Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Ekran!!  (Okunma Sayısı 936 defa)
Raptelan
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 24 Eylül 2011, 19:47:32 »

Serseri ve Nimple Aynı Cafede Oyun Oynuyolar ve Ekran Yapmak Kaçınılmaz Zaten. Im Clanıda Bu Sebepten Banlanmıştı. Arkadaşların Ekran Yapmadık Diyecek Kadar Yalancı-Adi Olduklarını Sanmıyorum. İşte SS;

GEREĞİ YAPILSIN LÜTFEN!

sheltock_hermes
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2011, 19:49:09 »

tekli modelini yirim
Raptelan
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2011, 19:51:34 »

tekli modelini yirim
İyi bak gaus o salak Kahkaha

Looseee
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2011, 20:02:30 »

hll lan $abo Gülümseme
KorN
Arena Kralı !
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2011, 20:06:53 »

ky fln kurucam diyodun kanka senden nimplee yi alıcam fln diyon Kahkaha gelmiyecem dedi sana hemen sikayet et Kahkaha

Raptelan
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2011, 20:27:45 »

ky fln kurucam diyodun kanka senden nimplee yi alıcam fln diyon Kahkaha gelmiyecem dedi sana hemen sikayet et Kahkaha
Yaklaşık 1 ay önce oldu Ky i açıcam muhabbeti Adam ayrıca gelmem demedi Arkadaşlar fln var şimdi clanda ama bilmiyom düşüneyim dedi. Çocuk değilim selo clan kurcam nasıl gelmiyon bilmem ne diye muhabbeti keser arayıda bozardım öyle bi kin duysam adamlara. Beni tanıyon sonuçta dediğimi yaparım. Adamla taşak geçmiştim banlatırım bak diye ama adam ciddi alıp bana zıt gidince Olan oluyo işte böyle. Adamlar kendilerini biliyo adamlara suç atmıyorum yaptıklarının farkındalar ,dediğim gibi yok ekran yapmadık bakmadım fln diceklerinide sanmıyom. Konuşcak bişey yok Yönetimin Vericeği Cezayı Beklesinler!!

KorN
Arena Kralı !
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2011, 18:57:18 »

saka yapıyoz olm triplere girme Kahkaha

GReDy
Takım LoD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2011, 22:17:06 »

sabo bugüne kadar seni tanıdım kardeşim ama kalbini kırmak istemem bu senin suçladığın adamlar senelerdir ag oynuyorlar ben bıraktım bırakta onlar rahatla oynasın. Ayrıca loglar kontrol edilsin bunlar gırgır olarak yazılmış yazılardır. Bu ss ile birisi ceza alıcaksa ne ss ler gördük.

Raptelan
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2011, 23:43:11 »

sabo bugüne kadar seni tanıdım kardeşim ama kalbini kırmak istemem bu senin suçladığın adamlar senelerdir ag oynuyorlar ben bıraktım bırakta onlar rahatla oynasın. Ayrıca loglar kontrol edilsin bunlar gırgır olarak yazılmış yazılardır. Bu ss ile birisi ceza alıcaksa ne ss ler gördük.

Ben de oyuna yeni başlamış değilim adamlar ilk oyuna başladıgında tanıştım onlar oyuna başladıgında ben 2 senedir ag oynuyodum. Loglar kontrol edilir tabi gırgır şamata her zaman vardır adamlarla aram bozuk değil olmazda hiçbi zaman bu konuyu açtıktak sonra adamlarla yine muhabbetimi yaptım. Ama ekran hileye girer arenada da kullansan tdm maçındada kullansan hile hiledir. Süresiz ban yiceklerini sanmıom en fazla alıcakları ceza 2 hafta.

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu