Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: AGMerkezi Camiasına Duyurulur  (Okunma Sayısı 1957 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 30 AÄŸustos 2011, 08:26:24 »

Herkese iyi bayramlar arkadaÅŸlar,

AGMerkezi yönetimi olarak son zamanda gelişen bazı olumsuz olaylar hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz...
Son zamanlarda patlak veren hack olayı; çoÄŸunuzun bir ÅŸekilde haberi olmuÅŸtur. Razordan korna xuzukiden read_kite  mad_trye özellikle denizlili arkadaÅŸların birçoÄŸu gizli soru cevabıyla ÅŸifre yenileme yöntemiyle hacklendi, msnleri hacklenince agmerkezi üyelikleri hotmail, facebook hesapları vs. gitti. Bu hesaplarla sunucularımıza girip oyunculara hakaret ettiler, forumda açılan klan konularını silip hakeret dolu mesajlar attılar. Yönetimimizin araÅŸtırmalarıyla kısa bir süre sonra bu çocukça iÅŸle uÄŸraÅŸan ikiliyi bulduk .Daha önce agmerkezini hacklemeye çalışan xrated ve yancısı dr.schizoprenia. Msnden oyunculara gizli sorularının yanıtlarıyla alakalı sorular sorarak, birazda tahmin ederek(denizlili oyuncuların tuttuÄŸu futbol takımına denizlispor yazmak, kornun oturduÄŸu ile hatay yazmak) mailleri çaldılar. Bu eÄŸlendiÄŸi, iyi vakit geçirdiÄŸi platforma ihanet eden karaktersiz veletleri herkesin huzuru için agmerkezinden süresiz uzaklaÅŸtırdık, takımlarınıda kapattık.
AGMerkezi olarak 6 yıldır sizlere nasıl daha iyi bir ortam sağlayabiliriz, nasıl üyelerimizi daha fazla eğlendirebiliriz diye düşünüyoruz, çabalıyoruz. Bundan 6 sene önce ag tekrar canlandığında piyasada cfg,pak,üyelik sistemi,bağlantı programı, forum, websitesi namına hiçbirşey yoktu.Tekelde ag bayrağını gururla taşıdık,6 yıldır yavaş ama emin adımlarla bunları size sağladık. Bu süreçte çok fazla olumsuz olayla karşılaştık. İftiralar, hakaretler, saldırılar, karalama kampanyaları... AGMerkezi camiası olarak hepsinin üstesinden bugünlere kadar ag bayrağını taşımanın gururuyla, yüzlerce oyuncuya hizmet vermenin onuruyla geldik.

Sizlere bugüne kadar yansıtılmayan bazı ÅŸeylerden bahsetmek istiyorum. 2005 yılında agmerkezi.com adı altında , türkiyede adrenaline gamer-half life severlere ücretsiz sunucu, forum, turnuva, teknik destek saÄŸlama amacıyla açılan sitemiz hakkında... İlk açıldığımızda parmakla sayılacak oyuncumuz, 3 sunucumuz vardı. 2 tanesi adrenalinegamer,  1 tanesi half life olmak üzere. AGMerkezinin altın çaÄŸlarında 2008-2010 12 adet sunucumuzla sizlere hizmet vermenin gururunu yaÅŸadık, opposing force'tan teamfortress classic'e l4d ten tf2 ye, ag2den hl2dm ye, ag sunucularımızdan hl sunucularımıza sizleri farklı oyunlarda da desteklemek vermek istedik, forumlarımızda deÄŸiÅŸik oyunlarda yapılan turnuvalar bunlara en güzel örneÄŸi teÅŸkil ediyor. Bahsetmek istediÄŸim mevzu bu iÅŸin ekonomik kısmı arkadaÅŸlar. AGMerkezi platformu gönüllü bir organizasyon ve sitemizin, yönetimimizin, benim bu iÅŸten hiç bir kazancımız yok, aksine hakaretlere iftiralara kötülemelere maÄŸruz kalıyoruz... AGMerkezi açıldığı günden bugüne aylık ortalama 100-150 lira sunucu ücreti ödendi bazen hosting firmaları sitemize yarı-sponsor olmak istediler 50-60 tl gibi ücretlerle bize birkaç sunucu saÄŸladılar, bazen sponsor bulamadık ve sizleri daha fazla eÄŸlendirmek amacıyla çok fazla sunucu açtık, aylık 180 lira ödediÄŸimiz oldu. Bu ödemeleri yaparken hiçbirinizden herhangi bir ücret talep etmedik, hiçbir zaman yakınmadık ve asla piÅŸman deÄŸiliz. 6 yılda kapalı kaldığımız dönem hariç yaklaşık 60 ay boyunca bu ücreti ,sitenin hosting ücretini gözümüzü kırpmadan ödedik, sitemizin hiç bir geliri olmamasına raÄŸmen düzenlediÄŸimiz turnuvalarda sizleri agye teÅŸvik edebilmek için, ag yi daha çok sevdirebilmek güzel ödüller ayarladık, yönetimimiz bunları cebinden ödedi. Dağıttığımız fareler, fare altlıkları, t-shirtler, posterler.. günün videosu buna en güzel örnektir. Hyper arkadaşımız grafiker ve bir baskı firmasında çalışıyor, arena turnuvamız 64 kiÅŸilik olsa idi ÅŸampiyona poster gönderecektik, turnuvaya katılım 64 kiÅŸiye ulaÅŸmadığı halde kendisi korn için böyle bir ödül hazırlamak istedi. Dün forumumuzda xrated tarafından dolandırıcımerkezi diye bir baÅŸlık açılmış, içeriÄŸide "hyper paramı çaldı !" Msnden benim kredi kartım yok sana para göndersem bana steamdan half life alır mısın diyerek hypera gitmiÅŸ,hyperda herzaman herkese olduÄŸu gibi  yardımcı olmak istemiÅŸ kabul etmiÅŸ, parayı göndermiÅŸ ve hyper kartında limit olmadığı için half-life satın alamamış, cebindeki parayı xratedin verdiÄŸi hesap numarasına göndermiÅŸ ve xratedin dürüst davranacağını düşünerek dekont almaya gerek duymamış.. Xrated param gelmedi paramı çaldılar dolandırcılar diye konu açmış. Hyper parasını aldığı halde iftira atan 25 tl lik velede buyük bir olgunlukla 2. defa parasını gönderdi, bugün dekontunu alnının akıyla buraya koyacaktır. Gene xrated kornun üyeliÄŸini çaldığında  cantuÄŸ abiye 80 tl gönderdim pringles alsın diye baÅŸlığıyla sitemize konu açmış. AGMerkezi yönetimi olarak bu hizmeti bugüne kadar hiçbir karşılık beklemeden verdik, bundan sonrada bu deÄŸiÅŸmeyecek. Korn bir ay önce bana abi biz burda hiçbirÅŸey vermeden oynuyoruz, eÄŸleniyoruz, iyi vakit geçiriyoruz ama sunucular su yakmıyor, bende yardımcı olmak isterim bu iÅŸ birtek senin sırtına binmesin dedi ve agmerkezi sunucu masrafları için hesabıma 80 tl para gönderdi, bunda utanılacak, saklanacak birÅŸey yok, konu açıp korn para gönderdi beyler teÅŸekkür edin denecek birÅŸey de yok, bir oyuncunun duyarlılığı var.. Ki gönderdiÄŸi rakam bir aylık sunucu ücreti bile etmiyor. Oyun hostingini saÄŸlayan firmamız dustarenadır, >>fiyatlara bakabilirsiniz<< Orada burada gezip yaygara yaratarak cantuÄŸ insanlardan para topluyor diyen vasıfsız insanlar var, AGMerkezi üyelerinden birtanesi kanıtıyla buraya cantuÄŸ benden para istedi, veya ben kendi isteÄŸimle cantuÄŸa para gönderdim yazarsa ben bu iÅŸi o an bırakacağım. Yıllar boyunca hep yönetimimizden toplanan paralarla, büyük çoÄŸunluklada benim cebimden çıkan paralarla ödendi sunucu, site kiraları, ödüller arkadaÅŸlar, öyle ki agmerkezi hiç açılmamış olsaydı sadece sunucu kiralarıyla ayağımı yerden kesecek bir arabam olurdu, bundan hiç gocunmadım, hiç piÅŸman olmadım ve hepsini sizin için yaptım, sizler oldukça yapmayada devam edeceÄŸim.. İşin emek boyutu çok daha önemli ; yüzlerce oyuncuyu half-life'tan topladık, adrenaline gamer pak config script öğrettik, bugün burada oynayan oyuncuların %90ı direkt olarak bizim half-life'tan getirdiÄŸimiz, veya bizlerin baÅŸlattığı oyuncular sayesinde agye baÅŸladı. sıfırdan 130 000 mesajlık büyük bir forum kurduk, içerisinde hlye dair hertürlü döküman, bilgi bulunan.. Sizler için özel sistemler, programlar yazdık, paklar configler hazırladık. BitmiÅŸ olan ag yi küllerinden dirilttik. İşin en güzel yanı ag arkadaÅŸlık dostluk oyunu deyip bunu lafta bırakanların yapamadığını yaptık, ankara,istanbul,eskiÅŸehir,izmir,sivrihisar gibi illerde  onlarca buluÅŸma düzenledik ve agnin amaç deÄŸil araç olduÄŸunu gösterdik.

Sitemizin amaçları, sizler için yaptıkları ve yanlış olarak bilinen şeyler için sizleri bilgilendirmek istedim arkadaşlar, biz buradayız, sizler için yılmadan, vazgeçmeden herzaman burada olmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi bayramlar. Saygılarımla cantuğ & agm yönetimi.

« Son Düzenleme: 30 AÄŸustos 2011, 09:52:53 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
CL@ss
Takım Usta
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 30 AÄŸustos 2011, 08:54:58 »

Öncelikle bende herkesın bayramını kutlarım.Ve Agm sağlamış olduğu imkanlar içinde teşekkür ederim. Ne yazık ki insanoğlu yediği kaba tükürmeyi çok sevmektedir.Bizler ise buna izin vermemek için elimizden geleni yapmaya çalışırsak iyi olur.Herkes ama herkes sunu unutuyor bu sadece bir oyun ve birbirini görmeden olusturdugun bir arkadas ortamı saglıyor,o yuzden bunların olmaması gerekir ne hile ne küfür nede bu şekilde insanın kendini küçük düşürecek davranışlarda olmamalı eğer oyundan zevk almak iyi bir ortam istiyorsak ne bu şekildeki şeylere baş vuralım nede bunlara kalkışanlara izin verelim...

SaygıLar Gökhan Ünal
aLem
Takım MachinE
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ALemcy

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 30 AÄŸustos 2011, 09:31:20 »

Berk ve furkan ile o kadar yakın olmamıza raÄŸmen bana bu hack konusundan söz etmemeleri ÅŸaşırtıcı ve neden banada sen yaptın gibisinden baskıların sebebide ortaya çıkmış bulunuyor.Evet belki AGm plaformunda bi kiÅŸi para göndermiÅŸ  olabilir ama gönderirken emin olun kimse karşılık beklemiyor..Ama birde gelin bunu 15-17 arası kodumun liseli ergenlerine anlatın.Örnek Åžu kiÅŸi para gönderiyor diye Admin vs oluyor böyle durumlarda ban yemiyor gibisinden saçma sapan ÅŸeyler söyliyen kiÅŸiler kendileride ne söylediÄŸini bilmiyor tabi bizde bunları kale almadığımız için yaÅŸlarından dolayı..Dikkat çekme gereÄŸi duyuyorlar ve birkaç arkadaşımızın Facebook,Msn,Forum vs hack yaparak dikkat çekmeyi baÅŸardılar ama ÅŸu varki kendileri küçük düştüler.Burda herkez bi arada düzenli bir biçimde oyun oynamak isterken arada çıkan "Boynuzlu Gavatlar" mani olmaya çalısıyor ve tabiki AGM yönetimide çalışarak bunları temizliyor..Oyun esnasında tartışmalar küfürler edile bilir ama daha fazla ileri gitmemesi sizin elinizde arkadaÅŸlar.Ortamı bozarak eskisi gibi Someoflar'da hilecilerin içinde küfürler arasında oyun oynamak istiyorsanız tercih sizin..AGM size elinden geldiÄŸininde fazlasını yaparak zorda olsa sunucu parasını ödeyerek Küfür,hile tarzı ortamlardan kurtarıyor ve farkını gösteriyor.  herkeze hayırlı bayramlar ALemcy!

Not:Şimdi msnden sordum suçunu itiraf etti bendende saklamış.
« Son Düzenleme: 30 AÄŸustos 2011, 09:59:57 Gönderen: aLem » Kayıtlı

Hypnotize
Admin
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 30 AÄŸustos 2011, 09:36:24 »

uğraşlarımızı takdir etmek yerine yapılanlar çok çirkin, 20 tl lik velete bayram hediyem olsun =)

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 30 AÄŸustos 2011, 09:38:24 »

en komiği şey ya, korn para göndermiş arena şampiyonu olmuş. para aimini geliştirdi 25 kişinin önünde 6 kill aldı adam son 1 dakika

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Quatr0
Bayrak Hırsızı !
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 30 AÄŸustos 2011, 09:49:44 »

Bu ikilinin yakalandığı iyi olmuş kim bilir daha kaç kişiyi zor durumda bırakacaktılar.Böyle yapmalarının tek sebebide çekememezlik zaten yoksa ellerine geçen bişi yok.AGMerkezi zaten söylendiği gibi senelerdir karşılık beklemeden biz ag oyuncularına sorunsuz hizmet veriyo.Dışardan destek tabiki olmalıdır sonuçta sunuculara dünyanın parası yatırılıyo sırf biz rahatca eğlenerek oyun oynayabilelim diye.Burada güzel arkadaşlıklar dostluklar abiler kardeşler edindim. Herkesin bayramını kutlarım Gülümseme
Out_Force
Takım Usta
Profesyonel Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2008 AGMerkezi.com

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 30 AÄŸustos 2011, 10:29:27 »

aynı sey banada soruldu orada annemın dogdugu sehır dıorlardı ben afyon dedım ama ben onlardan boyle bır sey beklmıordum ondan snra msn hacklendı ayagı ıle halletıler benı ama bn gızlı sorumu farklı bırsey yapdıgım ıcın bırsey olmadı fakat agm nın bunlardan kurtulması hepımızın ıcın sevındırıcı

İyi BayramLar AGM üyeleri..

İmza Yok Borno Bassam ? (:
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 30 AÄŸustos 2011, 10:33:28 »

uğraşlarımızı takdir etmek yerine yapılanlar çok çirkin, 20 tl lik velete bayram hediyem olsun =)
Bayram harçlığı iyidir çocuklara dondurma falan iyidir Gülümseme

en komiği şey ya, korn para göndermiş arena şampiyonu olmuş. para aimini geliştirdi 25 kişinin önünde 6 kill aldı adam son 1 dakika
Knave vs şampiyon olmasın diye gizli bir para akışı sağladık biz çaktırma şşşş
DeviL
Takım xen
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 30 AÄŸustos 2011, 11:08:41 »

Böyle şeyleri duymak gerçekten üzücü hiç kimsenin bu ortamı bozmaya hakkı yok inşallah güzel bir şekilde herkes oyununu oynamaya devam eder.
Darkelf
Oyun Bağımlısı...
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 30 AÄŸustos 2011, 12:17:57 »

ÅŸimdi sözde hack yapmışlar , piÅŸman olacaklar geri dönme talebi isteyecekler er yada geç , zaten tek ag platformu burası ,  bu forumda sevilmeyebilirim fakat , yani bu bir oyun sonuçta insanların eÄŸlendiÄŸi kafa dağıttığı bir yer burası , ama ÅŸu bayram günü Allah'larından bulsunlar
Da_ShootaZ
Soviet Connection
FPS Master
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 30 AÄŸustos 2011, 14:16:04 »

dr schizoya bak tam şizofren ayakta poz verim fotoşokla motor koymuş önüne kafasınada helmet geçirmiş barneye mi özendin panpa gölgede gözlük takmak falan xd

http://www.facebook.com/profile.php?id=540204158

xrated aka ProfessioneL HackeR msn imi çalma morris

gaussuz kul olmaz, levyemle sev beni
windmQn
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gölgede Duranın Gölgesi Olmaz...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 30 AÄŸustos 2011, 14:56:28 »

Cantuğ Hakkını Helal et kardeşim. Allah razı olsun senden bi kuruş bile ödemeden şurda zaman geçiriyorsak, eğleniyorsak ve dostlar ediniyorsak hepsi senin sayende. Ama bu iyiliğini suistimal ediyorlar bi taraftan sevdiklerin ayrılırken bi taraftanda sevmediklerini ayırıyorsun. Temiz bir agm yönetimi varsa hepsi senin sayende ve Gelecekte de temiz bir adla anılır inş. Saygılar By windmQn

"Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır."
KorN
Arena Kralı !
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #12 : 30 AÄŸustos 2011, 15:03:10 »

evet agmerkezine 80 tl gönderdim ama hic bi agm yoneticisi hic bi zaman benden para istemedi, sunuculara destek olması icin kendim teklif ettim ve gonderdim, buradaki ortami hazmedemeyen bebeler kudursun..

DisaSteR
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 30 AÄŸustos 2011, 17:04:13 »

don't mess with agm

| 
SouL
Admin
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #14 : 30 AÄŸustos 2011, 17:08:34 »

Ne yaparlarsa yapsınlar AGM camiasına ve AGMerkezi'ne zarar veremezler. Bu tür olaylar tabiki olacaktır, dünyanın her yerinde iyilikle birlikte köülük de vardır. Ama sonuç olarak AGM Yönetimi bunu da atlatmayı başardı ve bu güzel bayram döneminde size bu sevindirici haberi verdi Gülümseme Herkesin çifte bayramı kutlu olsun. Saygılar.

Let the kombat begin..
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.096 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu