Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Bs ve Aim sorunu  (Okunma Sayısı 3258 defa)
didy
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Just Luck

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 22 Åžubat 2009, 14:12:45 »

Meyil = MeÄŸil  türkçeye sahip çıkalım diyosan arkandayım Gülümseme haklısın, ama amacın aceleyle yazılmış bir yazı için bir insanı yermekse, çok yanlış.
"buy" script kullanmadım kullanmicam, kullananı sevmem.Bunlar benim fikirlerim hiçkimseyi bağlayabilirliği yok zaten.Ayrıca hile (cheat) lerde oyun firmaları tarafından yazılır ve tabanı oluşturulur.Hileciler ise bunu "sv_cheats 0" iken beceren ezikler topluluğudur.
BS takımının hepsine öyle bi suçlamam yok, demo zaten 3 dklik, saniye belirtmemede gerek yok.Suçlanan kişiyi burda deşifre dahi etmeye gerek yok, çok ilgilenen ister demoyu izler ve öğrenir.Önemli olan hem BS den hemde oyunlara emek veren insanlardan uzaklaşması bu tiplerin.
Sana gelince "master" cevap hakkı doğduğu sürece bu konu uzar; bu oyun için yaşamıyorum bu oyun içinde ağlamam Gülümseme Forumlarda böyle dipsiz budaksız çoluk çocuk muhabbetine girilmemeli, herkesi yıpratır, konu bencede baştan açılmamalıydı.Kitlenirse sevinirim.
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 22 Åžubat 2009, 14:13:55 »

Her kim olursa olsun suçu ispatlanana kadar masumdur. Olayı bu kadar büyütüp karşılıklı sevgi ve saygıyı kaybedecek şekilde yazılar yazmanız insanların aklında soru işaretleri oluşturacaktır. Mesela biri bana hileci dese hiçbir şekilde üzerinde durmam. Zaten beni tanıyan tanıyor, single player oyunlarda bile hile yapmadığım bilinir, bırakın multisini. O yüzden sizde "biz hile yapmadık" diyorsanız bu kadar tantana yapmanız gereksiz. Benim aklıma söylediğim gibi soru işaretleri oluşturuyorsunuz bu davranışlarla.
bizide tanıyan zaten tanıyor... ama herkes tanımıyor bu yüzden kendimizi savunmak zorundayız

Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 22 Åžubat 2009, 14:15:08 »

Meyil = MeÄŸil  türkçeye sahip çıkalım diyosan arkandayım Gülümseme haklısın, ama amacın aceleyle yazılmış bir yazı için bir insanı yermekse, çok yanlış.
"buy" script kullanmadım kullanmicam, kullananı sevmem.Bunlar benim fikirlerim hiçkimseyi bağlayabilirliği yok zaten.Ayrıca hile (cheat) lerde oyun firmaları tarafından yazılır ve tabanı oluşturulur.Hileciler ise bunu "sv_cheats 0" iken beceren ezikler topluluğudur.
BS takımının hepsine öyle bi suçlamam yok, demo zaten 3 dklik, saniye belirtmemede gerek yok.Suçlanan kişiyi burda deşifre dahi etmeye gerek yok, çok ilgilenen ister demoyu izler ve öğrenir.Önemli olan hem BS den hemde oyunlara emek veren insanlardan uzaklaşması bu tiplerin.
Sana gelince "master" cevap hakkı doğduğu sürece bu konu uzar; bu oyun için yaşamıyorum bu oyun içinde ağlamam Gülümseme Forumlarda böyle dipsiz budaksız çoluk çocuk muhabbetine girilmemeli, herkesi yıpratır, konu bencede baştan açılmamalıydı.Kitlenirse sevinirim.
burada ağlayan kim acaba... ühü ühüüü yendiler biziii aimci onlar ühü ühüüüüü adam reload ederken vurmadan önce mausu ileri itmiş hs yemiş hadi bunlara aimci dielim... (kendimi tutamiicam artık)

makine
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

I like big butts and i cannot lie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 22 Åžubat 2009, 14:15:53 »

Bize olan bir suçlamaya cevap vermemek, sessiz kalmak hatta kabul etmek insanların kafalarında ünlem işaretleri(!) bırakır herhalde.
Diğer insanların bazı yanlış düşüncelere kapılmasını engellemek için cevap verme hakkım var herhalde, hı? Evet.
Kafalarında soru işaretleri olan insanlar görüyorum vay canına. Ney Ney Ney Ney Ney Ney Ney
 Kahkaha

Biz oyunumuza devam edeceğiz, sağolun. İyi eğlenceler. Göz kırpan Kahkaha
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #19 : 22 Åžubat 2009, 14:17:33 »

bir takımı hileyle suçlamak için önce somut kanıtlar olması lazım, demo ekran görüntüsü vs.vs. bu suçlama saçma..

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 22 Åžubat 2009, 14:18:27 »

bir takımı hileyle suçlamak için önce somut kanıtlar olması lazım, demo ekran görüntüsü vs.vs. bu suçlama saçma..
demo var ama demoda hiçbişey yok isteyene yollayabilirim... kendimde izledim ve nosferatuyada dedim eğer gerçekten hile kullanıyorsan çıkartıcam dedim ve zaten izledim onda hiçbişi yok yani adam mausu ileri itmiş hs atmış bunada aim diolar saçmalık

Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 22 Åžubat 2009, 14:19:09 »

evet itiraf ediorum bu nosferatunu gerçek yüzü!!! http://www.youtube.com/watch?v=ykXDY1_gHDc XDXDXD  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan  Kahkaha

AnacoN
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #22 : 22 Åžubat 2009, 14:19:21 »

Oyunda olan bizdik, gördüklerimiz doğrultusunda açtık bu konuyu. Amacımız bundan sonra sizinle maç yapacak kişilerin biraz daha dikkatli olmasını sağlamak. Biz bir daha maç yapar mıyız sizinle? Hayır yapmayız. Ayrıca bu bir oyun, yenmekte var yenilmekte bu zamana kadar birçok maçta hem yendik hem yenildik ama hiçbirinde sizin tabirinizle "Uff yenildik, bunlar aimci ühühüh!?!" tarzında bir söylemde bulunmadık. Bulunacak yaşı geçeli 20 yıl oluyor zaten. =)

Hepinize başarılar.

Not: Son mesajımdır, Bs'ler benden sonra msj atarak " son sözü biz söyledik ohh" diyerek ego tatmini yapabilirler.

Core2QUAD Q6600 2.40@4060 MHz  with Water Cooling | Asus CommandO | Team Xtreem 2x1GB + Corsair XMS2 2x2GB DDR2 1000@5.5.5.15 2.1V Total 6GB | Powercolor HD 4870 + Thermalright HR-03 Plus + FM122 | 200GB Samsung SATA2 + 80GB Seagate SATA 2 | SB Audigy | Asus 2014L1T | AG NEOVO - H-W22 | Tagan 2 Force 800W | G15 +Copperhead | Logitech X-240 | CM Stacker

Su soÄŸutmam: EK Supreme Acetal | Alphacool NexXxoS Pro III - Rev.2 | Laing DDC-T Pompa - 420L/h | Alphacool Rezervuar
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 22 Åžubat 2009, 14:20:39 »

Oyunda olan bizdik, gördüklerimiz doğrultusunda açtık bu konuyu. Amacımız bundan sonra sizinle maç yapacak kişilerin biraz daha dikkatli olmasını sağlamak. Biz bir daha maç yapar mıyız sizinle? Hayır yapmayız. Ayrıca bu bir oyun, yenmekte var yenilmekte bu zamana kadar birçok maçta hem yendik hem yenildik ama hiçbirinde sizin tabirinizle "Uff yenildik, bunlar aimci ühühüh!?!" tarzında bir söylemde bulunmadık. Bulunacak yaşı geçeli 20 yıl oluyor zaten. =)

Hepinize başarılar.

Not: Son mesajımdır, Bs'ler benden sonra msj atarak " son sözü biz söyledik ohh" diyerek ego tatmini yapabilirler.
Son sözü ben koydum ohhh egomuda tatmin ettim gazımıda aldım hadi gidip nosferatuya hack paketi aliym...
NOT: Artık dalga geçecem o kadar saçmaladıki konu...

makine
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

I like big butts and i cannot lie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 22 Åžubat 2009, 14:22:04 »

Egom tatmin oldu. +2500 XP You've gained a level. Kahkaha
Kimseyi zahmete sokmadan şu söz konusu demoyu ben upload ettim. Verilen videolarla karşılaştırma yapabilirsiniz. Demodaki yorumlara da ayrı bir aşinalığım var zaten. (Aşina kelime +50 XP Yeah)

http://rapidshare.com/files/201257867/hile.dem (No rapid pls -72 XP)

Edit gibi: Ayrıca demonun ismi hiç değiştirilmedi, kaydeden kişi 'hile' adında kaydetmişti.
« Son Düzenleme: 22 Åžubat 2009, 14:24:04 Gönderen: makine » Kayıtlı
didy
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Just Luck

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 22 Åžubat 2009, 14:24:53 »

benden demoyu isteyip, hangi programla çalıştıracam diye soru soran birinin, hileyi tespit edip edemeyeceği tartışılır.Hala utanmadan ağladınız diyorsun, sana kaç kere kardeşimin yaşındasın dedim, biraz saygılı olmayı deneyemezmisin?
Açıkçası 15 yaşındaki bir çocukla çocuk olduum içinde kendimden utanıyorum.Benim içinde bu forum bitmişitr.
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 22 Åžubat 2009, 14:28:50 »

benden demoyu isteyip, hangi programla çalıştıracam diye soru soran birinin, hileyi tespit edip edemeyeceği tartışılır.Hala utanmadan ağladınız diyorsun, sana kaç kere kardeşimin yaşındasın dedim, biraz saygılı olmayı deneyemezmisin?
Açıkçası 15 yaşındaki bir çocukla çocuk olduum içinde kendimden utanıyorum.Benim içinde bu forum bitmişitr.
Istersen valve'ye report et videoyu umrumda diil bikaç kişi hariç başka kimsenin aim dieceini sanmıyorum görmüşündür zaten başlarda denedim saygılı olmayıda bu kadar cheat olmayan şeyler hala inatla iğneleniyorsa ben daha fazla saygı çerçevesi içinde konuşamam... 15 yaşındayım evet ama 15 yaşında çocukta var normal insanda var kişiye göre değişir sen çocuk de geç bişi demiorum ne diim yani... iyiki bi 20-30 yaşındasınız nedir bu hor görmek 8 yaşındaki mici full açık tutan full küfür saydıran cs1.5 oyuncusuyum sanki rofl...

Deniz
Moderator
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 22 Åžubat 2009, 15:10:37 »

Bu arada genel bilgi amaçlı yazayım, Valve'e hile iddiasıyla herhangi bir demo, video vs. report etmek hiçbir işe yaramaz. Bu konuda geçerli olan tek şey VAC, o da otomatik ve gizli bir şekilde işler, her şey kendiliğinden oluşur.

Konu fazla uzadı ve çirkin bir hal aldı. Her iki tarafı da sükûnete davet ederek bu tartışmaya bir son veriyorum.
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.048 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu