Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Kanıtsız suçlama. Dynasty  (Okunma Sayısı 1203 defa)
Dynasty.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 26 Eylül 2011, 16:09:48 »

Tahribat Met. 2 kere yardda 2on2 attık. 1 cı mapta yenildiler punkshit kötü oynadı deyip bahane etti. 2 cı mapta adam deÄŸiÅŸtirdi. Paso kendini vuruyordu ve ister istemez komiÄŸime gidiyordu gülüyordum 1 degil 2 degil (: açılan farkla birlikte bunlar oldu iÅŸte. Varsa kanıtı koysun demo. Haa yok sende vall var falan fılan dıyorsa gelsin tüm adminlerin önünde yard vs 1on1 atalım bu kiÅŸiyle   

Gereği yapılırsa sevinirim..

Resmi göremeyenler http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/cjevvmy0/Untitled1.png.html . İmageShack olmadıgından bu adresten upladım.
Xir
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2011, 16:26:18 »

Sen kralsın be oğlum şaka yapmıştık, bu kadar neden büyüttün, önceden hileden banlanmış olabilirsin hem şuan çok temiz oynuyon yahu, dust cfg'n var senin, sonrasında unuttukmu yahu eskiden bizi o kadar eziyordun.. Adminler izlesin dust amcana oynatırsın belki... nedense steamda fark yiyor amk

benim nickte sorun var abi o yüzden bundan yazıyorum...
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2011, 16:27:56 Gönderen: Xir » Kayıtlı
Dynasty.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2011, 20:17:00 »

iyide abicim bu ss'yi koymandaki amaç? Zamanında ezmiş olabilirsin bşy dıyemem hatta belki şimdide ezebılırsın ama kanıtsız hile demen kötü oluyor. Düşünüyorsan öyle bşy bi kaç eski adam getr izlesinler 1on1 atalım? neyse daha yazdıklarına cevap vermicem varsa sorunun özele gel.
Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2011, 21:07:55 »

O senı ezse ne olacak, sen onu ezsen ne olacak. Eğlenmeye bakın artık aşın bunları Gülümseme
Dynasty.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2011, 21:23:20 »

O senı ezse ne olacak, sen onu ezsen ne olacak. Eğlenmeye bakın artık aşın bunları Gülümseme
sorun ezmek değil. Hile ile suçluyor ve kanıtsız. Beni 213912309319e karşı 0 yensede koymaz ki. ama yaptıgı ayıp. Neyse..
R.i.P
Takım DD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

R.i.P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 26 Eylül 2011, 21:24:08 »

.

Kendini geliştirmek bir mastürbasyondur.. =)
squad
Takım DD
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

f1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2011, 21:28:19 »

honeste katılıyorum

Pole Position
Xir
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2011, 15:25:53 »

fitilini ateşlerler böyle renk verirsin.. agm ninde söver sayarsın..

Hilesiz adamınız yok sizin camianızda, Lugh hileden banlandı sen daha önce banlandın, Fake oynatmak, her maçta her maçta, Neko eziliyor advene x te izliyorum pat dust'a veriyor Endi kutuda dolaÅŸamıyor sözde yardda expert'i yeniyor, Neko'ya zarf atıyorum dust oynamış diyorum, hayır alakası yok diyor , celile gidiyorum dust oynadı  diyor, yalan dolan ne adınız var ne sanınız...

Hep fake hile ekran o bu yaparak bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz, hızlı giden atın boku seyrek oluyor bu oyundada 1 anda şahlananları görüyoruz ( bknz Alem, onada x te 50 fark attıyordum şimdi crossta hemde 5 farkla zor yenebildim 1 ay sonra çıktı kokusu, bkzn: ihtiyar. sözde DD clanındayken bizim gibi CTF final klanını benim gibi bunny yapan adamı havada 3 kere bowla vurdu onada oyunun içnde yazdım tınlamadılar 1 aya geldi demosu sende bunlardan birisin işte, sanada 50 fark atıyorduk 1 anda ezmeye başladın 2 güne çıktı demon.. ) Bana hile diyorsun, Gelsin BlueMartini bu konuya post atsın agm admini olarak hatta şuan beni hiç savunacak durumda değildir, defalarca pc'me girmiş ayar çekmiştir hep apansız gelir kurcalar bakar ben seyrederim 1 şey gördüyse o söylesin, Cam açıp ekipmanlarımıda gösterdim onuda söyleyebilir.. bu oyun için 100 tl mouse a 130 tl kulaklığa 2 milyar masraf yaptım ve hala hilemi kullanıcam ? he birde malım her maçın demosunu çekicem ben her attığım maçın demosunu çekerim karşı tarafada derim ki demoyu atimi.. MAL hile açan adam kendi demosunu çekermi her maç ?, daha mouse tutamıyorsun hareketlerinden anlıyorum ama hiç kendi adamını vurmamakla beraber hep karşı tarafı indiriyorsun daha çıkmadan, bir ton demonu çektim ne bok olduğunu biliyordum.. gerçi bu yetti sadece..

AsosyalliÄŸime gelince benim iÅŸim gücün var günde 3 saat çalışıyorum, tipini fiktiÄŸim amelesi herkesi kendin gibi sanma.. sizin gibiler yüzünden ne oyuna giresi kalıyor ne baÅŸka birÅŸey insanın, tonlarca adam 6.3 ü bıraktıysa sizin gibi tohumsuz veletlerin yüzündendir.. Yoksa ÅŸuan agm'de en az  30 kiÅŸi online'dı en az.. hepsi bıraktı oyundan soÄŸudu kimi ara ara girer oldu..

Playag olayına gelince ben senin gibi bir lamerden şüphelenip demoları biriktirirken, dünde attığımız vs'lerden sonra, bkz: Dünkü çocuk haydut Arkadaşı kralll ki kaç defa kralada hile dediler biliyorum, hemen kralı çağırıyor 2on2 ye meğer arkadaşlarmış amk ... 6.3 te bulurmuş, strongla bana 100 fark atrıyorlar hemde yardda 50 fark attığım adam 1 anda karete nig kesiliyor vay a...

Ben playag forumlarıa girmiyorum nick'im zanLI gidip baksınlar agmde olup benden çok playag ya takılan var steam olsun ben sadece demoları murat a attım ben anlamam dedim rica ettim oda çekip halledip koymuş git elizabeth takıl sen bırak ag yı..
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2011, 16:34:24 Gönderen: Xir » Kayıtlı
Dynasty.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2011, 15:30:43 »

yazdığınız cevap
-rtük-
engeline takılmıştır
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2011, 16:13:17 Gönderen: WiLdNesS » Kayıtlı
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 27 Eylül 2011, 15:55:30 »

haha
WiLdNesS
Admin
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

dd is back...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 27 Eylül 2011, 16:06:49 »

Motorun soÄŸduysa ÅŸimdi defol burdan. Sen kimsin bu camiaya laf edecek?

Şurda adam akıllı bi ortam olsun diye elimizden geleni yapıyoruz tüm site olarak. Ama hala neyin derdindesiniz anlamak mümkün değil. Ne bekliyodun 3-5 ayda kralmı olacaktın? Düzgün biri olsan zaten nick değiştirip tekrar başlamazdın. Neyse fazla lafa gerek yok. GG

Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 27 Eylül 2011, 17:33:14 »

Başkasına nıye oynatırlar anlamam kı, onun oyunuyla ısım yapsan ne olacak Gülümseme Komık işler.
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 27 Eylül 2011, 17:38:19 »

şurda 3-5 adam eğlensin diye sunucu açılıyor, dediğiniz laflara bakın. beğenmeyen gitsin zehire yatırdığı paradan feragat edip orjinal half-life satın alsın, hiç tanımadığı adamların arasında stressiz bi oyun yaşantısına geçsin. insanları zorla oynatıyormuşuz gibi bir izlenim mi oluşuyor beyninizde?

mesut sen de küfür ederek çok ayıp etmişsin. haklı olma ihtimalin olsa bile onu sıfıra indirmişsin küfür ederek.

AG 6.3'e eğlenmek için gireni de var, hırs yapıp bir şeyler başarmak için gireni de var, hilecisi de var hurdacısı da var. bugüne kadar hangi oyunda hileci olmadı? o çok güvendiğiniz "sxe yükleyin aaağğbiii" dediğiniz sxe neden her hafta yeni yama yayınlıyor sanıyorsunuz? veya o taptığınız, gölgesinde yattığınız steam üzerindeki çoğu oyunda kullanılan VAC anti hile sistemi ne kadar başarılı sanıyorsunuz? 6.6'da hile olmadığı inancına sizi ne sürüklüyor? kahvedeki adamlar gibi ordan burdan duyup "ooo burası süpermiş laaağn hile yoh hurda yoh" diye daldığınız ortamda hangi isimlerin hile yaptığını , bir kısmının da gerçek oyunu bırakma sebebinin kişisel sebepler değil de "hile yaptığı için yakalanmak" olduğunu kaçınız biliyor?

oyunu seviyorsanız, ortamı seviyorsanız, arkadaşlarınız için giriyorsanız alt tarafı "dandik bir oyun"'dan daha ne bekliyorsunuz ulan? gerçekle en ufak bağlantısı olmayan şu oyunda edindiğiniz dostluklar, yaşadığınız sinirle karışık heyecan, hırs, adrenalin size yetmiyor, bir de size bu oyunu oynama imkanı sağlayanlara  bok mu atıyorsunuz? gerek agm gerek pag, herhangi birini kendine yol bellemiş her oyuncuya bu sözüm. hileciler her zaman olacak, bir şekilde yakalanıp gidecekler, sonra geri gelecekler. bu kısır döngü böyle sürüp gidecek. herkes kendi işine baksın. 3 tane piksel için kalp kırıp, beraber oynadığınız oyuncuların ailelerine diss atıyorsanız size hayatınızda başarılar dilerim.

Altını şer,incisi ker
Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 30 Eylül 2011, 16:17:28 »

Bu arada adam haklıymıs beyler Kahkaha Adam wallci çıktı Gülümseme
Xir
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2011, 17:27:48 »

Kaldırana sormak lazım. Video'ya göre hile bariz.

Eh diyebileceğim bişi yok daha , bu adamı yakalamak için her maç demosunu çektim.. kaldırılacaksa neden çektim millet görmeyecekse : ((
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2011, 17:37:47 Gönderen: Xir » Kayıtlı
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu