JUMBOT 24 : Hepimizin mutlaka oynamışlığı vardır , cs de Pod bot hl de HPB bot , belkide gelişmemizde önemli faktörlerden birisidir , ama bi Ag oyuncusu gelişmek istiyorsa buna botun faydası olmaz , botlarda yapay zeka olayı olmadığı için sürekli aynı hareketleri yapar buda oyuncunun onları kolay vurmasını sağlar aiminin geliştiğini düşünür belki , ama hakikat öyle değildir , oyuncuyu köreltir botlar , tahmin , ileriyi görme yeteneğini , ses dinleme yeteneğini düşürür , belki aime bir katkısı vardır ama götürdüklerinin yanında az kalır . Ben genede arşivimdeki Half life , AG botlarından 6 tanesini paylaşmak istedim , Özellikle yeni arkadaşların işine yarayacağı düşüncesi ile (evde bilgisayarı olup neti olmayanlar , multiplayer için internet cafeye gidenler evindede artık hl oynayabilecek)
Özellikle Jumbot tutulan bir bot versiyonudur , bots.cfg yi açarak bot isimleri , sevdiği silahlara kadar herşeyi ayarlayabilirsiniz seviyede dahil. AG de ki gibi bunny , takım oyunu yapılabilmektedir , Kurulumlar genellikle C,Sierra,Half-life, AGHL , VAlve klasörleri içerisinedir , Kullanmadan önce mutlaka oyun yedeğini alınız . İyi Eğlenceler
Half-life Bot's (jumbot24) AG BOT : Half-life , Adrenaline Gamer Bot's (ag_hpb_bot) dosyasını indiriyoruz
Resimli anlatım aşağıda sunulmuştur :
Şekil-A = İndirdiğimiz dosyaları yeni bir klasörün içerisine çıkartmak
Şekil-B = Extract yaptığımız dosyaları açıyoruz ve içerisinde görünen 9 adet dosyayı AG' nin yüklü olduğu klasörün içerisine atıyoruz.
Şekil-C = Extract yaptığımız dosyaların içerisinde AGHL klasörünün içerisine giriyoruz ve oradaki dosyaları da AG' nin yüklü olduğu klasörün içerinde bulunan DLLS adındaki klasörün içerisine atıyoruz..
NOT : Eğer yine çalışmaz ise ŞEKİL-B ve ŞEKİL-C ' deki dosyaları hem sierra\half life\aghl (yani ag' nin yüklü olduğu klasörün içerisine)' nin içine hemde sierra\half life\aghl\dlls (agnin yüklü oldugu klasörün içerisideki dlls) nin içine yapıştırın