|
ExperT
|
 |
« : 31 AÄŸustos 2011, 06:04:30 » |
|
AGMerkezi YönetimiExpert Lecter Disaster Adven Thunder Bluemartini Wildness Soul Hyper Sunucu AdminleriParadox Devil Punkdeath Hypnos Storm Style Açıklama : AGMerkezi kapalı olduğu süreçte oyuna başlayan, yapıcı karakterleriyle buranın açılması için destek veren viastyle,razor, lizard arkadaşlarımız bildiğiniz gibi yönetim kadromuzdaydı. Ancak eski yöneticilerle yeni yöneticilerin bazı konularda uzlaşmaya varamaması, çözmeye uğraşıp çözemediğimiz bazı problemler ve yapılan bazı hatalar nedeniyle bu 3 emektar arkadaşımız yönetimden kendi istekleriyle ayrılmışlardır. Onlara yeni agmerkezinin açılması, bugüne gelmesindeki muazzam emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz, kapımız herzaman açıktır. Bilgilendirme konusunda bahsettiğim için bu mevzulara fazla gimeye gerek duymuyorum. Ortalığı karıştırmak isteyen, buradaki ortamı hazmedemeyen haset tiplerin uydurmaları olmuş. Bunlara inanmak için fındık beyinli olmak lazım. Kimse buradan banlanmadı, ayrılmak isteyen değerli arkadaşlarımız kendi isteğiyle ayrıldılar ve dönmek istediklerinde de agmerkezi kapısı onlara açık olacaktır. Agmerkezi kapalı kaldığı süreçte agye başlayan yeni oyuncularımız oldu, şu an aramızda oynamaktalar. Yönetim olarak amacımız ve sizlerden ricamız eskilerle yenilerin sorun yaşamadan kaynaşması, ag nin canlı kalması için sürekli yeni kanlar olacaktır, bizler halen hldm sunucularında fellik fellik iyi oyuncular arıyoruz ag ye başlatalım diye. Kimse bu oyunu anasının karnında öğrenmedi, eskilerde olacaktır yenilerde ancak eski olmak ayrıcalık değildir, eski olmak yenilere yol göstermek, destek olmaktır. Biz bunca yükün altından az sayıda yöneticiyle kalkmaya uğraşırken sizlerde sunuculardaki, forumumuzdaki gereksiz tartışmalarınıza lütfen son verin, hep birlikte mükemmele varalım arkadaşlar. Yeni çekirdek yönetim kadromuz hayırlı uğurlu olsun. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2011, 10:52:36 Gönderen: ExperT »
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
|
KorN
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 AÄŸustos 2011, 06:12:02 » |
|
Eski yönetim kadrosu toplanmış, çok iyi işler çıkacağına eminim hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
Kafanıza göre oynayın
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 AÄŸustos 2011, 11:04:10 » |
|
Hayırlı Olsun Beyler.. Başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Razor
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 AÄŸustos 2011, 13:05:16 » |
|
Cantuğ yazdıkların için teşekkür ederiz fakat hile suçlamaları hakkında da bir açıklama bekliyoruz senden..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 AÄŸustos 2011, 13:11:46 » |
|
Hayırlısı olsun. Eskisinden de güzel olacaktır eminim. Cantuğ yazdıkların için teşekkür ederiz fakat hile suçlamaları hakkında da bir açıklama bekliyoruz senden..
Yönetimden yada bir yerden çıktıktan sonra halkın önünde böyle yazılar yazmak marifet olmuş. Neyse.. Daha iyi yerlere geleceğinden eminim sitenin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Razor
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 AÄŸustos 2011, 13:15:06 » |
|
Forumun düzeni açısından gereksiz mesajları silmek çok önemli..Maydanoz olmak başlığı altında irdelemek lazım bu konuyu neyse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 AÄŸustos 2011, 13:25:34 » |
|
Tamam Maydonoz kardeş, sil mesajını yönetici arkadaşları uğraştırma.  Neyse, tadımız kaçmasın.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 AÄŸustos 2011, 14:31:51 » |
|
lol.. hayırlı olsun bu arada beyler. babam yönetime girmiş 
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 AÄŸustos 2011, 15:18:14 » |
|
Cantuğ yazdıkların için teşekkür ederiz fakat hile suçlamaları hakkında da bir açıklama bekliyoruz senden..
bütün dzler temizdir
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
WiLdNesS
Admin
ProGamer
dd is back...
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2011, 17:39:29 » |
|
Ayrılan arkadaşlara emekleri için burdan tekrar teşekkür ediyorum. Hepimiz agm için çalışıyoruz. Hepimize başarılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
Kafanıza göre oynayın
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2011, 23:22:14 » |
|
İşte bu yönetimle Yürür Burası hemde 321409*432432423 yürür. Sonunda anladın beyfendi neyin ne olduğunu  Sırf bu kadro için burda durulur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da_ShootaZ
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Eylül 2011, 12:38:23 » |
|
bütün dzler temizdir 
|
|
|
|
|
|
gaussuz kul olmaz, levyemle sev beni
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2011, 05:10:34 » |
|
bütün dzler temizdir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
windmQn