Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Bs ve Aim sorunu  (Okunma Sayısı 3258 defa)
AnacoN
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 21 Åžubat 2009, 20:57:57 »

Konuyu sevgili arkadaşım emre adına açıyorum.

Alıntı
Herkese iyi geceler,
Bu mesajı dün atacaktım, hatta hiç atmayacaktım ama hem sinirlerim hemde yoğun baskı (:p) olduğu için yazıyorum.
 Aslında bu kadar kafaya takmaya deÄŸmez, alt tarafı bir oyun belki de çok basit bir ÅŸey ama yine de söylemek istedim.
 Åžu hayatın stresinden kurtulmak yada en basitinden, eÄŸlenmek için dolarlar verip sistemler kuruyoruz kendimize. Maddi yönünü bir kenara bırakalım harcadığınız zaman, ve eÄŸlenme isteÄŸiniz de bu tür insanlar yüzünden kursağımızda kalınca, üstüne üstlük daha büyük bir stres topu haline geldiÄŸinde dayanamyor insan..
 Amacım kavga gürültü çıkarmak deÄŸil. Sanane forumlarından beri, forum adabını öğrendiÄŸimi sanıyorum. Her neyse.
 Yaşı az da olsa ilerlemiÅŸ bir oyuncu olarak, çok sevdiÄŸim oyunumda sizler gibi çok iyi birkaç insanla karşılaşıp eski günlerdeki gibi biraz klan olaylarına girmeye karar verdik. Ama herkes sizin gibi deÄŸil.
 Ä°lk baÅŸta kendilerinin çok büyüyüp yurt dışında bile tanınmak istediklerini söyleyen L4D klanı [BS] ile tanışıp, bu yolda dirsek teması yapmaya karar verdik.
  Tanışma faslı olması açısından bir maç ayarladık ama keÅŸke ayarlamasaydık.
  Maç boyunca centilmenliÄŸi elden bırakmayarak sonuna kadar oynadık.  Aslında (neyse kısa kesiyorum) bunu yazmamın bir sebebi de bu hilecilerin, özür dileyip kabul etmek yerine, (sanki biz öküzüz) hem suçlu hem güçlü olup bize laf atma piÅŸkinliÄŸi içinde olmalarıdır.
 CS tecrübem az, hile tecrübem de hiç olmadığı için tam tarif edemiyorum ama elemanlar AİM tarzı bir hile yapıyorlar. Maç boyunca ara ara demo kaydettik. İsteyen herkesle paylaÅŸmaya hazırız.
 Bu olayı anlatıp, oyuncuları BS klanı ve elemanlarına karşı uyarmak istedim.

Not: Bu yazıdan Torocan'ı muaf tutuyorum. o akÅŸam olayı her nekadar bize önceden bildirme imkanı vardı ama en azından kendisiyle biraz vakit geçirmiÅŸliÄŸim var ve tanıyorum. Åžeker çocuk o Kahkaha

Not: Oyunda bende vardım ve herne hikmetse shotgun ile yaklaşık 20-25 metreden tek kurşunla havadaki hunter'i öldürebilme yeteneğine sahipler. Eğer bu aim değilse söyleyecek sözüm yoktur. Bs ile maç yaparken 2 kere düşünün arkadaşlar.

Core2QUAD Q6600 2.40@4060 MHz  with Water Cooling | Asus CommandO | Team Xtreem 2x1GB + Corsair XMS2 2x2GB DDR2 1000@5.5.5.15 2.1V Total 6GB | Powercolor HD 4870 + Thermalright HR-03 Plus + FM122 | 200GB Samsung SATA2 + 80GB Seagate SATA 2 | SB Audigy | Asus 2014L1T | AG NEOVO - H-W22 | Tagan 2 Force 800W | G15 +Copperhead | Logitech X-240 | CM Stacker

Su soÄŸutmam: EK Supreme Acetal | Alphacool NexXxoS Pro III - Rev.2 | Laing DDC-T Pompa - 420L/h | Alphacool Rezervuar
King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Åžubat 2009, 09:43:31 »

Yine tartışma çıkmasa bari...

Yada ben mi yanlış anladım yazıyı...
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 22 Åžubat 2009, 10:46:35 »

Konuyu sevgili arkadaşım emre adına açıyorum.

Alıntı
Herkese iyi geceler,
Bu mesajı dün atacaktım, hatta hiç atmayacaktım ama hem sinirlerim hemde yoğun baskı (:p) olduğu için yazıyorum.
 Aslında bu kadar kafaya takmaya deÄŸmez, alt tarafı bir oyun belki de çok basit bir ÅŸey ama yine de söylemek istedim.
 Åžu hayatın stresinden kurtulmak yada en basitinden, eÄŸlenmek için dolarlar verip sistemler kuruyoruz kendimize. Maddi yönünü bir kenara bırakalım harcadığınız zaman, ve eÄŸlenme isteÄŸiniz de bu tür insanlar yüzünden kursağımızda kalınca, üstüne üstlük daha büyük bir stres topu haline geldiÄŸinde dayanamyor insan..
 Amacım kavga gürültü çıkarmak deÄŸil. Sanane forumlarından beri, forum adabını öğrendiÄŸimi sanıyorum. Her neyse.
 Yaşı az da olsa ilerlemiÅŸ bir oyuncu olarak, çok sevdiÄŸim oyunumda sizler gibi çok iyi birkaç insanla karşılaşıp eski günlerdeki gibi biraz klan olaylarına girmeye karar verdik. Ama herkes sizin gibi deÄŸil.
 Ä°lk baÅŸta kendilerinin çok büyüyüp yurt dışında bile tanınmak istediklerini söyleyen L4D klanı [BS] ile tanışıp, bu yolda dirsek teması yapmaya karar verdik.
  Tanışma faslı olması açısından bir maç ayarladık ama keÅŸke ayarlamasaydık.
  Maç boyunca centilmenliÄŸi elden bırakmayarak sonuna kadar oynadık.  Aslında (neyse kısa kesiyorum) bunu yazmamın bir sebebi de bu hilecilerin, özür dileyip kabul etmek yerine, (sanki biz öküzüz) hem suçlu hem güçlü olup bize laf atma piÅŸkinliÄŸi içinde olmalarıdır.
 CS tecrübem az, hile tecrübem de hiç olmadığı için tam tarif edemiyorum ama elemanlar AİM tarzı bir hile yapıyorlar. Maç boyunca ara ara demo kaydettik. İsteyen herkesle paylaÅŸmaya hazırız.
 Bu olayı anlatıp, oyuncuları BS klanı ve elemanlarına karşı uyarmak istedim.

Not: Bu yazıdan Torocan'ı muaf tutuyorum. o akÅŸam olayı her nekadar bize önceden bildirme imkanı vardı ama en azından kendisiyle biraz vakit geçirmiÅŸliÄŸim var ve tanıyorum. Åžeker çocuk o Kahkaha

Not: Oyunda bende vardım ve herne hikmetse shotgun ile yaklaşık 20-25 metreden tek kurşunla havadaki hunter'i öldürebilme yeteneğine sahipler. Eğer bu aim değilse söyleyecek sözüm yoktur. Bs ile maç yaparken 2 kere düşünün arkadaşlar.
Bu aim değil... söyleyecek sözün yok anacon bu 1.
2.si emre arkadaşımız bu konuyu çok kafasına takmış... videoyu paylaşabilir... bir aim yok arkadaşın mause script kullandığını kendisine söyledim (örn maus tuşundan birine basarak 180 derece geriye bakma) bunlar illegal şeyler deil (esl ligi gibi büyük liglerde belki illegaldir) ama bu bir tanışma maçıydı... sonuçta sizde tankı defalarca park ettiniz biz uyardık başkada bişi yapmadık özellikle 5. mapta tekrar park ettiniz bunu demodada görebilrsiniz. herneyse isterseniz şu demoyu herkese yollayın yada isteyen bendende msn yoluyla alabilir. gayet basit birşey izeldiğimden beri zaten bikaç taktiği uyguluyorum ama ondada aim şüphesi ortaya çıkıyor... oda şu nosferatu arkadaşımız reload ederken karşı takımın gövdesine bakıyor... ateş etmeden öncede hemen kafasına nişan alıp tetiği çekiyor... olay bu... bende full kafaya bakarak hem reload eder hemde tetiği çekmeye çalışıyorum bunda kötü birşey yok... kandırmaca bile yapılabilir ben bazen kullanıorum tak die kafaya hemen aim alıp indiriorum... havada hunter vurmaya gelince... bende defalarca havada hunter wurdum hayatımda o kadar uzaktanda wurdum evet + headshot çektim bu şanstır... ama antrenman yaparak (ki nosferatu bi ara kendi başına hunter ve witch antrenmanı yapmış) bu geliştirilebilir gayet doğal birşey... bu konuyu chat'te bitirdiğimizi sanmıştım hala niye uzatılıyor ve üstüne üstlük bu kadar bariz hile olmayan birşey agmerkezi forumuna aktarılıyor bir fikrim yok açıkcası...
Hile yoktur. Bu kadar basit. Isteyen benden msn yoluyla demoyu alabilir. profil bilgilerimde mailim yazıyo ekleyin ve alın.
Şunuda söyliim... size laf atma pişkinliğinde falan değiliz tam tersi siz öyle yapıosunuz demodada bazı team chatler görünüo bunu unutmayın. (örn: lafı koyalımda sonra ağlıyo demesinler) bu laf demoda vardır. herneyse yine söylüyorum. hile yok.
Saygılar...

makine
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

I like big butts and i cannot lie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22 Åžubat 2009, 10:47:53 »

Olay seviyesizce bir tartışmaya dönmesin dileklerimle yazıyorum;
Ortada bir takım yanlış anlaşılmalar var. Ben sadece kendim adına konuşuyorum. Söz konusu demolardan birini de izledim zaten. Yorumlar pek de hoştu açıkçası "Hadi lafı koyalım" tarzı vs. Bilmiyorum, daha önce siz avrupa ligindeki maçlarda hiç oynadınız mı? Hı, eğer oynarsanız oradaki elemanlara sanırım maçın ilk dakikalarından itibaren "aimbot, cheat, wallhack" diye saydırmaya başlarsanız. Söz konusu demoda "Bak, bak hepsini Nos indiriyor" tarzı yorumlarda vardı. Maçın sonunda gösterilen istatistiklerde "Killed Most Infecteds" bölümünde neredeyse benim anım 2-3 defa geçti ve hiçbir zaman listenin başında değildim. Diğer gösterilen istatistik bölümlerde de pek abartılı rakamlar yoktu.
Aimbot hakkında bilginiz olmadığına katılıyorum evet. Çünkü hiç aimbot, wallhack benzeri hileler kullanan kişileri görmemişsiniz. YouTube'da araştırın biraz da aimbot görün. Hı, ayrıca bizzat ben kendim Valve'ye yüzlerce bu konuda ihbar maili göndermiş biriyim.
Scriptler dışında bir şey kullanmıyorum, sonuçta bu bir lig maçı değildi. Ve herkes script kullanmak konusunda özgürdü. Bu scriptleri de istediğiniz zaman sizinle paylaşabilirim. Oyun içinde kullanılan quick-melee, flashlight spam vs. gibi scriptlerden söz etmiyorum. Kullandığım mouse A4 X7XL755K. Bu oyuncular için tasarlanan mouseın ayrıca Oscar Script Editor adında bir yazılımı var. Kullandığım scriptleri de burada sizinle paylaşabilirim. (180, 90, 45 derece dönme, quick-sensivity,
Yenilgiye uğrayınca insanların "cheat, wallhack, aimbot" demesi gayet normal artık. Bizde zamanında aynı şekilde Epidemic.L4D'i suçlamıştık.

İnsanları henüz daha ne olduğunu bilmediğiniz şeylerle suçlamayın.
Saygılar.

Edit: Ayrıca 20-25 metre değildir o, en fazla 5-6 metredir. Ve tek bir vuruşla değil, en az 3-4 kurşunladır. Auto-Shotgunın kurşunları zaten havada saçılmakta olduğu için tek shot biraz hayal ürünü gibi.
« Son Düzenleme: 22 Åžubat 2009, 11:05:36 Gönderen: makine » Kayıtlı
acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 22 Åžubat 2009, 12:04:25 »

Cpt'ye not: Tank park etmek hiçbir ligde yasak değil. =) (AGM hariç :/)

Bize aynı sebeplerden WallHack ve aim diyen arkadaşlar o hissi tatmıştır artık. =)

Şunu unutmamak lazım ki CS:S ya da herhangi ciddi bir FPS'yi oynadıysanız, orada harcadığınız saatlerin L4D'de büyük bir etkisi oluyor. ^^
didy
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Just Luck

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 22 Åžubat 2009, 13:19:45 »

yaklaşık 6-7 yıl cs oynadım, hayatımda kimseye emin olmadan çamur atmadım.Yıllarcada adminlik yaptım cs forumlarında, serverlarında; "ban" komutunu çok nadir kullandım.
24 yaşıma girdim ve hileci hurdacı takımından artık tiksindim ve cs yi bu yüzden bıraktım, L4D dede bunun olmasına izin vermem.Hileci gördümmü susmam deşifre ederim.
Ayrıca "cs" dahil olmak üzere hiçbir online oyunda script kullanmadım.("buy" script bile!!)Kullananlarıda sevmem.Oyunun "default"u hariç her tür değişikliğe karşıyım, buna tüm "cfg"lerde dahil.Bence herzaman script ve cfg kulalnanların hile potansiyelide vardır, tecrübelerimden bunu söyleyebilirim.

Akıl ve yaş mevzuğuna girmicem ama bence toplu olarak olgunlaşın biraz ve bu daha fazla uzamasın.her iyi oynayan "cs" ciye hile denmiştir, banada dendi, bunun ne kadar sinir bozucu bişey olduğunu bilirim ve bunu kimsenin yaşamasını istemem, tekrar söylüyorum "HİLE OLDUĞUNA EMİNİM"...L4D oynamayın, hile yapacaksanız bari bu oyunu temiz ve oyuna emek veren insanlara bırakın.Gidin cs de falan kral olun.

Saygılar..

makine
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 22 Åžubat 2009, 13:32:48 »

Peki, ok.

//Yani bende oyunculuk geçmişim konusunda burada güzel bir şeyler yazabilirim. Gerek yok böyle şeylere.
Ben uzatmayacağım, yani sanmayın böyle kesin, bariz kanıt olmadan açılmış, 'uzun mesajlı' bir başlık yüzünden bize herkes 'şerefsiz, hileci, cheater' gözüyle bakacak. Bizi tanıyan tanır zaten. İşin kara mizahı bütün klanı hile ile suçluyorsunuz, tek bir kişi de değil. Scriptleri günümüzde çoğu profesyonel klanlarda kullanıyor, hoşlanın veya hoşlanmayın. ^^

Evet, itiraf ediyoruz biz Brain Shooters klanı olarak bunca zamandır aim-bot kullanıyoruz. ROFLMAO Kahkaha Kıhkıhkıh.
Dıt, evet.

Edit: Sevgiler...  Kahkaha
acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 22 Åžubat 2009, 13:38:44 »

yaklaşık 6-7 yıl cs oynadım, hayatımda kimseye emin olmadan çamur atmadım.Yıllarcada adminlik yaptım cs forumlarında, serverlarında; "ban" komutunu çok nadir kullandım.
24 yaşıma girdim ve hileci hurdacı takımından artık tiksindim ve cs yi bu yüzden bıraktım, L4D dede bunun olmasına izin vermem.Hileci gördümmü susmam deşifre ederim.
Ayrıca "cs" dahil olmak üzere hiçbir online oyunda script kullanmadım.("buy" script bile!!)Kullananlarıda sevmem.Oyunun "default"u hariç her tür değişikliğe karşıyım, buna tüm "cfg"lerde dahil.Bence herzaman script ve cfg kulalnanların hile potansiyelide vardır, tecrübelerimden bunu söyleyebilirim.

Akıl ve yaş mevzuğuna girmicem ama bence toplu olarak olgunlaşın biraz ve bu daha fazla uzamasın.her iyi oynayan "cs" ciye hile denmiştir, banada dendi, bunun ne kadar sinir bozucu bişey olduğunu bilirim ve bunu kimsenin yaşamasını istemem, tekrar söylüyorum "HİLE OLDUĞUNA EMİNİM"...L4D oynamayın, hile yapacaksanız bari bu oyunu temiz ve oyuna emek veren insanlara bırakın.Gidin cs de falan kral olun.

Saygılar..

Kimseye script kullanıp kullanmamasını söyleyemezsin. En fazla turnuvalarda yasaklanan belirli scriptleri kınayabilirsin. Bir "buy" scripti bile kullanmayı reddediyorsan, o senin bileceğin iş, başkalarına karışmaya hakkın yok. Kaldı ki oyunun bir özelliğini kullanan insanları "hileci olmaya meyilli(meğil?)" olarak nitelendiriyorsun. Biri bir hack, diğeri oyunun desteklediği bir özellik.

"HİLE OLDUĞUNA EMİNİM" demişsin. Bu şekilde kimseyi ikna edemezsin. Bir demoları, SS'leri at. Demoda kaçında tickte hile kullandıklarını belirt. Bu şekilde sadece kavga edersiniz. Hangi tecrübeye dayanarak söylüyorsun bunları?(CS:S ile L4D farklı, hangi L4D tecrübesi yani)

makine
Oyun Aşığı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 22 Åžubat 2009, 13:48:31 »

Laf açılmışken bende YouTube'da bulduğum bazı 'hack' videolarını vereyim, karşılaştırma olsun. Tekrar düşünmek uğruna...
http://www.youtube.com/watch?v=6JOVUe4J9bs
http://www.youtube.com/watch?v=ykXDY1_gHDc
http://www.youtube.com/watch?v=UqzdjHP1CPM
http://www.youtube.com/watch?v=XESiT5UwiOM
« Son Düzenleme: 22 Åžubat 2009, 13:52:12 Gönderen: makine » Kayıtlı
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 22 Åžubat 2009, 13:58:30 »

Saygılar..

Bu kadar yeter didy artık fazla uzattınız... ne istiyosunuz he? bi maç yaptık birleşemedik yendik ağlıosunuz bide hile diosunuz sustuk... foruma yazı yazdınız sustuk... ama bu HİLE OLDUĞUNA EMİNİM lafı artık burama kadar getirdi... sen hile olduğuna inan başkada inana fazla yok zaten 4-5 kişidir eminim... hem diyelim ki hile kullanıo evet hile kullanıyo dielim gitti para verdi aldı hileyi paşa paşa kullanıo AMA YİNEDE "Most infected kill de falan dooru dürüst 1. olamıyo" yani nedirki sizin amacınız ne yani niye bu foruma post ediosunuz böyle saçma sapan durduk durmadık yerde ismimizi kirletecek yalandan bi hileyi?NeyNeyNeyNeyNey? amacınız ne arkadaşım amacınız ne?!

Corax
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : 22 Åžubat 2009, 14:04:27 »

umarım yenilen kimse yenenlere aimbot, helios vs falan demez bundan sonra.
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 22 Åžubat 2009, 14:08:05 »

umarım yenilen kimse yenenlere aimbot, helios vs falan demez bundan sonra.
helios lafıyla gönderme yapıp lütfen konuyu deiştirmeyelim biz burda kendimizi savunuyoruz

AnacoN
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #12 : 22 Åžubat 2009, 14:08:53 »

Karşınızda arkadaşlarınız yok, o yüzden yazdığınız yazılara dikkat edin.

@Dervis

Doğru yazılışı "meğilli"dir. Parantez içinde yazdığın doğru. Gülümseme

Core2QUAD Q6600 2.40@4060 MHz  with Water Cooling | Asus CommandO | Team Xtreem 2x1GB + Corsair XMS2 2x2GB DDR2 1000@5.5.5.15 2.1V Total 6GB | Powercolor HD 4870 + Thermalright HR-03 Plus + FM122 | 200GB Samsung SATA2 + 80GB Seagate SATA 2 | SB Audigy | Asus 2014L1T | AG NEOVO - H-W22 | Tagan 2 Force 800W | G15 +Copperhead | Logitech X-240 | CM Stacker

Su soÄŸutmam: EK Supreme Acetal | Alphacool NexXxoS Pro III - Rev.2 | Laing DDC-T Pompa - 420L/h | Alphacool Rezervuar
Cpt.Master
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 22 Åžubat 2009, 14:10:15 »

Karşınızda arkadaşlarınız yok, o yüzden yazdığınız yazılara dikkat edin.
dikkat ediyoruz ama empati yap burda haksız bir durum var ve en dikkat çekici şekilde kendimizi savunuyoruz

AnacoN
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #14 : 22 Åžubat 2009, 14:11:53 »

Her kim olursa olsun suçu ispatlanana kadar masumdur. Olayı bu kadar büyütüp karşılıklı sevgi ve saygıyı kaybedecek şekilde yazılar yazmanız insanların aklında soru işaretleri oluşturacaktır. Mesela biri bana hileci dese hiçbir şekilde üzerinde durmam. Zaten beni tanıyan tanıyor, single player oyunlarda bile hile yapmadığım bilinir, bırakın multisini. O yüzden sizde "biz hile yapmadık" diyorsanız bu kadar tantana yapmanız gereksiz. Benim aklıma söylediğim gibi soru işaretleri oluşturuyorsunuz bu davranışlarla.

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.092 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu