havarian
Takım Epidemic
FPS Master
|
 |
« : 03 Åžubat 2009, 22:06:45 » |
|
Merhabalar;
Bildiğiniz üzere Team 3xploit belli olaylar sonucu dağıldı. Bunun sonucunda ise bir takım arkadaşlar olarak, böyle bir proje olduğunu duyum aldık ve Promesa ve Rhox gibi iyi arkadaşlarımızı da yanımıza katarak klanımızı kurduk. Klanımız şu anda etf2l,esl,wireplay gibi liglerde boy göstermektedir. Hergün pickup'da oynamaya özen gösteren insanlar olarak maçlarda falan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Kadromuza geçiyim:
Promesa= scout Rhox= demoman Havarian = medic Nailer= soldier Mmed = soldier Firestone = medic Munjin = scout Nameless=scout Trafo =soldier Rigous = soldier LEw= soldier, scout Deujavi= demoman CATIAN= soldier Matador= medic Critman= scout, spy(7v7 maçlarda)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Mart 2009, 16:43:40 Gönderen: acdervis »
|
|
|
|
|
L337__KReW*
Takım Fp
Oyun Aşığı
Die Eule# & CoLdRevenqE.!
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Åžubat 2009, 22:29:17 » |
|
Hayırlı olsun . Başarılar 
|
|
|
|
|
|
Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?
18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
|
|
|
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Åžubat 2009, 22:42:04 » |
|
hocam bu oyundan herkez sadece bir tane class mı seçebiliyo yani clanda mesela ben medic'im ama sniper da olmak istiyorum öyle olmuyomu ?
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Åžubat 2009, 22:46:43 » |
|
hocam bu oyundan herkez sadece bir tane class mı seçebiliyo yani clanda mesela ben medic'im ama sniper da olmak istiyorum öyle olmuyomu ?
snipte oynarsın soldierda ama herkesin kendini geliştirmesi gereken tam olarak bilmesi gereken 1 ya da 2 tane klass oluyor klanlarda, maçlarda onu oynuyorsun
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Åžubat 2009, 22:55:10 » |
|
bu takımda black firede yokmuydu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Åžubat 2009, 23:07:43 » |
|
snipte oynarsın soldierda ama herkesin kendini geliştirmesi gereken tam olarak bilmesi gereken 1 ya da 2 tane klass oluyor klanlarda, maçlarda onu oynuyorsun haa sağol bap o zaman.. sniper ve engineer 
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
beyazpiy10
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Åžubat 2009, 07:38:25 » |
|
Eroz hacı o L4D takımında  Hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Åžubat 2009, 07:54:13 » |
|
sL ye her zaman mpukta rastlıyorum bune devamlılık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Åžubat 2009, 09:06:09 » |
|
Hayırlı olsun bakalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Åžubat 2009, 09:10:00 » |
|
Eroz hacı o L4D takımında  Hayırlı olsun  sanki tf2 de de öyle giriyor diye hatırlıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ReLaX
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Åžubat 2009, 10:15:17 » |
|
Erkut bizim black fire hilmi değilmi ? eğer hilmi ise hl2dm manyağı biliyodum onu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Åžubat 2009, 10:15:37 » |
|
hayrlısı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyazpiy10
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Åžubat 2009, 17:20:45 » |
|
Erkut bizim black fire hilmi değilmi ? eğer hilmi ise hl2dm manyağı biliyodum onu.
Yok abi  Evet o blackfire hilmi. Tagı sadece Epidemic,Epidemic L4D takımında yer alıyor,Epidemic TF2 de değil.HL2:DM oynamıyor.TF2'ye arada sırada geliyor.20 yaşında.Askere gitmesine az kaldı bla bla bla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
Half-Life 2®: "The best game ever made..."
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Åžubat 2009, 17:45:53 » |
|
BlackF!re. is a Spy. 
|
|
|
|
|
|
The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
|
|
|
|
acdervis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Åžubat 2009, 01:19:08 » |
|
snipte oynarsın soldierda ama herkesin kendini geliştirmesi gereken tam olarak bilmesi gereken 1 ya da 2 tane klass oluyor klanlarda, maçlarda onu oynuyorsun haa sağol bap o zaman.. sniper ve engineer  İkisi de klan maçlarında kullanılmıyor. Medic, demoman, scout ya da soldier oynamanı öneririm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|