Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Kendinizi Tanıtırken Dikkat Etmeniz Gerekenler.  (Okunma Sayısı 3104 defa)
NuX
Takım ZoNe
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 03 Ocak 2008, 00:25:30 »

Arkadaşlar merhaba...

Sunucularda oyun oynamak için daha sıkı bir denetimden geçecek olan arkadaşlara bazı tavsiyelerde bulunarak, üyelik başvurularının onaylanması sürecini biraz daha hızlandırmak amacı ile yazılmış bir yazı ile karşı karşıyasınız. Hepinizin bir an önce üyelik kaydınızın tamamlanmış bir şekilde sunucularda oyun oynamak arzusu ile dolu olduğunu hisseder gibiyim Gülümseme

Tanıtım metininizi, aşağıda saydığım kriterlere uygun yazdığınız taktirde talebiniz işleme alınacaktır; aksi taktirde belirtilen kriterlere uygun olmayan Tanıtımlar dikkate alınmayacaktır.

Adınızı, yaşınızı, oturduğunuz şehiri, ne işle meşgul olduğunuzı (öğrenciyseniz okul/bölüm adı), Adrenaline Gamer/Half-Life oyununu nekadar zamandır oynadığınızı, sunucularda kullanacağınız nicki, oyuna nerden bağlandığınızı (ev/cafe) ve sitemizi nerden duyduğunuzu belirtirseniz hem bizim için, hemde kendiniz için iyilik yapmış olursunuz.

* Verilen bu bilgiler doğrultusunda diğer AGMerkezi üyeleriyle bizzat irtibata geçebilir, yeni arkadaşlıklar kazanabilirsiniz.

* Eğer bir arkadaşınız vasıtası ile AGM ile tanıştıysanız mutlaka onun nickini yazınız, bu sizin başvurunuzun onaylanıp onalanmamasında büyük rol oynayacaktır.

* Evden veya İnternet Cafeden oynadığınızı belirtmenizi istememiz; AGM Platformunda düzenlenen turnuvalarda oyuncular hakkında gerekli bilgilere sahip olmak ve turnuva esnasında bazı tedbirler almamızdan ibarettir.

Üyelik talebinde bulunan oyuncuların birden fazla üyeliğe sahip (FAKE) olabileceğini düşünenlerde olacaktır. İlgili açıklamalara ve yönlendirmelere rağmen fake olduğunu düşünen, bilen varsa özel mesaj, e-mail veya msn messenger vasıtasıyla yönetici arkadaşlara ulaşabilirler düşüncelerini paylaşabilirler..

Saygılarımla...
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2008, 23:52:28 Gönderen: m3y » Kayıtlı
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2008, 20:54:28 »

Hatırlatma ;

Alıntı
S.A Ben ali veli KONYA. Herkeze başarılar...

Tarzında açıklama yapan ve gerekli bilgileri vermeyen arkadaşlar sadece forumumuze üye olabilir. Sunucu üyelik kriterlerimiz yukarıda mevcuttur.

Örnek Tanıtım :

Alıntı
Merhaba,

Adım Ahmet, 24 yaşındayım,  Tekirdağ/Çorlu' da oturuyorum. Özel bir kuruluşta planlamacı ve bilgi işlem sorumlusu olarak çalışmaktayım. AGMerkezi oyuncularından Leo/Kemal arkadaşımla cafede lan game oynadığımız bu oyunu internetten nasıl oynayabileceğimi anlatması üzerine buraya üye olmuş bulunmaktayım. İki yıl önce tanıştığım Half-Life ve Adrenaline Gamer' ı sizler sayesinde geliştirmek istiyorum. Sunucuda kullanmak istediğim nick m3y ve evimde internet kesik olmadığı sürece evden bağlanıyorum.

« Son Düzenleme: 05 Ocak 2008, 23:50:39 Gönderen: m3y » Kayıtlı

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.047 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu