Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: Half life AÅŸkı, baba ve oÄŸlu hergün HL oynuyor.  (Okunma Sayısı 10633 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 16 Åžubat 2008, 00:24:03 »

Ne Cevherler var aramızda... ?     

Yaklaşık 2 senedir HLDMde oynayan bir abimiz var, hepimizin abisi HASANBULUT- Storm nickinde, ilk tanıştığımızda çocuÄŸum oldu diyordu, çocuÄŸu ÅŸimdi 2 yaşında ve baba oÄŸul half-life oynuyorlar. Bu oyun onlar için bir tutku olmuÅŸ, eÄŸlence kaynakları gibi birÅŸey. Gerçekten hasan abi çok seviyor ve hergün oynuyor, oÄŸlununda oynarken resimlerini çekmiÅŸ 2 yaşından 36 yaşına kadar ki, daha bullemann'lar var.. Her yaÅŸtan insan  büyük bir tutkuyla oynuyor oyunumuzu,98 den bu yana 10 sene olmuÅŸ tam.. Oyun ölmemiÅŸ yaşıyor. Sizde tutkuyla oynayanlardan mısınız yoksa sadece zevkmi ? Bende bir duygu olmuÅŸ artık, resimlerde duygulandırıcı deÄŸilmi?

Türkiyedeki en genç ve en yaşlı aktif HLDM oyuncularını görmüş olduk.. 2side aynı ailede ilginç değilmi ? ufaklık undertow oynuyor yön tuşlarıyla.. çoğumuz öyle başalamadık mı? :)resimler için teşekkürler hasan abi
« Son Düzenleme: 16 Åžubat 2008, 00:40:45 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Storm
Şeref Üyesi
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half_Life oynamak benim için bir tutku :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 16 Åžubat 2008, 00:44:13 »

S.A gençler ben 1999 yılından beri hl oynuyorum ve bayılıyorum bu oyuna. Hemen hemen hergün mutlaka en az 3-4 saat oynarım bazen dahada çok.
Oğlum şu an 3 yaşında o da merak saldı ve iki yaşındayken başladı bu oyuna o da mutlaka hergün oynar Gülümseme
Birçok kişinin garibine gidebilir bu yaşta baba (36) ve oğlu (2) yaşında ve hl oynuyor diye. Ben bu oyunu oynamaktan büyük haz alıyorum ve inanılmaz stres atıyorum ve eminimki bu oyunu oynamasam oyunda geçirdiğim zamanı ya kahvehane köşelerinde yada benzeri yerlerde harcayacağım. Half-Life benim için bir tutku eminimki oğlum eyüphan'da benim gibi bağlanacak.
    Eskiden cafelerde lan gameden oynardım henüz internet böyle deÄŸildi o zamanlar netten de oynanıyordu ama bu baÄŸlantı nerdeeeeee.Takıla takıla  donarak hattan düşerek oynamaya çalışıyorduk ve o zamanda aldığım hazdan hiçbiÅŸey deÄŸiÅŸmedi hala aynı 
    Son olarak diyeceÄŸim: Bizlere bu imkanları saÄŸlayarak netten sorunsuzca oynanamıza vesile olan arkadaÅŸlara teÅŸekkür ediyorum.Bu oyunun ilerlemesi için yaptıkları maddi ve manevi fedakarlıkları takdirle karşılıyor, baÅŸarılarının devamını diliyorum.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 16 Åžubat 2008, 00:50:46 »

sizin gibiler oldukça buraları hiç kapanmaz.. boşa emek vermediğimizin kanıtı işte, kocaman bir camia, baba ve oğul Gülümseme

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Storm
Şeref Üyesi
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half_Life oynamak benim için bir tutku :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 16 Åžubat 2008, 00:56:20 »

Teşekkürler yeğenim . Oynamaya devammm Gülümseme
NuX
Takım ZoNe
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 16 Åžubat 2008, 01:19:44 »

Muhteşem Göz kırpan
Br0ke
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 16 Åžubat 2008, 01:46:45 »

Ayakta alkışlıorum gercekten hll olsun benden daha cok hl yı seven bı ınsan gordum ... Kahkaha

edit: yalnız kucuk kardesımızın oynadıgı yer undertow degıl crossfire bılgınıze Kahkaha
« Son Düzenleme: 16 Åžubat 2008, 01:48:32 Gönderen: Br0ke » Kayıtlı
ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 16 Åžubat 2008, 07:26:17 »

Harbiden süper
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 16 Åžubat 2008, 11:19:52 »

Gerçekten şaşırdım,yaptıklarımızın boşa çıkmadığını görmek güzel...

Süpermenizm.
Escales
Oyun Bağımlısı...
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 16 Åžubat 2008, 12:11:40 »

gerçekten acayip bi görüntü .... İnsan hayret ediyor ya 3 yaşında ... Cantu başta sordugun soruya gelince : bu oyunu zevk için oynuyordum ama artık benim için felsefe oldu xD

More adrenaline / / more action / / mA |
LCTR
Şeref Üyesi
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #9 : 16 Åžubat 2008, 14:29:49 »

Hasan abim gelmiş Gülümseme hoşgelmiş Gülümseme

xenecegiz
Thunder
Bootcamp Process
Admin
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

O ÅŸimdi asker

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : 16 Åžubat 2008, 14:43:29 »

hasan abi ile gece serverda pek kimse yokken kısa bi muhabbetimiz olmuÅŸtu.bi ara konu yaÅŸ muhabbetine geldi,ben de o anda farkına varmıştım bu tutkunun.36 yaşında olduÄŸunu söyledi ve "garip deÄŸil mi" dedi.ben de "yok deÄŸil aslında,36 yaşında olsam sanırım ben de hala oynamaya devam ediyor olurdum" demiÅŸtim.demekki bende de var bu tutkudan Gülümseme.helal olsun sana hasan abi,aynen devam.allah torunlarına da nasip eder inÅŸallah  Sırıtan

Hitokiri
Game Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 16 Åžubat 2008, 17:04:56 »

Fotoğrafa bayıldım.Bir baba oğul bu kadar benzer birbirine Kahkaha

m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #12 : 16 Åžubat 2008, 17:23:37 »

Hasan abi çok şeker bi oğlun var. 41 kere maşallah.

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #13 : 16 Åžubat 2008, 19:20:44 »

Hasan abi çok şeker bi oğlun var. 41 kere maşallah.

TÜ TÜ TÜ SPİT TÜ TÜ TÜ

[32]
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 17 Åžubat 2008, 12:53:59 »

seni 2003de tanımıştım u cry die" serverinde Yanlış hatırlamıyorsam o zamandan beri çoÄŸu serverde karşılaÅŸtık Arada bir selamlaşırdık ama Pek muhhabetimiz  olmadı , Seni tekrar gördüğüme sevindim. HL YE DEVAM !!!!!  Göz kırpan
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.036 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu