mod tadında?.................... videolarada mı bakmadınız. Sadece ai director tek başına oyun yapıyo orda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acdervis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2009, 18:38:07 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı. Mod: Zombie Panic: Source *ööögh* Yılın Oyunu: Left 4 Dead *rawr*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
Hardaway #1
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2009, 11:18:03 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı. Mod: Zombie Panic: Source *ööögh* Yılın Oyunu: Left 4 Dead *rawr* yılın oyunu? kim diyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ReLaX
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2009, 11:19:49 » |
|
sor1 yılın oyunu adrenaline gamer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desert
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2009, 11:26:13 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı. Mod: Zombie Panic: Source *ööögh* Yılın Oyunu: Left 4 Dead *rawr* yılın oyunu? kim diyor? 2008 Oyun Ödülleri'nde Yılın Multiplayer Oyunu ve bir ödül daha aldı L4D.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
Hardaway #1
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Ocak 2009, 11:45:32 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı. Mod: Zombie Panic: Source *ööögh* Yılın Oyunu: Left 4 Dead *rawr* yılın oyunu? kim diyor? 2008 Oyun Ödülleri'nde Yılın Multiplayer Oyunu ve bir ödül daha aldı L4D. yılın "mulitplayer" oyunu olmuş olabilir, doğrudur. yılın oyunu deyince oha fln oldum yanee :S yılın oyunu fallout 3 seçilmişti çünkü bir çok merci tarafından. bu arada 2008 oyun ödülleri diyorsan da ödül veren 1 tane internet sitesi veya dergi yok. 4512312 tane şey var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acdervis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2009, 13:42:17 » |
|
Hala çok pahalı
kesinlikle. . sonuçta hl2 motoru kullanan mod tadında bir oyun değil mi? steamdeki fiyatı da çok pahalı. Mod: Zombie Panic: Source *ööögh* Yılın Oyunu: Left 4 Dead *rawr* yılın oyunu? kim diyor? 2008 Oyun Ödülleri'nde Yılın Multiplayer Oyunu ve bir ödül daha aldı L4D. yılın "mulitplayer" oyunu olmuş olabilir, doğrudur. yılın oyunu deyince oha fln oldum yanee :S yılın oyunu fallout 3 seçilmişti çünkü bir çok merci tarafından. bu arada 2008 oyun ödülleri diyorsan da ödül veren 1 tane internet sitesi veya dergi yok. 4512312 tane şey var. Elbette, ama sonuçta büyük bir başarı bu. Aynı Ödüllerde Yılın oyunu: GTAIV Yılın PS3 oyunu: LittleBigPlanet seçilmişti. Özetle, en azından birkaç orjinal oyunu olan her FPScinin rafında yerini hak ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|