Alem;Anlamana yardımcı olayım madem anlayamamışsın..Maçın son 5dk sı oyuna girdin,dediğin gibi birçok arkadaşın oyuncuları eleştiriyodu da senin anladığın tarzda değil,sadece "tufan şu hamlelerinde hatalıydı ya da aykut neden dikkatsiz davranıyor ya da benim dediğim bir map daha atmalılar nitekim pek ısınık değiller" gibi..Sen oyuna girer girmez şöyle bir şey diyorsunki ortamı germek için birebir "Aykut meydana çıksa yenilebilir o yüzden saklanarak oynuyor"..Bunun üzerine seni uyardım,ortamı germe dedim sen ne dedin?"Razor sataşmaya adam arıyorsun sana hiç cevap vermeyeceğim"..Bir daha uyardım seni dikkatli konuşman konusunda..ama sen ne yaptın saygısızca konuşmaya devam ettin akabinde "seninle uğraşamayacağım mute

" şeklinde bir cevap yazdın.Defalarca diğer playerlarla mute'yi kaldırman gerektiğini söylemem rağmen sallamadın.Mute'yi kaldırman için kickledim aynı tutuma devam ettin.
Xrated;Oyunda olmadığın halde gelip bana özelden bozuk üslupla hesap sorar gibi "neden banlıyorsun adamı,banlamak için bahane mi arıyorsun" gibi senin tabirinle tahrik edici mesajlar atıyorsun.Admin mutledi diye banlanır mı diyorsun..Mesajımda belirtmeme rağmen buraya yazmışsın madem,bir kez daha açıklayayım..
Admin muteleme = Yönetici dikkate almamak,hiçe saymak kaba tabiriyle sallamamak özetle bu.
Sen sen ol içinde olmadığın bir olay hakkında her iki tarafı da dinlemeden söz sahibi olma,hataya düşersin şu an olduğu gibi.
Adminler konuyu sakın silmeyin herkes ne olup bittiğini görsün..
Xrated bir de bana yazdığın mesajalrın screenlerini de koyar mısın unutma sakın