Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: AGMerkezi @ EskiÅŸehir BuluÅŸması vol.2 Yapıldı !  (Okunma Sayısı 7039 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 06 Temmuz 2009, 20:50:14 »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi 4 Temmuz Cumartesi günü AGMerkezinin 3. Büyük buluşması Eskişehirde yapıldı, o gün ayrıca benimde doğum günümdü, ve gerçekten hayatımda geçirdiğim en güzel doğum günüydü. Gönül isterdi ki tüm agmerkezi üyeleri orda olsun, Denizliden, Hataydan, Trabzondan, Antalyadan, Ankaradan Türkiyenin dört bir yanından tam 17 AGMerkezi müdavimi buluşmamıza geldi, buluştuk, tanıştık, kaynaştık, doyasıya güldük. Gelen herkese sonsuz teşekkür ediyorum, şehrimize, evime, uğurun evine tekrar ve daha kalabalık olarak bekliyorum. Umarım herkes hoşça vakit geçirmiş, gerçek sıkı dostluklar edinmiş, geldikleri gibi mutlu mesut evlerine dönmüştür. Neyse yaz yaz bitmez, ben sizi objektifimden karelerle baş başa bırakıyorum. Gelen istekler üzerine birdahaki AGMerkezi buluşmasını bu yaz, İzmirde yapacağız, artık feritten keremine aykutundan canerine emininden psekopatına tüm agmerkezi camiasının orada bizlerle birlikte olması dileğiyle.

Buluşmaya günler öncesinden gelen mert ve aliyi gardan aldıktan sonra..

mert ve aliye barbekü soslu, bol acıssolu, sarmısaklı mayonezli freş patates kızartması karşılaması ! soslar sanattır..

Patatesler ışık hızıyla tüketilip doymadım denince.. Esk tr n1 Onur işkembeye gittik, bol sarmısaklı, kızgın tereyağlı bol sirkeli, bol biberli, bol limonlu işkembelerimizi çektik..

xen1zm.

Adven : debian simarma.

Ertesi gün aramıza katılan Yavuz, Samet,Tufan ve Okan Otogarımızda..

Bizim eve dönerkene..

İce Tea'li, Corn flakes'li, Üzümlü kekli dinlenme..

Expert playin 3on1, Ağızlar açık Dil çıkaran

Xkeresteden sizlere..

3nkazzRuinn BacaK !

10 kişi arasında yapılan çekilişte yavuz ve okan arkadaşımız AGMerkezi T-Shirt #1 kazandılar..

ViÅŸne, kiraz, erik dalmadık agaç bırakmadılar mahallemizde valla, sora kocakarılar laf yaptı ama  we dont care.

Knave basketbolcu özentisi harlem $treetz bakışı yaparken.. Gerçi her pozda böyle baktı adam ama..

yavuz sıcaktan bezmiş artık.. yağmur duası ediyor, mertte kasık kıllarını egeye gösteriyor ege korkmuş..

EskiÅŸehirin damaklara ÅŸenlik lezzeti DONAS yerkene..

dönüşte durduk yere yere düşen egeyi kaldırırken Kahkaha:D

Eskişehirin HARDPR0 bilardolarından alara bilardoya gittik, tabi tufanla yavuz atıp tuttu kralız iyi oynarız..

Biricik ortağım samet falsolu sırtla seriye başlarken.. Bu elin sonunda Kahkaha tufan sekizi sokup ağlamıştı.

Istaka tutuÅŸa rush..

Pro-Gaming.3xp

E tabi.. yenilen toplar kuraldır Kahkaha

LAMARLAR Masası..

3'ü bir arada..

E tabi bilardo oynamışken masatenisi olmazsa olmazdı.. Mert antalya derecem var diyince karşıma aldım hemen, hadi topuna deyince topu elle değilde raketle atınca, sonucu herkes kestirmişti =) [21-3] Bu arada samet her fotoda fotojenik yaw..

Ortağımda yavuzu ezdi.. AGde, Bilardoda, Masatenisinde, Basketbolda, Futbolda,  Uzun EÅŸÅŸekte her oyunda ezici üstünlük bizimdi !!!

Dar alanda kısa paslaşmalar Dil çıkaran

Bu pozu ancak Üstün Ag refleksi ve öngörüsü olan birisi bu kadar iyi yakalayabilirdi  "Knave Space'e basmış"

Eskişehirin en meşhur turşucusu.. Bol acılı, kan kırmızısı pancar sulu, insanın içini ısıtıcı..

Yavuz beyaz zenci yarrağı görmüş gibi baktı, o anı yakalamayı başardık Kahkaha

Millet donası çok sevdi, ertesi gün bidaha gidek bidaha gidek..

Donastayken Zelter, Physicx arkadaşlarımızda aramıza katıldı

Eskişehirin nezih sokaklarında aşiret gibi..

Bazıları HP Türkiye şampiyonu x3n'i yener diye bi söylenti attı ortaya, tabi hemen gittik ispata

UÄŸur ljyi kaybettikten sonra..

Tabi aliyle egeyide takımlara serpiştirdik.. Ali zoom yapmış ekrana

12 yıllık dostum uğurla çocukluğumuzun geçtiği parkta birkaç foto..

Biz uğurla bu parkta misket oynardık, misketler bazen kaybolurdu ve asla bulamazdık, bigün kuyu oynuyorduk, bi şoparın misketlerin üzerine bastığını gördüm, bastıktan sonra misket ortadan kayboluyordu, toprağı deşeledik misket yok, ertesi gün gene aynı şeyi yaptığında ayakkabısına misketler girsin diye bir delik açtığını görmüştüm.. Yolda yürür gibi misketlerin üzerine bu fotoğraf çekindiğimiz parkta basıp misketleri çalıyordu. Onunda kulağını çınlatalım !

Eskişehire gelmişken MEDiAMRKT'e gitmemek olmazdı.. bizimkilere illaki birşeyler aldıracaktım.

Yavuz g-5, mx518 denerken..

Piknik yapacağımız yere ulaşımı sağladığımız cihanın ZELTER logolu woofer canavarı arabası =)

Tabii piknik yerinde mangalı yakabilecek tecrübeli uzman expert usta üstad profesyonel birine ihtiyaç vardı

Gençlerde izleyerek kömür dağılımı, çıra koyma açısı, rüzgar yönü hesaplama gibi kavramları öğrendiler Dil çıkaran

Sonrasında mangalın başına köfteci amca yavuz geçti..

Tam bir ziyafetti.. Bonfilesiyle pirzolasıyla inciğiyle kanadıyla köftesiyle kolasıyla..

Sossuz hiç birşey yiyemeyen ben .. Bonfileleri tuz ve kekikle harmanlayıp incikleri körilerken

Ziyafetten fotoÄŸraflar

Ziyafetten fotoÄŸraflar

Sitemizin T-Shirtleride ne karizma duruyor ama..

Piknik yaptığımız yerde, Atatürk orman çiftliğinde hemen yanımızda düğün yapılıyordu bizimkilerde dayanamadılar oyun havasına tabi..

Cihan kaptırmış kendini Kahkaha

Amcanlara enerji fazla geldi birdir bir oynamaya başladılar..

Birdir bir olurda deve güreÅŸi olmazmı..  Tufan + Ali VS Mert + Ege

Winner Winner WiN !!!

This is why Korn's weight over 90+

Punkta karizma çocuk hee..

MANGALBAÅžI

MANGALBAÅžI

Herkes o kadar aç ki.. 16 kişi ekmekle bekliyor 1 kişi pişiriyor..

Bekleyen derviş muradına ermiş =)

Misafirler resim manyağı çıktı, Toplam 391 resim çekinmiÅŸiz upload etmekten yorum yapmaktan ellerim düdüklendi, devamı ve  buluÅŸmadan özel videolar sonraya artık =)

Buluşmada dikkatimi çeken şeyler..

*Cihan arabada 1/15 dürbünle dolaşıyor, pikniğe giderken mini etekli bir kız vardı hemen arabayı durdu ve ona kitlendi.. Böyle bi sapıklık yok !
*Selahattin toplam 8 incik tavuk, 9 köfte, 3 kemik bonfile 1 ekmek yedi, 3 bardak kola içti gerisini sayamadım..
*Mert geldiğinden beri 500 den fazla sms attı
*Yavuz ispirto ocağı gibiydi.. bakkala sigara almak için kaç kere girdiğini sayamadım
*Ali geldiğinden beri 4 günde toplam 48 saat uyumuştur.
*Yatağıma 9 kişi oturunca gece ayak kokusundan uyuyamadım
*Ege toplam 14 saat falan sustu, o zamanda da horluyordu :S
*Uğurun evindeyken Mertin kahkahaları birkaç site öteden duyulabiliyordu.
*Bilgisayarımda 9 farklı cfg aktif edildi, tüm ince ayarlarım piç oldu şimdi onlarlı düzeltmeye uğraşıyorum
*Yaz yaz bitmiyor vallahi, Eskişehirde 1 ayda yapılabilecek şeyleri 1 güne sığdırdık birazda gelenler anlatsın =)
*İlk AGMerkezi buluşmasına Türkiyenin dört bir yanından 14 kişi gelmişti, izmire 15 kişi gelmişti, bu buluşmaya 17 kişi geldi, artık 5 yıl sonraki buluşmalar 250 kişi olacağa benziyor, nasıl organize edileceğinin stresi sarmış durumda =P

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 22:11:51 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2009, 21:18:55 »

Sadece resim'de görüldüğü gibi değil tabiki de. Bi sürü şey yaptık. Hayatım'da bu kadar eğlence dolu günler geçmemişti. Gelen/Gelmeyen herkese çok teşekkür ediyorum.. İzmir buluşmasını da en kısa zaman da 4 gözle bekliyoruz.. Bizi evin'de misafir eden Cantuğ ve Uğur abi'yede sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum. Eskişehirde'de papağan gibi tekrarladım gene söylüyorm, Arkadaşlar Antakya'ya gelmek istiyen herkesi bekliyorum. Kalacak,yiyecek,içeçek sorununu hiç dert etmeyin. Gidiş param'da yok derseniz gene dert etmeyin herkese kapımız açık /24
Br0ck
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2009, 21:22:03 »

Harika geçtiği fotoğraflardan belli. Elemanlarda karizma vallahi Gülümseme İzmir buluşmasına gelmeyi düşünüyorum şimdiden Gülümseme

hazard lockdownda vs ye hayır demem Gülümseme
Chu
Takım DD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Chuck ~ Çakma Kahraman :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2009, 21:22:20 »

Güzel buluşma olmuş katılanlar güzel eğlenmişler tebrikler daha nice buluşmalara inşallah Göz kırpan
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 21:26:20 Gönderen: Xuzuki » Kayıtlı

Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2009, 21:31:23 »

Gerçekten 2 günde yapılabilecek herÅŸeyi yaptık. Mükemmel bir buluÅŸmaydı. Ben ÅŸimdiden sizleri çok özledim. Gelen herkese sonsuz teÅŸekkürler,ayrıca da bizi evlerinde ağırladıkları için CantuÄŸ'a,Uur abiye de teÅŸekkürlerimizi sunuyoruz. Otobüsten ilk indiÄŸim andan, dönüşte bindiÄŸim ana kadar sürekli aÄŸzım kulaklarımdaydı. Zaten CantuÄŸ'un da dediÄŸi gibi " *UÄŸurun evindeyken Mertin kahkahaları birkaç site öteden duyulabiliyordu. " kahkalarım hiç eksik olmadı.  Kahkaha Tahmin ettiÄŸimden çok daha fazla eÄŸlenceli geçti bu 2 gün. Dostluklar zaten gerçekten mükemmeldi. EskiÅŸehir'in gidilebilecek her yerine defalarca gittik,yemeklerinden 3 öğün dışarda ziyafetle yedik.AG tarihinde bundan daha güzel bir buluÅŸmanın biz yapana dek olmasının ihtimali bile söz konusu olacağını sanmıyorum.

Kafede oynadığımız Hp vs. Xen maçının görüntüleri ;

Stalkx ( (1) adven = Tufan bu arada )

Stalkyard > maç sonuna doğru istediği sonucu alamayan Tufan nickini "asd" olarak değiştirmişti Kahkaha

Datacore > 3 map'te de bizim takımda sonuncu olan Ali,datacore'da Cantuğ'a az da olsa yaklaşıp,1 adam daha vursa 3. olacaktı."Hadi bee" diye isyanı da SS'e yansımış zaten Kahkaha

Bilek güreşinden, deve güreşine kadar birçok oyunlarımız oldu. Gecenin 3'ündeki bilek güreşinden görüntüler ;

İlk rakibim Tufan'ı yendim ve Ege'ye "sıra kimde laaaaaaaaaaan?" derken Kahkaha

Yorgunluğun üzerine Ege biraz zorlar.. ( Ege'nin yerden destek aldığı gözlerden kaçmıyor. Kahkaha )

Atağa geçerken..

Ve kazanan knave Dil çıkaran ( Ege'nin "halı kaydı lan" diyerek ağlaması..)

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 21:33:16 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2009, 21:33:59 »

olm futbolu geçtim baskettede ezmiştik bunları biz, xen karma mı atmıştık xen hp mi 5 - 0 yendiyidk Kahkaha

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2009, 21:35:11 »

Expert,Knave vs Debian,Punkrock basketbol olm. Kahkaha 5-0 yenmiştik,senin de son sayın süperdi he..

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2009, 21:37:16 »

maç xen karmaymış o zaman Kahkaha boyum biraz kısa ama ne sayı atmıştım be.. Neyse yatakta basketbol oynanmıyor =)

3nK@zZ
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2009, 21:37:27 »

öncelikle ag de yenilmiş olabiliriz. Fakat bilardo da tufan ve benim yenmediğimiz adam kalmadı önce samet ve cantugu guzel bır karşılaşmada yendik, sonra mert ve ege yi yendik ve şampiyon olduk. mangal partisinde ise mangalın başından ayrılamadığım için dumanın içinde boğuldum, pişirip yiyemeden agm üyelerine dağıtmak biraz canımı sıksada mutlu oldum. Doymadım diyen yoktu. bu arada uğur a teşekkür ederim adam şikayet etmedi bizim yuzumuzden sınavına bile gitmedi. tr n1
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 21:40:05 Gönderen: ExperT » Kayıtlı
3nK@zZ
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2009, 21:38:22 »

wow cantuğ konuştu iyi laf. başarılar diliyorum ben sana Kahkaha
pSEKOpat
ProGamer
Çevrimdışı Çevrimdışı

pSEKOpat a.k.a # >> omg :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2009, 21:39:51 »

güzel buluÅŸma olmuÅŸ  Gülümseme İzmirdekine katılcam sanırım  Kahkaha

PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2009, 21:40:04 »

olm futbolu geçtim baskettede ezmiştik bunları biz, xen karma mı atmıştık xen hp mi 5 - 0 yendiyidk Kahkaha
Expert,Knave vs Debian,Punkrock basketbol olm. Kahkaha 5-0 yenmiştik,senin de son sayın süperdi he..
maç xen karmaymış o zaman Kahkaha boyum biraz kısa ama ne sayı atmıştım be.. Neyse yatakta basketbol oynanmıyor =)
Olum o değilde debian sıçtı lan Kahkaha:D:D + o muratın durduk yere takla atması neydi ama be... GülümsemeGülümseme
Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2009, 21:41:08 »

Karnım acıktı lan, bu ne, geldiimde en az böyle ziyafet isterim. Güzel buluşma olmuş.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2009, 21:42:02 »

öncelikle ag de yenilmiş olabiliriz. Fakat bilardo da tufan ve benim yenmediğimiz adam kalmadı önce samet ve cantugu guzel bır karşılaşmada yendik, sonra mert ve ege yi yendik ve şampiyon olduk. mangal partisinde ise mangalın başından ayrılamadığım için dumanın içinde boğuldum, pişirip yiyemeden agm üyelerine dağıtmak biraz canımı sıksada mutlu oldum. Doymadım diyen yoktu. bu arada uğur a teşekkür ederim adam şikayet etmedi bizim yuzumuzden sınavına bile gitmedi. tr n1

olm ilk ateş önemlidir, devamını sen getirdin tabi, sağol köfteler incikler bonfileler için Dil çıkaran

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2009, 21:43:19 »

Karnım acıktı lan, bu ne, geldiimde en az böyle ziyafet isterim. Güzel buluşma olmuş.

ayıpsın sen gelde hele, valve firması crossbow'u yaparken bir tahtada sen koymuşsun diyorlar ?

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.265 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu