Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: ''C'' TuÅŸu Sorunu  (Okunma Sayısı 1176 defa)
Skrepsil
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 18 Åžubat 2009, 05:03:13 »

Ben oyunda hep özellikle scout ve demoman oynuyorum...Maç sırasında yolda giderken ''C'' tuşunu çok kullanıyorum...Fakat c tuşu kafasına göre inaktif oluyor..Yani basınca hiç birşey olmuyor Default Keys diyorum kısa bir süre için basabiliyorum sadece :/ Bunun sebebi nedir...Ventrilo Mause 3te olmasına rağmen ''C'' gibi gördüm bastım çalışmadı sonra onu tekrar mause 3 yaptım...Ama hala aynı sorun yardımcı olabilecek var mı?
Adiemus
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 18 Åžubat 2009, 12:14:35 »

Bazi klavyelerde belirli tus kombinasyonlari aktiften bazi tuslar calismaz. Bu klavyenin elektronik tasarimiyla alakalidir. Ornegin cogu klavye "W" ve "E" basiliyken "2" tusunu gormez. Daha fazla bilgi icin: http://en.wikipedia.org/wiki/Rollover_(key)

Cozum icin ZBoard, Logitech G15 veya herhangi bir Razer marka klavye tavsiye edebilirim.
Skrepsil
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 18 Åžubat 2009, 13:27:28 »

tamam teşekkürler bu a4 tech in klavyesi varmış ? Mause'nin yanında klavyeyide mi alsam acep?
fle.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 21 Åžubat 2009, 10:41:38 »

oyun donanımı hakkında a4'ü tercih etmemeni söylemiştim Gülümseme elbet ilerde bir sorunla karşılaşırsın , türkiye'de bulabilirsen razer'dan vazgeçme , gittigidiyor'dan 12 ay taksitle çok rahat alabilirsin , onun dışında ise logitech'i öneriyorum , ( klavye olarak logitech multimedia kullanıyorum hiç bi sorunu yok , mouse olarak da mx518 seçebilirsin. ha param var istediğimi alabilirim diyorsan g15 klavye ve yine tekrardan mx518'i seçebilirsin. )
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 21 Åžubat 2009, 10:42:09 »

g-5 v2, g-9- g-15 ownz

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Skrepsil
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 21 Åžubat 2009, 11:10:40 »

burak abi çok saÄŸ ol  Sırıtan Seni domine edicem görücen Sırıtan
fle.
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 21 Åžubat 2009, 14:58:05 »

g9 bir scout için iyi bir mouse değil , ( benim gibi kalıplı , yaba gibi eli olanlar için hiç değil ) elinize oturmuyor , aynı şikayet umut'ta da var. scout için razer DA ve logitech mx518 seçilebilir , g5 bir alternatif eskiden kullandım pek hoşnut kalmadım , v2si tamamen uydurma , teflon bantları çok çabuk eziliyor , gidiyor. Razer DA veya mx518 ile , steelseries qck veya razer speedpad / controlpad ile mükemmel olur.
Rokstanski
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Roks yönetti.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2009, 00:54:18 »

g5 v2 + steelseries qck = win
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.091 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu