Merhaba arkadaÅŸlar
Dün akşam yapmaya karar verip bugun akşam bitirdiğim bir videoyu sizle paylaşmak istedim.
Öncelikle çok kısa sürede tamamladığım için çok amatör bir video olduğunu belirtmek isterim.Üstüste gelen aksilikler bir kaç programın hata vermeside cabası

.Görüntü kalitesi kötü oldu bu yüzden.150-200 fraglık bir demodan kesilmiş 30 bow ve rpg vuruşu izleyeceksiniz.Kısa sürede tamamladığım için map bile değişmedi.
Videoyu yapmamdaki 1. amacım bow kullanısımın biraz farklı olduğunu düşünmem.Yani tabiki herkes gibi kullanıyorum fakat bir kaç farklı yanı var.Mesela ben ag yi cok uzun süredir oynamıyorum.Cs oyuncusuyum bu yüzden reflekslerim genelde şu şekildedir; ilk önce crosu hedefe zoom acık sekilde hızlı bir şekilde döndürürüm daha sonra birkaç saliselik duraklarım ve kafaya dogru ceviririm.Nickimin sonundaki v.fastin anlamı aslında sadece crosu hızlı cevirmemden dolayıdır

sensitivitymin yüksek olması buna olanak sağlıyor
2. amacım ise cs oyuncusu olduğum için ag oyuncularından biraz daha farklı ses dinlemem.Sesi duyduktan sonra hedefimin cıkacağı yere doğru kafa hizasında aim almam alışkanlık haline gelmiştir.Bir çok oyuncuda gördüğüm şey hedefe mouse ile değilde yön tuşlarıyla yakınlaşması yani zoom actığı zaman ya hedefin crosa gelmesini bekliyorlar ya da yön tuslarıyla crosu hedefe getiriyorlar.Düşüncem bu alışkanlıktan vazgeçilmesi bow kullanımının daha iyi olmasını sağlayacaktır.Baştada söylediğim gibi çok basit bir video fakat bir iki kişiye faydalı olabilirsem sevirim

İyi seyirler
[metacafe=400,345]/2289294/papaz_adrenalin_gamer_bow_rpg.swf[/metacafe]