Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Amatör videom =) Papaz*v.fast!! Bow & Rpg  (Okunma Sayısı 3084 defa)
Papaz
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 14 Ocak 2009, 01:20:12 »

Merhaba arkadaÅŸlar

Dün akÅŸam yapmaya karar verip bugun akÅŸam bitirdiÄŸim bir videoyu sizle paylaÅŸmak istedim.
Öncelikle çok kısa sürede tamamladığım için çok amatör bir video olduğunu belirtmek isterim.Üstüste gelen aksilikler bir kaç programın hata vermeside cabası Gülümseme.Görüntü kalitesi kötü oldu bu yüzden.150-200 fraglık bir demodan kesilmiş 30 bow ve rpg vuruşu izleyeceksiniz.Kısa sürede tamamladığım için map bile değişmedi.
Videoyu yapmamdaki 1. amacım  bow kullanısımın biraz farklı olduÄŸunu düşünmem.Yani tabiki herkes gibi kullanıyorum fakat bir kaç farklı yanı var.Mesela ben ag yi cok uzun süredir oynamıyorum.Cs oyuncusuyum bu yüzden reflekslerim genelde ÅŸu ÅŸekildedir; ilk önce crosu hedefe zoom acık sekilde hızlı bir ÅŸekilde döndürürüm daha sonra birkaç saliselik duraklarım ve kafaya dogru ceviririm.Nickimin sonundaki v.fastin anlamı aslında sadece crosu hızlı cevirmemden dolayıdır Gülümseme sensitivitymin yüksek olması buna olanak saÄŸlıyor Gülümseme
 2. amacım ise cs oyuncusu olduÄŸum için ag oyuncularından biraz daha farklı ses dinlemem.Sesi duyduktan sonra hedefimin cıkacağı yere doÄŸru kafa hizasında aim almam alışkanlık haline gelmiÅŸtir.Bir çok oyuncuda gördüğüm ÅŸey hedefe mouse ile deÄŸilde yön tuÅŸlarıyla yakınlaÅŸması yani zoom actığı zaman ya hedefin crosa gelmesini bekliyorlar ya da yön tuslarıyla crosu hedefe getiriyorlar.Düşüncem bu alışkanlıktan vazgeçilmesi bow kullanımının daha iyi olmasını saÄŸlayacaktır.BaÅŸtada söylediÄŸim gibi çok basit bir video fakat bir iki kiÅŸiye faydalı olabilirsem sevirim Gülümseme İyi seyirler

[metacafe=400,345]/2289294/papaz_adrenalin_gamer_bow_rpg.swf[/metacafe]
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2009, 01:25:01 Gönderen: ExperT » Kayıtlı
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2009, 01:27:31 »

rakibin attığı rpgye hakim olabilmek, bu agde çok önemli ve oyuncuların %95'i bunu yapamıyor, bunu çok güzel yapmışsın papaz, crossbow vuruşlarına diyecek yok zaten başarılı bir video olmuş devamını bekliyoruz video çekerken fovu artırırsan ve 30 fpsde çekersen daha akıcı ve güzel gözükecektir.

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2009, 01:35:51 »

Çok güzel video. hileyle suçlayanlar da izlemiş oldu böylece.

Altını şer,incisi ker
LCTR
Şeref Üyesi
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2009, 01:36:09 »

GErçekten güzel video olmuÅŸ  Göz kırpan

xenecegiz
Papaz
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2009, 02:30:01 »

Tesekkürler yorumlar için. Daha iyi görüntü kalitesi olabilirdi fakat Camtasia ile movie maker dan görüntü kaydetmek zorunda kaldım sürekli hata veriyor anlamsız anlamsız =)
RealChaos!
Takım DD
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2009, 03:05:19 »

gerçekten süper bi video olmuş

Levye Master (h)
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I'm just so fuckin' depressed!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2009, 13:24:32 »

emeÄŸine klavyene saÄŸlık Gülümseme çok güzel video olmuÅŸ teÅŸekkürler  Gülümseme

Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..

maskot of the DD
Thunder
Bootcamp Process
Admin
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

O ÅŸimdi asker

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2009, 02:45:03 »

emek harcanmış bir video,teÅŸekkürler uÄŸraşın için.sana janjanlı model lazım  Sırıtan

bu arada model hitboxlarının nasıl kaydığını slowmotion sayesinde görmüş olduk,dikkat ettiniz mi bilmiyorum.oyunda "yalan" dediÄŸimiz vuruÅŸlar genelde öyle oluyor  Kahkaha

Rokstanski
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Roks yönetti.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2009, 16:51:19 »

abartı aim Gülümseme hll
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2009, 16:57:28 »

aykuttan çok alkış almış  Karizmatik

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
XnPovia
Arcade Kralı !
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2009, 13:35:24 »

çok güzel olmuÅŸ ha tebrik ederim  Kahkaha

Escales
Oyun Bağımlısı...
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2009, 22:58:06 »

bu şarkı ne ya Dil çıkaran As I am deilmi ?

More adrenaline / / more action / / mA |
Papaz
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2009, 11:17:42 »

evet kırptım sarkıyı biraz =) elimde yeterli demo yoktu yenısını cekmeyede üşendim
Kasrkin
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Solitary travel

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2009, 22:17:44 »

Süper olmuÅŸ video. Acaba hangi programları kullandığını sorabilir miyim? Camtasia ile kaydettin sanırım(yazdığın gibi) ama hangi programla editledin?  O efektler falan movie maker ile yapılabiliyor mu?
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2009, 22:21:40 Gönderen: Kasrkin » Kayıtlı

Blessed is the mind too small for doubt.
Papaz
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 21 Ocak 2009, 22:25:14 »

movie makerda yapılıo eet. camtasia kullanma yani ben mecbur kaldım.fraps greek ve movie maker yeterli bole bi movie için
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.075 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu