Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: AGMerkezi @ EskiÅŸehir BuluÅŸması vol.2  (Okunma Sayısı 6457 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 29 Haziran 2009, 02:19:32 »

Merhabalar arkadaÅŸlar ;
Sitemizin en güzel yanlarından birisi her sene buluşmalar düzenleyerek yıllardır birbirlerini internet üzerinden tanıyan oyuncularımızın gerçek hayatta da tanışmalarını sağlamasıdır. Bence AG'nin AGMerkezi'nin bize en büyük getirisi eğlenceden ziyade abi, kardeş, arkaaş gibi kalıcı dostluklar kazandırmasıdır...
Geçen sene yaz aylarında izmirin en ünlü internet kafesi milky net sponsorluğunda bucada bir ag buluşması düzenlemiştik, 14 arkadaşımız türkiyenin dört bir yanından buluşmak,tanışmak,birlikte hoşça vakit geçirmek için gelmişlerdi. Oturduk, muhabbet ettik, yedik, içtik, oynadık, eğlendik mükemmel bir gün geçirdik ve herkes hoşnut olarak döndü, Kışa doğru 14 rekorunu egale ettik ve 15 kişinin gene türkiyenin dört bir yanından geldiği bir buluşma daha düzenledik eskişehirin görülesi yerlerini gezdik, meşhur yemeklerini yedik, gezdik eğlendik..
Gelen istekler üzerine sizleri tekrar şehrimize, eskişehire davet ediyoruz. 4 Temmuz Cumartesi günü 2. AGMerkezi Eskişehir buluşması olacak, tüm agmerkezi camiasını bu dev buluşmaya bekliyoruz. 4 Temmuz ayrıca doğum günüm 20 yaşına gireceğim, o yüzden birazda doğum günü partisi niteliğinde olacak buluşmamız, bu büyük eğlenceye herkesi bekliyoruzZZ.

Geleceğiz ama kalacak yer yok diyenler, 1 temmuzdan sonra evim boş bizde konaklayabiliriz, yani erken gelirsiniz, buluşmaya kadar bizde takılırız, sabah gelip akşam döneceğim diyenler ve eskişehire uzak olanlar trene/otobüse gece binip sabah burada olabilirsiniz sabah otogardan/istasyondan alırız sizi geceye kadar takılırız gece bindiririz. Sorunu isteği önerisi olanlar bu konuya veya bana özel mesajla bildirebilirler. Doğum günüme ve kaçırmak istemeyeceğiniz bu büyük organizasyona herkesi bekliyoruz =)

AGMerkezi @ Eskişehir vol.2 buluşmasına geleceğini kesin olarak bildirenler...

1)Expert
2)Adven
3)PunkRock
4)Knave
5)Xqress
6)Pierr0t
7)Zelter
8 )Dispara
9)Paradox
10)Debian
11)Enk@zZ
12)ShareX
13)Exhell
14)Violat
15)KoRn
16)Rudolf
17)Physicx

AGMerkezi buluşmaları

Eski Buluşmalardan Objektifimden Birkaç Kare =)

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 20:59:39 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2009, 02:49:21 »

http://img262.imageshack.us/i/163zi4.jpg/

su resımde vedat abıyle vs atıyoduk : ) sonuncusu cok guzeldı herkesı beklıyoruz beyler bu sefer daha guzel olacak !

zırlama
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2009, 10:17:55 »

Geliyorum, yaaazz..
Arkadaşlar kaçırmayın derim gelin. Gecelere akacaz, ordan pc başlarında sabahlarız, sonra bi güzel kahvaltımızı yaparız, nargile,halı saha, İnternet cafe'de AG turnuvası ve en büyük süpriz ise 4 temmuz Cantuğ'un doğum günü olması o zaman da bi şenlik.. Yani say say bitmez yapacağımız şeyler bunlar aklıma gelenler.
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2009, 12:16:31 »

Geçen sene doÄŸum günüme denk gelmiÅŸti ve gelememiÅŸtim.Bu sene 3 günlüğüne falan CantuÄŸ'un misafiri olmak ÅŸartıyla geliyorum.  Öpücük CantuÄŸ da evini açtı bana saÄŸolsun,ben de ordayım.  Kahkaha Süper eÄŸlenceli geçicek bir buluÅŸma olacak,uygun olan herkesi kesinlikle bekliyoruz.PerÅŸembe günü biniyorum otobüse.Erken gidiyorum yani.
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2009, 12:26:46 Gönderen: Knave » Kayıtlı

Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I'm just so fuckin' depressed!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2009, 16:01:04 »

Geçen buluşmaya adımı ilk yazdıranlardan biriydim.. Ailevi nedenler ortaya cıkınca gelememiştim.Kesinlikle bu buluşmayı kaçırmayacağım.Hatta Cantuğ sende izin verirsen bir kaç gün önceden gelmek çok isterim.Arkadaşlar gerçekten kaçırmayın bu buluşmayı senede bir kere yapılıyor gayet güzel gayet eğlenceli geçiyor. Kesinlikle geliyorum.

Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..

maskot of the DD
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2009, 16:06:13 »

benim durum karışık ablamın nişan 3 temmuzda cantuğ'un doğum günü 4 temmuz Üzgün diğer buluşmaya inşallah
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2009, 16:16:13 »

Geçen sene doÄŸum günüme denk gelmiÅŸti ve gelememiÅŸtim.Bu sene 3 günlüğüne falan CantuÄŸ'un misafiri olmak ÅŸartıyla geliyorum.  Öpücük CantuÄŸ da evini açtı bana saÄŸolsun,ben de ordayım.  Kahkaha Süper eÄŸlenceli geçicek bir buluÅŸma olacak,uygun olan herkesi kesinlikle bekliyoruz.PerÅŸembe günü biniyorum otobüse.Erken gidiyorum yani.
Geçen buluşmaya adımı ilk yazdıranlardan biriydim.. Ailevi nedenler ortaya cıkınca gelememiştim.Kesinlikle bu buluşmayı kaçırmayacağım.Hatta Cantuğ sende izin verirsen bir kaç gün önceden gelmek çok isterim.Arkadaşlar gerçekten kaçırmayın bu buluşmayı senede bir kere yapılıyor gayet güzel gayet eğlenceli geçiyor. Kesinlikle geliyorum.

erkenden gelmek istemeniz güzel beyler, bekliyorum uğuruda atarız eve muhabbet 4eva

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2009, 16:20:15 »

e artık seneye gelirim bende kabul ederseniz ve bi sorun çıkmazsa
didyou
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2009, 16:21:11 »

İş,güç olmasa gelirdim çok güzel olurdu buluşmak knave yle atlar gelirdik Kahkaha.
d0z3R
Takım Dff
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2009, 16:30:48 »

geLmeyi cok isterim Gülümseme bütün ag camiyasi offf mükemmel yaa Gülümseme
pIERRoT
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sparkles

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2009, 18:31:57 »

Cantuğ yaz benide listeye geliyorum.Yarın memlekete ordanda ver elini eskişehir.Cumadan geliyorum bende cantuğ haberin olsun Göz kırpan

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #11 : 29 Haziran 2009, 18:35:00 »

Cantuğ yaz benide listeye geliyorum.Yarın memlekete ordanda ver elini eskişehir.Cumadan geliyorum bende cantuğ haberin olsun Göz kırpan

gel gel sametim erkenden gel, 15 i bırak 25 olacağız galiba bu defa çok güzel olacak..

Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I'm just so fuckin' depressed!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 29 Haziran 2009, 18:40:35 »

gel gel sametim erkenden gel, 15 i bırak 25 olacağız galiba bu defa çok güzel olacak..
nursel hanım a.k.a annem senin evinde kalacağımı duyunca okey dedi Kahkaha

Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..

maskot of the DD
Zelter
LTS Kralı
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2009, 18:52:01 »

aranıza katılmaya çalışçam geçen bulusma gibi  sorun olcagını sanmıom  can taksici falan Kahkaha
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 29 Haziran 2009, 19:00:10 »

aranıza katılmaya çalışçam geçen bulusma gibi  sorun olcagını sanmıom  can taksici falan Kahkaha
o garaja gittiğimiz taksi de hesap 10.50 lira tutmuştu, siz 11 verdiniz adam artan parayı vermeden bastı Kahkaha:D
bide adamı anlamakta güçlük çektik..
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.162 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu