Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: EskiÅŸehir BuluÅŸmasından Kalan Hatıralar.  (Okunma Sayısı 3835 defa)
-Lab0uM-
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 12 Ekim 2008, 13:09:01 »

AGMerkezi olarak yine bir ilki yaşadık. Misyonumuzdaki oyuncularımızla sadece oyun oynamanın dışında çeşitli organizasyonlarda buluşup "arkadaşlık-dostluk" ilişkilerimizi geliştirmek, hoşça vakit geçirmek ilkesine dayanarak sürekli AGMerkezi Buluşmaları düzenliyorduk, bunlardan sonuncusu ve en büyüğü eskişehirde düzenlendi, 15 oyuncunun katıldığı buluşmada leziz yiyecekler, içecekler, nargileler, lan partileri ve daha bir çok etkinlikle eğlenceli anlar yaşandı. Lan partimizde şampiyon olan,AGMerkezinden Ideazone Pro Gaming Set kazanan Dispara(Tufan) arkadaşımızın başarılarının devamını diliyoruz, Buluşmada bize destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz, nicelerinde buluşmak üzere.

24 saatlik açlığın ardından Vedat abimizin gece 3 te alınan makarnayı özel soslarla, rus salatası ve yoğurtla karıştırmasıyla oluşan mükemmel karışım 60 saniye içinde tükenmişti

Batak1ng

Batak1ng

Laptopta AG oynanmaz diyenlere kanıtlarcasına.. hemde koltukmousepad ile

batak1ng

Msn time.

Şener sakin,vedat abi ise düşünceli

seçkin siteyi kurcuklarken

nobran,dispara,enkaz istasyondan geldiğinde çay bahçesinde

tufan the elitgamer arka planda punkrock

karanlıkta landan arena keyfi 14/14

7 li grupların donastaki büyük buluşması

zelterden ofsayt

Zelter yiyeceğini hazırlarken adven burnunu karıştırıyor

enkaz aç...

Toplu bir foto.

Nobran & dispara

adven - temizlik time

nobran - dispara

adam 2 dk da yedi bitirdi (uÄŸur)

Adamlar üçlü

Nargile sopasını flüt tutarcasına tutan expert..

Patron Knach

Herkes mutlu..

Laboum Kaş bakışı.

Kimkime dumduma

Acaba zelter napıyor ?

Resim iÅŸte.

BEFORE

AFTER

Enkaz pakında dumanları kaldıran zeroxplode.spryi silmemiş anlaşılan Gülümseme

Buluşmada aramıza katılan bu güzel günü birlikte geçirmemizi sağlayan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederiz, nice buluşmalarda görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2008, 18:25:01 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

anXiety
Game Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2008, 13:10:38 »

İndirmiştim saol yine de.
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2008, 13:25:50 »

Evet arkadaşlar çok güzel bir buluşmaydı. Şahsen kendi adıma çok eğlendim ama.. Gelemeyen arkadaşlar için de üzüldüm o eğlenceli bir günü kaçırdıkları için.Çok iyi arkadaşlıklar edindim orada.Cantuğ a şener'e ve aykut  a çok çok teşekkür ediyorum saygılarımla.
Vedat abi de oyunda ki gibi gerçek hayatta da ba bi marifetliymiş yemek konusunda.
Kısacası çok güzel geçti.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2008, 12:21:42 Gönderen: PunkRocK » Kayıtlı
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

{xen1zm}

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2008, 14:32:22 »

Vedat abi yardırmış bütün batakta toplamış sayıları 2. fotoğrafta furionlara benziyor mübarek Sırıtan
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2008, 14:51:44 Gönderen: Cred » Kayıtlı

Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,
Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise,
İnsan hakları üst seviyede, Dinsizlik hat safhada.
Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami,
İnsan
Rs.KLeRaX
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2008, 15:09:40 »

gelenlere teşekkürler güzel eğlendik!!!
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2008, 15:35:32 Gönderen: -Lab0uM- » Kayıtlı
KıNacH>>
ProGamer
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2008, 15:18:04 »

way bea süperdi ..

yok
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2008, 11:54:21 »

len vedat abinin makarnası nerde... haa üstteymiş.. dur bende yorumları eklim :=) Kusursuz bi gündü ya. tufan tebrikler götürdün malı.. Aykutada ayrıca teşekkürler, böyle bir organizasyonu koordine ettiği için. Herkes çok büyük fedakarlıklar yaptı aykutun o gün abisinin düğün vardı, vedat abinin işleri vardı, tufanın doğum günüydü..
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2008, 18:29:01 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
bambaki
Gauss Kralı !
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 14 Ekim 2008, 02:32:16 »

OÄŸlum cantuÄŸ bune ya buneeee her gördüğümde farklı bir ünlü modelindesin yapma yaaaaa  Åžaşırmış Åžaşırmış Åžaşırmış
ama iyi eÄŸlenmiÅŸsiniz
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 14 Ekim 2008, 15:59:45 »

Abi 15 günlük tatilde de bir buluşma yapsak? Ama soğuk olan bi şehir olmasın.. Gülümseme
Antakye olabilir Göz kırpan Dondurmalı künefe yeriz,sonra meşhur kebapçılarımızın yeri harbiye ye gideriz. Sonra şelalerde piknik yaparız.. Baya bi yapılacak şey var yani burada:)
3nK@zZ
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 14 Ekim 2008, 18:21:28 »

lan  ne duman cıkmıs be suratım gorunmuyor. bu durumda bıraz zor hs atarsınız kendimi geliÅŸtirip dmanı boylu boyunca ufliycem hiç bir yerim gorunmesın
JacK_SparroW
Takım LoD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 15 Ekim 2008, 01:03:47 »

sizin için güzel bir anı olarak kalacaktır eminim.Umarım bunun istabul versiyonu da olurda bizlede karsılıklı sohbet etme ımkanı bulursunuz.
KıNacH>>
ProGamer
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 16 Ekim 2008, 17:39:42 »

lan  ne duman cıkmıs be suratım gorunmuyor. bu durumda bıraz zor hs atarsınız kendimi geliÅŸtirip dmanı boylu boyunca ufliycem hiç bir yerim gorunmesın
lol

yok
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #12 : 16 Ekim 2008, 18:14:56 »

sizin için güzel bir anı olarak kalacaktır eminim.Umarım bunun istabul versiyonu da olurda bizlede karsılıklı sohbet etme ımkanı bulursunuz.

Çok yoğun istek geldiği için Şubat tatilinde bir eskişehir buluşması daha düşünüyoruz, tabi bu o zamana kadar istanbulda yapılamayacağı anlamına gelmez, daha önce birkaç arkadaş konu açmıştı ama organize edemedikleri için öylece kaldı, ben koordine edebilirim diyen birisi varsa agm yönetiminden herhangi birine ulaşabilir

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Lugh
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 16 Ekim 2008, 18:38:02 »

Çok yoğun istek geldiği için Şubat tatilinde bir eskişehir buluşması daha düşünüyoruz, tabi bu o zamana kadar istanbulda yapılamayacağı anlamına gelmez, daha önce birkaç arkadaş konu açmıştı ama organize edemedikleri için öylece kaldı, ben koordine edebilirim diyen birisi varsa agm yönetiminden herhangi birine ulaşabilir

Organize olunamadı değil, herkes birbiriyle kavgalı ya da arası bozuk olduğu için kimse buluşmaya gelmeye cesaret edemedi.

SS TAKEN.
Rs.KLeRaX
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 17 Ekim 2008, 17:09:00 »

zaten olan bana oldu mk yaaaa
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.277 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu