Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: AGMerkezi Camiasına Duyurulur  (Okunma Sayısı 1957 defa)
Chu
Takım DD
Usta Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Chuck ~ Çakma Kahraman :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 30 AÄŸustos 2011, 19:33:48 »

Evet çok doğru. bu olay 1 kerede başımdan geçmedi 2 3 defa yaptılar bişeyler oldu banlandı falan. Sonuç;
Kimin ne olduğu zamanla oturuyor burda uzun suredır oynuyorm ve ne olduğumuzu bılıyorlar onların karalama çalışması bizde bir sorun yaratmaz 3 5 gune hallalur ama onların kendılerını ne kadar kucuk bı duruma dusurdukelrının farkında degıller. Onların yaş grubundan olmama rağmen bu yaptıkları gayet cocukca gelıyor bana. Gereksız hareketler.

Bu konunda bi çozume kavuşturulmasından dolayı Expert'e ve Agmerkezi Yönetimine büyük saygılarımı sunuyorm ve en içten dileklerimle teşekkur ediyorum

bambaki
Gauss Kralı !
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 30 AÄŸustos 2011, 22:43:37 »

ee amk, böyle veledlerin olduğu yerde tabiiki bu olur. siz en iyisi yaş ortalamasını bir hayli yüksek tutunuz ki böyle orospuluklar bir daha tekerrül etmesin. yazık..
Necq
Takım ZoNe
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 31 AÄŸustos 2011, 00:16:32 »

Ben farklı bi açıdan yaklaşayım.
Burası öyle 2 tane çapulcunun 40 saattlik bilgileriyle yıkılacak bir yer degil.Bence şu anda AGM tarihindeki en bilgili ve tecrübeli yönetim kadromuz var.Gerek okullarını bitirmiş eski emektar oyuncularımız gerekse çok meraklı olan yeni nesil arkadaşlarımız her zaman burda olacaklar.Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar,kimsenin karşısına çıkıp ben yaptım diyecek ne yaştalar ne de o cesaretleri var sadece bilgisayar karşısındaki 2 tane velet.Bu tür şerefsiz veletler her zaman olucak ve sonuçta her zaman aynı olucaktır.Ve Cantuğ kardeşim iyikide söylemişsin yaptıklarını ve yapıyor olduklarını herkez artık bazı şeylerin farkına varmıştır umarım.

Öner (bambaki) hatırlarsan bizde bu oyuna başladıgımızda onların yaşındaydık ama böyle saçmalıklar yapmıyoduk.Arada çürük yumurtalar çıksada kapımız İNSAN olan herkeze açık.Bence kimse yaşı yüzünden suçlanmamalı.

Not: Ayrıca teşekkürler KorN.

zoNe Team..   <Hypnos>
-Lab0uM-
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 31 AÄŸustos 2011, 19:37:59 »

AGMerkezi'ni çekemeyenler iş başında ..

AGMerkezinde uzun zaman içinde ne arkadaÅŸlıklar ne kardeÅŸlikler gördük . Turnuvalar,organizasyonlar,buluÅŸmalar bi çok etkinliÄŸe ÅŸahit olduk . Yıllardır çekemeyenler oldu. Bu zamana kadarda turnuvalardan kazanılan bütün hediyelerde yerini buldu . CantuÄŸ bu konuda iyide bir kapak yapmış zaten. Bazı insanlarada AGMerkezi Platformunda çok yüz buldu , haddinden fazla deÄŸer verildi. Bu insanlar için daha fazla kelime sarfetmekte çok gereksiz bence . Ve ÅŸunada deyinmek istiyorum bu yazıyı bazıları Agmerkezi'ne girip illaki okurlar  , ordan burdan sallama yapmayın bi sorununuz varsa gelin eskiÅŸehire halledelim ..

Ä°yi bayramlar ..
« Son Düzenleme: 31 AÄŸustos 2011, 23:20:02 Gönderen: -Lab0uM- » Kayıtlı

Kajmeran
Takım MachinE
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 02 Eylül 2011, 19:24:40 »

Cidden bu olanlara üzüldüm o kadar samimice clana çağırıldım ama çağıran kişilerin amacı clan kurmak değil hackleme fln gibi işlermiş.adam gibi oyunumuzu oynayıp eğleneceğimiz yere nelerle takılıyoruz.agm sağlam camiadır.Kolaymı dağıtmak.
Incirzion
ProGamer
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 04 Eylül 2011, 22:46:46 »

velet işte ne beklersin dünyanın en iyi Hackeri Kahkaha

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu