4-5 belki de 6 sene önce cod2 epey popülerken "lan bizim ismimizin başında niye öyle kısaltma yok" fikriyle kg(kalantor gençler) adı altında kurulmuştuk önce. Sonra bazı adamlar geldi klanımıza. Feci güzel ortam oldu yani online oyun tecrübelerimde en çok eğlendiğim günlerdi. Sonra bu bazı adamlar gerçekten iyi bazı adamlardı. O nedenle tamamen geyik amacı güden klanı alıp biraz daha ciddiyet çizgisine götürdüler. Cn(Cosa Nostra) adı altında devam ettik.
Sonra ben oyunları falan bıraktım bir dönem. Bir döndüm aman allahım! Bizim bu adamlar cod2-cod4-et-css-tf2 ve hatta abartıp trackmania işine bile girmişler. Sonra ben orange box aldım bayramlık paramla. Kocaman adamım biraz utanıyorum artık bayramlık almaya esasında. Neyse ondan sonra tf2ye girince. Mandor dediler sen bari tf2de takıl. Takımı temsil et falan. Gidip en yanlış adamı seçtiler takımı bana verdiler. Ondan sonracıma güzel bir kadro kurduk. Maçlar yaptık. Sonra bazı antik yunan tanrıları kadroyu bozdu.
Sonra yeni kadro kurduk şimdi. Hatta hala kuruyoruz. Bu kadromuz da oldukça güzel. Kadromuz şöyle ki;
Mandor var iyi birisi. Scout oynuyor. (Kendinden üçüncü tekil şahıs ile bahsetmek en büyük hobisi)
Panjahoyek var. Eski kadrodan beri yanımızda olan biri. Hakkında çok şey bilmesem de nedense çok seviyorum adamı. Soldier oynuyor.
Ventrue var. Esaslı çocuk. Nedense beni durmadan takımdan atıyor yine de onu da seviyorum. Scout oynuyor.
Amroth var. Pikaptan çok hoşlanıyor. Abisi de var hürmetlerimi sunuyorum. Onu da seviyorum. Demoman oynuyor.
Quatrum var. TF2'ye yeni başladı. Hakkında tek bildiğim L4D oynarken korkudan titriyor olması. Seviyorum ulan. Medic oynuyor.
Catian var. Türkiye'de online oyun muhabbetlerinde efsane adam. Eski quakeçi. Yeni yeni tanışıyoruz. Soldier oynuyor.
Makine var. Kendini feda eden bir zenci olarak geçiyor tarih kitaplarında. Okul muhabbetinden inaktif. Scout oynuyor.
Batman var. O pek oynamıyor. Ama gerçek hayattan yakın ahbabım. Kedisi var üzüm. Bir görseniz ne kadar tatlı. Dispenser'la teamkill çekebiliyor.
D'oh var. "Haftaya geliyorum abi" adamı. Henüz gelmedi. Ama seviyoruz onu da yine de. Böyle kabul ettik neticede. Soldier ve Medic oynuyor.
Netice itibariyle üsluptan da anlaşılacağı üzere geldik hayata madem yiyelim bol bol badem felsefesiyle yola çıkmış bir klanız. Çok da seveceniz. Durum böyle. Kadroyu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu adamları bir arada görünce de maç yapıyoruz. Pikap olayı güzel ama hepimiz seviyoruz. Çünkü biz seveceniz. Sizi de severiz, siz de bizi sevin.
(Çok mühim not: Sitede gördüğüm diğer klan tanıtımlarını büyük saygıyla karşılayıp bir türlü ciddi bir adam olamayarak benzer bir tanıtım yapamadım. Bizi ya da beni böyle kabul ederseniz çok sevinirim. Güzel bir ortam olacak gibi agmerkezi tf2 mevzusu. Biz de bir parçası olmaktan zevk duyarız.)
Ha bir de internet sitemiz var.
http://cn-gaming.org böyle birşey.