Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 ... 8
Yazdır
Gönderen Konu: AGMerkezi Pak v.3 Klasik ve Yüksek teknoloji  (Okunma Sayısı 21349 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 08 Mayıs 2008, 04:42:55 »

Hayırlı olsun arkadaÅŸlar; hepimizin aylardır beklediÄŸi AGMPAK3 tamamlanmıştır. Pak ekibi olarak sizlere vermek istediÄŸimiz müjde bu paklarda öncekilerinde bulduÄŸunuzdan çok daha fazlasını bulacak olmanızdır. Paklar diyorum çünkü bu iÅŸe gönül verip, bi takım fedakarlıklar yapıp, uyumadan dinlemeden pak yapımına devam eden ekibimiz sizler için iki ayrı pak ortaya çıkardı. Birisi klasik sevenleri mavinin asaletiyle buluÅŸtururken diÄŸeri yüksek  teknolojili silah ve dijital ses severleri kırmızı ve turanjın göz alıcılığıyla buluÅŸturuyor. Konunun ilerleyen bölümünde pakları resimlere göre karşılaÅŸtırabilir, size hangisinin uygun olduÄŸuna karar verebilirsiniz.

HEMEN İNDİRMEK İSTİYORUM !! !!! LİNKLER GÜNCEL!!!
                                            Hi-tech                   Classic

BeklediÄŸinizden fazlasını bulacaksınız dedik çünkü pak setuplarımızı indirdiÄŸinizde kendi pakınızı modifiye edebilecek, adım adım ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz. Crosshairlarım kalın, yok yok nokta olsun, ben büyük seviyorum, silahlarım görünmez olsun, yok yarı görünmez olsun, ben saydam sevmem..Pakımızda süpriz modeller, yeni, eÄŸlenceli, deÄŸiÅŸik haritalar ve dahasını bulacaksınız.

TÜRKÇE SESLENDİRME ?

Yanlış duymadınız, Adrenaline-Gamerda artık türkçe sesler duyulacak, silah attığınızdaki drop sesinden model al sesine kadar tüm sesleri türkçeleÅŸtirdik, bir tuÅŸa bastığınızda takım arkadaşınıza "Affirmative!" deÄŸil anlaşıldı sesi gelecek artık.. Seslendirmesini Kerim 'Honest' Kalenderin yaptığı  ses dosyalarını oyunda aktif hale getirebilmek için cfgnize ;

bind "KP_END"        "play_team fvox/eglenceplatformu.wav"
bind "KP_DOWNARROW"     "play_team fvox/ljdeyimkollayin.wav"
bind "g"           "play_team fvox/silahattim.wav;say_close Silah Attim ^5%W; drop"
bind "KP_LEFTARROW"      "play_team fvox/iyioyunlar.wav"
bind "KP_5"              "play_team fvox/modelalin.wav"

satırlarını ekleyiniz, tuş atamaları değiştirilebilir, play_team yerine play yazarsanız çıkan ses tüm oyunculara gidecektir.Kp ler numpad anlamına geliyor, yani sağda numaraların yazıldığı yer.

TİTREŞİM SENSÖRÜ !

Bu da ne? 9mmhandgun diÄŸer bir deÄŸiÅŸle glock'u kullanmayı hangi birimiz seviyoruz ki? çok sekiyor, adamlara denk gelmiyor, leblebiatar , boncuk tabancsı.. Bu silaha bu lakapları takan bizler deÄŸil miyiz. Åžimdi sıkı durun, glock silahının altına yerleÅŸtirdiÄŸimiz titreÅŸim algılayıcı lazer ile ateÅŸ ettiÄŸinizde silah mermisinin tam olarak nereye gideceÄŸini, silahın attığı mermilerin hareket ederken, titrerken daha nasıl savrulduÄŸunu, sabit durduÄŸunuzda nasıl nokta atışı yapacağınızı göreceksiniz. Artık glock'u magnum gibi sektirmeden kullanabilceksiniz. Bu ve daha birçok devrimi paklarımızda keÅŸvetmek sizleri bekliyor..

EKLENTİLER

* Klan Modelleri yüklendi (ally,dp,lol,xen,zom,will,bc,nc,bmg,ma,faq,rh)
* Crossbow,RPG,mp5Bomb için gerçek 3d efektler, sesler eklendi.
* Her silaha özel crosshairlar çizildi.
* Extra olarak  crowbar, tripmine, satchel, hegrenade silahlarına renkli, iÅŸlevsel crosshairlar çizildi.
* Gauss başımı ağrıtıyor diyenlere müjde, hi-tech pakta gauss gürültüsü giderildi, yerine kafa dinlendirici blitz koyuldu.
* Silah modelleri gözü yormayacak, crosshair ve hudlarla uyumlu, ekrana oturacak şekilde dizayn edildi.
* Büyük arşivlerden derlenen ses dosyalarından nadide olanları seçildi ve sizlere sunuldu.
* Yüksek çözünürlükte hudlar eklendi.
* Kaliteli, oyundan keyif almanızı sağlaycak sprite'lar eklendi.
* En favori AG,HL haritaları bulunarak loc. noktaları eklendi, artık %L yaptığınızda hata vermeyecek.
* Çok güzel dijital bir font eklendi.
* Silah modellerine ses ve görüntü efektleri eklendi
* Autoexec yapılarak tüm oyuncuların doğru ratelerde oynaması sağlandı, frame oyunculardan şikayetçi olanlara müjde
* Kullanıcılar için setup'u modifike etme imkanı sağlandı, bu sayede pakı yüklerken silahların görünmez olup olmayacağı gibi özellikleri siz belirleyek kendi pakınızı oluşturuyorsunuz.
* Klan modellerinin yanısıra default half life modelleride değiştirildi, artık her haritada gözüküyorlar ve yüksek çözünürlüklüler.
* Oyuna PLAY AG butonu ile giren arkadaşlarımız için oyun arka planı değiştirildi, güzelleştirildi.
* Yeni skytextures'lar eklendi, gökyüzü modelleri değiştirildi.
* Hızlı ve basit install,uninstall butonları eklendi.
* Menüler arası hızlı geçiş sağlayıcı konnektörler eklendi.
* Derin sesler ve uzaktaki sesleri daha rahat duyabilmek için a3d ses desteği sağlandı.
* HLDM oyuncularıda düşünülerek tek setupta hem Adrenaline-Gamer hem Half-Life dosyaları kurulumu sağlandı.

HI-TECH                       CLASSIC
Crowbar

Glock

Magnum

Mp5

Shotgun

Crossbow

RPG

Gauss

Egon

Hornetgun

HeGrenade

Satchel

Tripmine

Snark

Gökyüzü Tasarımı Yenilendi

Oyuncu Modelleri DeÄŸiÅŸtirildi

Oyun Arayüzü Değiştirildi

Internet Games'e sunucular otomatik eklendi

Her model ekran kartı için fps ve görüntü kalitesi yükseltme cfg'si eklendi

Yazıları keyifle okumanız için dijital font eklendi

Her harita için yeni duvarlar dizayn edildi

Ödüllü HLCCL turnuvamızda yaklaştı, turnuva öncesi hepimizi motive edecek güzel bir hediye olması dileğiyle. Birlikte daima daha iyiye.

Kullanırken/Kurulurken Dikkat edilmesi gerekenler

Pak'ı indirirken linki internet explorerda açın.
Oyun ayarlarınızda "/gl_spriteblend " kesinlikle 1 olsun.
Ekran çözünürlüğünüz 800x640, 1024x768 olursa paktan en iyi performansı alabilirsiniz.
Modellerin,haritaların kısacası pakın tamamı defalarca test edilmiştir, sorun yaşıyorsanız bu başlık altında bildirebilirsiniz.

Teknik Bilgiler

GerektirdiÄŸi boÅŸ alan - 417 Mb
Harita Paketi - 76 Harita
Sprite dosyaları - 35 Sprite
Model dosyaları - 20 Oyuncu modeli
Model dosyaları - 49 Silah modeli
Ses dosyaları - 24 item, 49 silah sesi
2 konsol resmi, 1 oyuniçi fontu
192 harita için lokasyon noktası
pak1.pak ve autoexec cfgsi

Teşekkürler;

Thunder - model editleme, crosshair editleme, upload, araştırma
Immortal - model editleme, photoshop, arayüzler
Le-astro - wad, font, konsol
Honest - oyun içi türkçe seslendirme
Erozbey - wad edit, araştırma
Agmerkezi - gönül desteği

« Son Düzenleme: 19 Haziran 2011, 10:37:25 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
reso95
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2008, 07:02:39 »

Herkeze hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum. Önceliklede nekadar büyük ve kaliteli bir kurum oldugumuzuda belli ettiğimiz için mutluyum.
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2008, 08:37:33 »

HerÅŸey gerçekten harika olmuÅŸ,herkes çok bekledi ama deÄŸdi sanırım.Kahkaha EmeÄŸi geçen herkese sonsuz teÅŸekkürler,arka yüze bayıldım.Kahkaha Ama linklerde bi problem mi var?İndiremiyorum ben..  Ney

FaRaWay
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2008, 08:44:38 »

alışması biraz zaman alcak ama güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler özellikle rpg çok iyi
ayrıca yıllar sonra rats oynadım ancak mp5i gauss sandım ilk önce tabi duvara sıkıp bunny deneyince acı gerçeği anladım bobması varmıs
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2008, 09:52:40 Gönderen: FaRaWay » Kayıtlı

İnsanlar üçe ayrılır:
sayı saymasını bilenler ve sayı saymasını bilmeyenler
Hellsp4wn.
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2008, 08:47:01 »

Hayırlı olsun, pakın yapımında yardımcı "olamadığım" için üzgünüm. Gerçekten çok güzel bir pak olmuş, bugüne kadar gördüğüm en detaylı ve kaliteli paktır bu.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

gAndhi
FoxHound Unit
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2008, 09:06:20 »

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Ellerinize sağlık...

Sludger
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2008, 09:33:10 »

hi tech fpsyi çok düşürüyor mu
 biri söylerse 0ona göre indirecem
collector
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2008, 10:29:35 »

emeğinize sağlık..teşekkürler...Gülümseme
d0z3R
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2008, 10:41:16 »

emege saglık !
Thunder
Bootcamp Process
Admin
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

O ÅŸimdi asker

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2008, 10:49:09 »

hi tech fpsyi çok düşürüyor mu
 biri söylerse 0ona göre indirecem

fps konusunda endişeniz olmasın,herşeyi tek tek kontrol ettik.ss lerden de görüleceği üzere sabit 100 Gülümseme

F0rLife
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2008, 10:54:45 »

Teşekkürler emeğinize sağlık. Göz kırpan

ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 08 Mayıs 2008, 11:04:05 »

Çok teşekkürler bunca zaman ugraştınız emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.Beklediğimize deydi açıkcası..Kahkaha
Thunder
Bootcamp Process
Admin
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

O ÅŸimdi asker

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2008, 11:18:22 »

.... Ama linklerde bi problem mi var?İndiremiyorum ben..  Ney

arkadaÅŸlar baÄŸlantıyı firefox ile açmayın internet explorer ile açın sorun çıkmayacaktır  Göz kırpan

Melancholy.
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ßâtuhaN

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #13 : 08 Mayıs 2008, 11:28:15 »

Yapımında emeği geçen herkese teşekkürler hi-tech ve classsic 2sinide indiriyorum bakıcam 2sinede çok güzel ancak fps yukseltmek amaçlı ekran kartlarına yapılan cfgde intel ekran kartı yok :\
Gerçekten güzel çalışma olmuş.
NuX
Takım ZoNe
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2008, 11:41:06 »

Harika,emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.096 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu