Hayırlı olsun arkadaşlar; hepimizin aylardır beklediği AGMPAK3 tamamlanmıştır. Pak ekibi olarak sizlere vermek istediğimiz müjde bu pak
larda öncekilerinde bulduğunuzdan çok daha fazlasını bulacak olmanızdır. Paklar diyorum çünkü bu işe gönül verip, bi takım fedakarlıklar yapıp, uyumadan dinlemeden pak yapımına devam eden ekibimiz sizler için iki ayrı pak ortaya çıkardı. Birisi klasik sevenleri mavinin asaletiyle buluştururken diğeri yüksek teknolojili silah ve dijital ses severleri kırmızı ve turanjın göz alıcılığıyla buluşturuyor. Konunun ilerleyen bölümünde pakları resimlere göre karşılaştırabilir, size hangisinin uygun olduğuna karar verebilirsiniz.
HEMEN İNDİRMEK İSTİYORUM !! !!! LİNKLER GÜNCEL!!! Hi-tech Classic Beklediğinizden fazlasını bulacaksınız dedik çünkü pak setuplarımızı indirdiğinizde kendi pakınızı modifiye edebilecek, adım adım ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz. Crosshairlarım kalın, yok yok nokta olsun, ben büyük seviyorum, silahlarım görünmez olsun, yok yarı görünmez olsun, ben saydam sevmem..Pakımızda süpriz modeller, yeni, eğlenceli, değişik haritalar ve dahasını bulacaksınız.
TÜRKÇE SESLENDİRME ? Yanlış duymadınız, Adrenaline-Gamerda artık türkçe sesler duyulacak, silah attığınızdaki drop sesinden model al sesine kadar tüm sesleri türkçeleştirdik, bir tuşa bastığınızda takım arkadaşınıza "Affirmative!" değil anlaşıldı sesi gelecek artık.. Seslendirmesini Kerim 'Honest' Kalenderin yaptığı ses dosyalarını oyunda aktif hale getirebilmek için cfgnize ;
bind "KP_END" "play_team fvox/eglenceplatformu.wav"
bind "KP_DOWNARROW" "play_team fvox/ljdeyimkollayin.wav"
bind "g" "play_team fvox/silahattim.wav;say_close Silah Attim ^5%W; drop"
bind "KP_LEFTARROW" "play_team fvox/iyioyunlar.wav"
bind "KP_5" "play_team fvox/modelalin.wav"
satırlarını ekleyiniz, tuş atamaları değiştirilebilir, play_team yerine play yazarsanız çıkan ses tüm oyunculara gidecektir.Kp ler numpad anlamına geliyor, yani sağda numaraların yazıldığı yer.
TİTREŞİM SENSÖRÜ ! Bu da ne? 9mmhandgun diğer bir değişle glock'u kullanmayı hangi birimiz seviyoruz ki? çok sekiyor, adamlara denk gelmiyor, leblebiatar , boncuk tabancsı.. Bu silaha bu lakapları takan bizler değil miyiz. Şimdi sıkı durun, glock silahının altına yerleştirdiğimiz titreşim algılayıcı lazer ile ateş ettiğinizde silah mermisinin tam olarak nereye gideceğini, silahın attığı mermilerin hareket ederken, titrerken daha nasıl savrulduğunu, sabit durduğunuzda nasıl nokta atışı yapacağınızı göreceksiniz. Artık glock'u magnum gibi sektirmeden kullanabilceksiniz. Bu ve daha birçok devrimi paklarımızda keşvetmek sizleri bekliyor..
EKLENTİLER* Klan Modelleri yüklendi (ally,dp,lol,xen,zom,will,bc,nc,bmg,ma,faq,rh)
* Crossbow,RPG,mp5Bomb için gerçek 3d efektler, sesler eklendi.
* Her silaha özel crosshairlar çizildi.
* Extra olarak crowbar, tripmine, satchel, hegrenade silahlarına renkli, işlevsel crosshairlar çizildi.
* Gauss başımı ağrıtıyor diyenlere müjde, hi-tech pakta gauss gürültüsü giderildi, yerine kafa dinlendirici blitz koyuldu.
* Silah modelleri gözü yormayacak, crosshair ve hudlarla uyumlu, ekrana oturacak şekilde dizayn edildi.
* Büyük arşivlerden derlenen ses dosyalarından nadide olanları seçildi ve sizlere sunuldu.
* Yüksek çözünürlükte hudlar eklendi.
* Kaliteli, oyundan keyif almanızı sağlaycak sprite'lar eklendi.
* En favori AG,HL haritaları bulunarak loc. noktaları eklendi, artık %L yaptığınızda hata vermeyecek.
* Çok güzel dijital bir font eklendi.
* Silah modellerine ses ve görüntü efektleri eklendi
* Autoexec yapılarak tüm oyuncuların doğru ratelerde oynaması sağlandı, frame oyunculardan şikayetçi olanlara müjde
* Kullanıcılar için setup'u modifike etme imkanı sağlandı, bu sayede pakı yüklerken silahların görünmez olup olmayacağı gibi özellikleri siz belirleyek kendi pakınızı oluşturuyorsunuz.
* Klan modellerinin yanısıra default half life modelleride değiştirildi, artık her haritada gözüküyorlar ve yüksek çözünürlüklüler.
* Oyuna PLAY AG butonu ile giren arkadaşlarımız için oyun arka planı değiştirildi, güzelleştirildi.
* Yeni skytextures'lar eklendi, gökyüzü modelleri değiştirildi.
* Hızlı ve basit install,uninstall butonları eklendi.
* Menüler arası hızlı geçiş sağlayıcı konnektörler eklendi.
* Derin sesler ve uzaktaki sesleri daha rahat duyabilmek için a3d ses desteği sağlandı.
* HLDM oyuncularıda düşünülerek tek setupta hem Adrenaline-Gamer hem Half-Life dosyaları kurulumu sağlandı.
HI-TECH CLASSICCrowbar

Glock

Magnum

Mp5

Shotgun

Crossbow

RPG

Gauss

Egon

Hornetgun

HeGrenade

Satchel

Tripmine

Snark

Gökyüzü Tasarımı Yenilendi

Oyuncu Modelleri DeÄŸiÅŸtirildi

Oyun Arayüzü Değiştirildi

Internet Games'e sunucular otomatik eklendi

Her model ekran kartı için fps ve görüntü kalitesi yükseltme cfg'si eklendi

Yazıları keyifle okumanız için dijital font eklendi

Her harita için yeni duvarlar dizayn edildi

Ödüllü HLCCL turnuvamızda yaklaştı, turnuva öncesi hepimizi motive edecek güzel bir hediye olması dileğiyle. Birlikte daima daha iyiye.
Kullanırken/Kurulurken Dikkat edilmesi gerekenlerPak'ı indirirken linki internet explorerda açın.
Oyun ayarlarınızda "/gl_spriteblend " kesinlikle 1 olsun.
Ekran çözünürlüğünüz 800x640, 1024x768 olursa paktan en iyi performansı alabilirsiniz.
Modellerin,haritaların kısacası pakın tamamı defalarca test edilmiştir, sorun yaşıyorsanız bu başlık altında bildirebilirsiniz.
Teknik BilgilerGerektirdiÄŸi boÅŸ alan - 417 Mb
Harita Paketi - 76 Harita
Sprite dosyaları - 35 Sprite
Model dosyaları - 20 Oyuncu modeli
Model dosyaları - 49 Silah modeli
Ses dosyaları - 24 item, 49 silah sesi
2 konsol resmi, 1 oyuniçi fontu
192 harita için lokasyon noktası
pak1.pak ve autoexec cfgsi
Teşekkürler;
Thunder - model editleme, crosshair editleme, upload, araştırma
Immortal - model editleme, photoshop, arayüzler