Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
Yazdır
Gönderen Konu: Half life ve AG ile tanışma serüveniniz nasıldı  (Okunma Sayısı 15238 defa)
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : 24 Mart 2009, 15:50:18 »

HL :
  Sene 2006 hayatımda sadece ya 2 ya da 3 defa internete gitmişimdir. Bizim mahallede Emek internet cafe vardı sahibi "AChilles" eski nol üyesiydi. İşte büyük abiler HL ödetme felan atıyorlar bende merak ettim abi beni de oynatırmısınız dedim. Tabi canım ama bizim oyunumuz böyle sıradan değil. Silahlar "F" tuşuna basıpta gelmiyor, biz silahları yerden topluyoruz ve ödetmesine. Ödetme ne dedim ? (Burayı açıklamama gerek yok herkes biliyordur sanırım.) Tamam abi olsun bende oynuyum ne olacak.(Tabi ben oynamadan önceki party bitti sıra başka partyde.)İşte takımları seçtiler felan oynadık daha ilk oyunum1 e 60 mı ne öyle bi fragım vardı. Xbow'un olduğu lj de hep pusuyordum merdivenin altında. Sonra oyun bitti hesap bana 2.5 tl mi ne girmişti o zaman:).Bende de artık bu hl bağımlılık yaptı ha bire oynuyorum ha bire oyna oyna oyna... Evde daha netim yoktu bir tane pc vardı o da pek iyi değildi. Eve Hl'yi yükledim ve hep botlara karşı kastım kastım kastım. 5-6 ay sonra onlar kadar çok iyi oynuyamazsamda genede kendimi iyi geliştirmiştim. Ve her ödetmede ben de yer alıyordum Gülümseme..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AG :

Sene aynı sene (2006) kafe ilk açıldı mevsim yaz günüydü. İşte "Spider" kafemize Ag'yi getirdi. Cantuğun arkadaşı olur kendisi. Oyunu indirdi felan herşeyi kurdu tabi ben ne yaptığını bilmiyordum. Sıkıldım içimden dedm ki "off ne yapıyor bunlar ya.. Hl oynamıyorlar en iyisi eve gidip botlara karşı oynamak." Neyse eve gittim oynadım bi güzel botlara karşı. Tabi o sırada bütün masalara Ag'yi yüklemişler, sabah bi geldim kafeye Masaüstünde "AG" diye bi oyun var.Oyuna girdim, oyuna girişi hl gibi kurması basit oldu. Aa dedim bu Hl resimini mi değiştirdiniz yoksa dedim abi? Tabi pak yok cfg yok bi şey yok. Sadece bi masada cfg vardı.Neyse kafe sahibi, yok dedi ali o Ag Hl'nin üstü.Hıı dedim peki nasıl oynanılıyor abi? Dur bekle geliyorum dedi. Beni cfg'si olan masaya aldı. Bana bunny nasıl yapılacağını felan öğretti. Tabi ben 1 ay sonra azaar azar yapabiliyordum. Neyse akşam oldu "Spider" Cantuğ ile 1v1 atıyor Kahkaha map "Stalkyard" "Spider" in çevresinde 10 kişi vardı nerdeyse. Ne oluyor dedim burda ya.. Bi baktım "Spider" Ag oynuyor. Kimle oynuyor dedim kafe sahibine, bana dediki Expert ile oynuyor. O kim dedim ? Hl 1.si felan dedi bende şaşırdım izliyim dedim.. Expert ha bire havalara uçuyor bazuka bomba herşey atıyor. Bizim "Spider" daha 2-3 tane bomba atacak, Expert ise map'i 2-3 defa dolaşıp geliyor. Ohaaa.. dedik Expert'te hile var felan baktım ordan herkes bence de ya bunda bi şeyler var baksana adam 30 sn içinde map'i 2-3 defa dolaşıp geliyor. Oradan "Spider" yok ya ne hilesi ne diyorsunuz felan siz dedi. Adam tr 1.si Sırıtan neyse oyun bitti skor 65 e -2 Sırıtan. Sonra Expert "Spider" e dediki sen spec ol izle beni. "Spider" de spec oldu hepimiz Expert'i izliyoruz, gene 1v1 atıyordu. Hepimizin ağzı açık izliyoruz Expert'i.Ve.. artık o günden sonra Ag'ye baya bi merak sardım ve Ag manyağı oldum çıktım:)

Benim hikâyem bu.. =)
« Son Düzenleme: 24 Mart 2009, 15:55:47 Gönderen: PnkRck » Kayıtlı
Atillaa
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : 29 Mart 2009, 18:36:49 »

Half-Life Hikayem

kötü bir 99 senesiydi..o zamanlar 9 yaşındaydım...half-life oyununu ilk aldığımda korkun ç bişey olacağını hiç tahmin etmiyordum.ilk patlamadan sonra 2 hafta oynayamadım:) sonra gaza geldim tekrar oynadım headcrab kafama atlayınca half-life benim için bitiyordu.yıl 2002 ye gelince yeniden oynadım ve bitirdim kalbim küt küt atıyordu.sonra tekrar oynaya oynaya alıştım.sonra 2006 yılında hl2 yi keşfettim.çok geç oldu ama 10 u geçik oynadım.ardından ise episode 1 i 15-20 kez oynayarak half-life hikayesini anladım ve teoriler ürettim ve bir çoğu doğru çıktı...

AG Hikayem

Hiç başlamadım Lecter'in tavsiyesi ilen yakında başlıyacam bende

Gülmekten ölücem dostum ya aynılarını yaşadım.
L337__KReW*
Takım Fp
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Die Eule# & CoLdRevenqE.!

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #77 : 30 Mart 2009, 15:11:50 »

HL :
  Sene 2006 hayatımda sadece ya 2 ya da 3 defa internete gitmiÅŸimdir. Bizim mahallede Emek internet cafe vardı sahibi "AChilles" eski nol üyesiydi. İşte büyük abiler HL ödetme felan atıyorlar bende merak ettim abi beni de oynatırmısınız dedim. Tabi canım ama bizim oyunumuz böyle sıradan deÄŸil. Silahlar "F" tuÅŸuna basıpta gelmiyor, biz silahları yerden topluyoruz ve ödetmesine. Ödetme ne dedim ? (Burayı açıklamama gerek yok herkes biliyordur sanırım.) Tamam abi olsun bende oynuyum ne olacak.(Tabi ben oynamadan önceki party bitti sıra baÅŸka partyde.)İşte takımları seçtiler felan oynadık daha ilk oyunum1 e 60 mı ne öyle bi fragım vardı. Xbow'un olduÄŸu lj de hep pusuyordum merdivenin altında. Sonra oyun bitti hesap bana 2.5 tl mi ne girmiÅŸti o zaman:).Bende de artık bu hl bağımlılık yaptı ha bire oynuyorum ha bire oyna oyna oyna... Evde daha netim yoktu bir tane pc vardı o da pek iyi deÄŸildi. Eve Hl'yi yükledim ve hep botlara karşı kastım kastım kastım. 5-6 ay sonra onlar kadar çok iyi oynuyamazsamda genede kendimi iyi geliÅŸtirmiÅŸtim. Ve her ödetmede ben de yer alıyordum Gülümseme..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AG :

Sene aynı sene (2006) kafe ilk açıldı mevsim yaz günüydü. İşte "Spider" kafemize Ag'yi getirdi. Cantuğun arkadaşı olur kendisi. Oyunu indirdi felan herşeyi kurdu tabi ben ne yaptığını bilmiyordum. Sıkıldım içimden dedm ki "off ne yapıyor bunlar ya.. Hl oynamıyorlar en iyisi eve gidip botlara karşı oynamak." Neyse eve gittim oynadım bi güzel botlara karşı. Tabi o sırada bütün masalara Ag'yi yüklemişler, sabah bi geldim kafeye Masaüstünde "AG" diye bi oyun var.Oyuna girdim, oyuna girişi hl gibi kurması basit oldu. Aa dedim bu Hl resimini mi değiştirdiniz yoksa dedim abi? Tabi pak yok cfg yok bi şey yok. Sadece bi masada cfg vardı.Neyse kafe sahibi, yok dedi ali o Ag Hl'nin üstü.Hıı dedim peki nasıl oynanılıyor abi? Dur bekle geliyorum dedi. Beni cfg'si olan masaya aldı. Bana bunny nasıl yapılacağını felan öğretti. Tabi ben 1 ay sonra azaar azar yapabiliyordum. Neyse akşam oldu "Spider" Cantuğ ile 1v1 atıyor Kahkaha map "Stalkyard" "Spider" in çevresinde 10 kişi vardı nerdeyse. Ne oluyor dedim burda ya.. Bi baktım "Spider" Ag oynuyor. Kimle oynuyor dedim kafe sahibine, bana dediki Expert ile oynuyor. O kim dedim ? Hl 1.si felan dedi bende şaşırdım izliyim dedim.. Expert ha bire havalara uçuyor bazuka bomba herşey atıyor. Bizim "Spider" daha 2-3 tane bomba atacak, Expert ise map'i 2-3 defa dolaşıp geliyor. Ohaaa.. dedik Expert'te hile var felan baktım ordan herkes bence de ya bunda bi şeyler var baksana adam 30 sn içinde map'i 2-3 defa dolaşıp geliyor. Oradan "Spider" yok ya ne hilesi ne diyorsunuz felan siz dedi. Adam tr 1.si Sırıtan neyse oyun bitti skor 65 e -2 Sırıtan. Sonra Expert "Spider" e dediki sen spec ol izle beni. "Spider" de spec oldu hepimiz Expert'i izliyoruz, gene 1v1 atıyordu. Hepimizin ağzı açık izliyoruz Expert'i.Ve.. artık o günden sonra Ag'ye baya bi merak sardım ve Ag manyağı oldum çıktım:)

Benim hikâyem bu.. =)
Mükemmel anlatmışsın helal olsun sana . Göz kırpan

Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?

18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : 30 Mart 2009, 15:19:24 »

Burak bide sen anlat bakim merak ettim  Öpücük
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : 27 Nisan 2009, 18:29:11 »

Merak eden varmı bilmiyom ama 17 ağustos depremi vardı o sıralar fazla hatırlamıyom 4 yaşında abim i hl oynayken gördüm single playerden sonra bot yüklemiş öle oynuyodu internet cafelere gidiyodu bende bi ara evde oynuyodum botlara yeniliyodum fln filan geliştim 2005 de cafelerde turnuvalar vardı katılmıştım sonuncu olmuştum Kahkaha
sonra öle böle cafede gezerken ag yi gösterdi bi abi
sonra ag ye başladım
ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : 04 Mayıs 2009, 10:26:19 »

Selam

HL HİKAYEM

7-8 yaşlarındayken cafelerde landan Hl oynardık.Map her zaman crossfire, hayatta değişmezdi.Tam hatırlayamıyorum 15-20 kişi oynardık, iğne atsanız düşmezdi küçücük haritada Gülümseme.Egon kullanana söverdik Kahkaha Yaklaşık 2 sene Hl oynadım, yaş geldi 11-12 "Mrs" cafe vardı bizim evin 40 metre ilerisinde Gülümseme.Bi gün gittim baktım Herkez Hl oynuyor, gene aynı map crossfire Gülümseme Yaklaşık 25 tane pc vardı, hepsi doluydu Kahkaha.Artık sıra bekleyenler isim yazdırıyorlardı. Nickim ise ÖLÜMSÜZ olarak yapardım büyük harflerle Kahkaha Bende isim yazdırdım ve bekledim.Sonunda bana sıra geldi, oturdum pc'ye Hl'ye girdim. E doğal olarak şifre vardı Gülümseme Şifreyi öğrendim ve girdim  Karizmatik Adamlar deli oynuyor full gaus oynuyorlardı Gülümseme iiçimden dedim girmez olaydım.Neyse öyle oynaya oynaya geliştim vs.vs. sonra bıraktım Hl'yi cs'ye başladım yaklaşık 1.5 yıl oynadım senoyna serverlarında Gülümseme Cafede bir sürü arkadaş edindim, Dust(anıl) Yoophie(oguzhan) Bass Hate(soner) Child ( olcay )
Sanırım 1-2 yılda samimi olduk, dostluk kurduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Hl hikayem bu kadar  Gülümseme

AG HİKAYEM

Hl'yi bıraktığım zamanlar cs'ye sarmıştım.Artık sıkılma noktasına gelmiştim, bizim yan cafeye gidiverdim nasıl oldu bende hatırlamıyorum  Sırıtan Tr!as ( Rıdvan ) Ag oynuyordu bune diye sordum Hl'nin bir değişk modu dedi.Oyunun görünüşü hoşuma gitti açıkçası.Sonra Eray ( Maskot ) cafeye AG'yi getirdi, bütün pc'lere kurdular.Bizde izliyoruz nasıl oyun diye, neden bu kadar hızlı hoşumuza gitti yani Gülümseme Neyse Dust ve Yoophie oynamaya başladılar, banada tavsiye ettiler.Çok hızlı olduğu için oynamadım.Tabi bu zaman zarfında kendilerini geliştirdiler Gülümseme Bi gün oynamaya başladım, tabi cfg nedir, pak nedir bilmiyorum.Neyse oynamaya başladım cfg aldım felan silahlar bir garip geldi.Yerler değişik çok saçma geldi Gülümseme 1 hafta 2 hafta geçti biraz güzel oynamaya başladım.Paso bomba atardım. AG'de ismim omercikxd yapmıştım sonradan escape,pange,carlos,sharex, nickleriyle devam ettim Gülümseme ediyorumda
10 tane bombanın hepsini kullanırdım, hatta 10 tane bombanın az olduğunu düşünüp oyunu bile bırakıcaktım.Öyle diye diye hızlı bir şekilde öğreni verdim.Tdm oynamazdım, nefret ederdim.Hep arcade, arena, lts felan oynadım.Tabi bu süre zarfında Emin ( Lugh ) ve Hakan ( Demon ) ile aynı mahallede oturuyordum.Ama Ag oynadıklarını bile bilmiyordum.Daha sonra onlarda mrs cafeye gelmeye başladılar.Tabi ben hep bomba atardım Kahkaha kimse oynamazdı bu yüzden benimle.Sonra sınır koydum kendime 3 tane bombadan fazla atmıyacağım dedim.Ve artık 3 bomba atmaya başladım Kahkaha Tabi bu sırada Berat ( nokamlas ) O'da ag oynuyordu öyle öyle arkadaş olduk samimi olduk
Cafede 2on2 tdm yerine lts atıyorduk Kahkaha Ödetmesine bile oynardık artık o seviyeye geldik  Sırıtan sonradan 32 diye biri vardı fazla tanımazdım.O zamanlar AG'yi son 3 aydır bıraktığını öğrendim.Bir gün berat ile ile landan oynamaya başladılar.3 ay boyunca oynamayan adam hala güzel oynuyordu Gülümseme.Sonra ag'ye artık ısınmaya başladım, hergün sıkılmadan oynadık oynadık.Different diye klan kuruldu.Tabi ben ozaman ilk klanım olan "KoA" klanındaydım.Artık güzel oynadığımı düşünürek klandan çıktım 1 2 ay boyunca klansız dolaştım.Daha sonra topluca differente girdik.Her gün sunucudaydık tabi turnuvalar felan yapılıyordu. Bi ara 8on8 yapılmıştı tabi ben o maçta oynamamıştım haberim olmadığı için.Foruma konu açılmıştı Different vs AGMerkezi diye.Anlattıklarına göre çok güzel geçmişti.Sonra klandan çıkmıştım sebebsi yere saçmalamıştım açıkçası tekrar giri verdim falan filan öyle geçti 2 yıl daha.Bu sene 3 yıl oldu.Artık herkezi tanıyorum AGMerkezinde.Dostluklar edindim arkadaşlıklar edindim.Bir çok klan değiştirdim.Çok kavga ettim falan filan sonra bölünmeler oldu playag açıldı.Hepimiz geçtik 1 ay felan oynadım ben.Sonra tekrar AGM'ye geçtim.Daha sunucu değiştirmiyeceğim dedim.Kim ne derse takmadım.E haliyle yalakalık yaptığımı düşünenler oldu, hala düşünenler var.. Neyse aklımda kalanlar bu kadar, okuduysanız ne mutlu size Gülümseme AGMerkezinde olmak güzel...

« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2009, 12:15:19 Gönderen: Sha » Kayıtlı
KorN
Arena Kralı !
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #81 : 20 Mayıs 2009, 03:40:24 »

aynen alininki gibi benimki 2005 yılanda cafeye gta oynamaya gidiyordum zaten daha ne ali ne bisey tanıyordum  bi adam geldi cs ye girdi ve bende oraya girdim adamla oynuyoruz 1on1 sonra gel hl oynuyalım dedı bende dedım o ne dedıkı bu daha degisik bir oyun girdik hergün gittikçe iyi olmaya basladım sonra achılles lerin ortamına katılmaya basladım gittim ordada gelistirdim kendimi gelistim gelistim sonra birisi geldi hic tanımıyorum ilk defa gördüm spider mis halbuki tabi o zamanlar tanımıyorum 1 saat oynayıp eve gidiyorum bi kere  kaldım orda ve bi baktım adam hl mi degisik bir oyun oynuyor bende dedim ki bu oyun ne acaba hl mi yok dediler peki ne dedim ag dediler hl nin birazdaha gelismisi ama daha da güzel oynarsan zevk alırsın filan oynadım tabi cfg ne bilmeyiz hl deki gibi oynuyoruz ne c var ne f var oynadık iste 1 2 ay sonrada zaten aliyle tanıstık ama tanısmamız oyle boyle degil kendisiyle cafe degil de izcilikte tanıstık zaten hep oynadık hl hl hl ag ag ag birden geldik ertesi gün sonra bütün pc lerde cfg li ilk önce cok zor geldi ama alıstık bi gün spider geldi ve expertle gine hl atıyor 100 -2 mi 3 mü bisey bitti ag oynadılar 50 ye 0 bitti bu sefer 1 2 gün sonra artık spıder taktiklerini cözdü expertin hl oynadılar expert 1 farkla yenildi hl ogunden sonra biz bilmiyoruz baldan yendigini spıder tr 1.ci oldu vs vs dedik o günden beride ag oynuyoruz issallah diyer nol lerde gelecek tekrar birlesecez benim ag ve hl hayatım bu hl de boot_camp takım isteriz Kahkaha Kahkaha

PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : 20 Mayıs 2009, 13:41:59 »

izcilik güzeldir Kahkaha
ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : 20 Mayıs 2009, 13:44:24 »

Benim hikayemi okuyan yoktur sanırım Kahkaha hayvan gibi ak oku oku bitmez.
Qfflin3
Takım BT
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : 30 Haziran 2009, 21:26:35 »

HL SERÜVEN İM
ben 6-7 yaşlarındayken oturduğum yerde bi kafe vardı.kafenin ismi ZİRVE idi.bu zirve nette fahrettin abi vardı.
fahrettin abinin nick AsKeR di.bu AsKeR in lord diye bi klanı vardı.bu lord klanındakiler beni oyuna alıştırdı.ilk opşing den başladım sonra hl şimdide ag deyim.ag serüvenim yeni başlıyor
KorN
Arena Kralı !
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #85 : 09 Temmuz 2009, 06:42:58 »

valla ag ile tanıstım  ve cok mutluyum ya

Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : 09 Temmuz 2009, 14:41:14 »

ya anlattığım çok dandik oldu baştan bi anlatıyım Kahkaha

3-4 yaşındayım ufuk diye biri oturuyordu bizim burda abime geldi dedi half life diye bi oyun cıkmış bi bakalımmı dedi abimle kafeye gittiler bende meraklıyım acaba nasıl biÅŸey diye evde anca nfs2se oynarım (bilirsiniz .. Kahkaha) sonra abim getirdi yükledi sadece new gameden oynanıyor baÅŸladı abim hiç sıkılmadan onu izledim sonra ufuk abi bot fln gösterdi abime abimde yükledi kaç saat başından kalkmadı izlemektende sıkılmadım bakkala gider topitop alır onu izlerdim Kahkaha sonra murat internet diye bi kafe açılırdı abimler arkadaÅŸlarıyla beni kandırıp kafey gidiyolarmış kapıda kırmızı biÅŸey korkunç geliyodu girmiyodum sonra abim götürdü beni baÅŸladık oynamaya stalkyard haritasında maus kullanmıyorum sadece yön tuÅŸları ve enter Kahkaha beni hep vuruyolardı levyeliyolardı bi el abime verdim 2-3 kiÅŸi vurdu bana verdi yine sonra okula baÅŸladım ödevleri yaptıktan sonra doÄŸru kafeye gidip arkadaÅŸlarla hl oynardım turnuvalar oluyodu sonuncu oluyodum cs ye baÅŸladım hergün oynuyodum bi cs bi knight sonra knight pc mi bozdu nasıl bilmiyorum sadece cs oynamaya baÅŸladım clanlara girdim maç yaptım fln cafede yine hl oynarken birine rastladım cok iyi oynadığım sıralar beni yendi farkla dedi böle böle agmerkezi var gir bak geliÅŸ fln ag  ye baÅŸladım ve mutluyum .. Kahkaha
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.1 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu