Jakabo
Admin
Oyun Adamı
O ÅŸimdi Asker !
|
 |
« : 15 Ocak 2010, 22:11:41 » |
|
Sitemiz Steam serverlerine geçtikten sonra, şüphesiz en sıkça duyacağımız sorular "Ben nasıl orjinal Half-Life satın alacağım?", "Kredi kartım yok, nasıl satın alacağım?", "Yaşım küçük, nasıl alabilirim ki?" gibi sorular yükselecektir. AG Merkezi olarak bununda çözümünü düşündük. Hiçbir ek fiyat alınmadan paralarını yatıran oyuncular orjinal Half-Life 'a sahip olabilecekler. Bunun için Bankamatikte Yapmanız gereken işlemleri Aşağıda belirtiyorum.

Kartsız İşlemlerde Artık Havale Ücreti Almamakta!!!
BANKAMATİKTEN HESABINIZ YADA KARTINIZ OLMADAN
ADIM ADIM KOLAY PARA YATIRMA
1- İş Bankası Bankamatikten (ATM'den) GİRİŞ Tuşuna basınız. 2- Kartsız İşlemler Ana Menüsünden "Hesaba Para Yatırma" butonuna tıklayınız . 3- Parayı yatıran kişi, gelen ekrandan kendi "T.C. Kimlik Numarasını" ya da makine onu istese de kendi cep nonuzu başında 0 ile de girebilirsiniz.Örnek : (0532 255 42 18) 4- Para yatırılacak Hesabın Numarası ve Şube Kodu girerek "Evet" seçeneğine tıklayınız. 5- Para Girişi bölmesi açıldığında, yatırılacak para bu bölmeye konularak "Tamam" tuşuna basılır. (Zarf Kullanmayınız) 6- Makbuzunuzu (Bilgi Fişinizi) almayı unutmayınız.
ÖNEMLİ NOT : Makbuzunu yani Bilgi İşlem Fişinizi almayı unutmayınız. Ayrıca T.C. Kimlik Numaranızı doğru girdiğinizden emin olunuz. Ancak bu şekilde ödemeyi yaptığınızı kontrol edebiliriz.Hesap Numaraları için Msn veya Özel mesaj yolu ile irtibat kurabilirsiniz.Şuana kadar satın Alanlar ;
Possible Ronny Sha McBloody ViolaT g1ot1on coinado
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2010, 23:20:42 Gönderen: Jakabo »
|
|
 K.K.T.C 39. Mekanize Tümen Komutanlığı 39.Alay A.KH VE KH Bölüğü Lefkoşa 
|
|
|
|
PossibLe-
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2010, 22:16:26 » |
|
Saolsun koray abim sayesinde ilk alan ben oldum  Gerçekten çok kolay ve hızlı bir şekilde oyununuzu alabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShareX
DÜMBÜK
Oyun Kralı
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2010, 09:22:20 » |
|
1-2 güne kalmaz bende yatırırım koray
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkelf
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2010, 10:21:02 » |
|
benim bir sorum var bu tek hl içinmi geçerli?ep1 portal varsa eğer parayı yatırmaya çalışırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KorN
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2010, 13:23:02 » |
|
bence kesinlikle alınmalı 6.6 yabancılarla güzel vakit gecirmeyi saglayın hem ingilizce nizi gelistirirsiniz bide bi ss koyam 
|
|
|
|
|
|
 WWW.agmerkezi.COM
|
|
|
Xqr
FoxHound Unit
Oyun Adamı
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2010, 13:48:59 » |
|
selo gelmiş bak senn 
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me.. 
|
|
|
|
KorN
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2010, 13:51:53 » |
|
evt geldim kanka
|
|
|
|
|
|
 WWW.agmerkezi.COM
|
|
|
|
TopaL42
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2010, 13:59:27 » |
|
evt geldim kanka
naban lan selehattin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erozbey
FoxHound Unit
Oyun Kralı
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2010, 22:15:32 » |
|
benim bir sorum var bu tek hl içinmi geçerli?ep1 portal varsa eğer parayı yatırmaya çalışırım
tek hl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pSEKOpat
Bayrak Hırsızı !
ProGamer
pSEKOpat a.k.a # >> omg :)
|
 |
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2010, 13:21:44 » |
|
bence kesinlikle alınmalı 6.6 yabancılarla güzel vakit gecirmeyi saglayın hem ingilizce nizi gelistirirsiniz bide bi ss koyam  okadar pingle oynanılırmı ya ben steama gecsemde agm serverlarında takılırım sanırım cok ping olur yabancı serverlarda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PossibLe-
|
 |
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2010, 14:01:02 » |
|
bence kesinlikle alınmalı 6.6 yabancılarla güzel vakit gecirmeyi saglayın hem ingilizce nizi gelistirirsiniz bide bi ss koyam  okadar pingle oynanılırmı ya ben steama gecsemde agm serverlarında takılırım sanırım cok ping olur yabancı serverlarda Olsa bile yine rahat oluyor steam bu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TrunKs
Takım BmG
ProGamer