AGMerkezi Ankara Buluşması #2

Bu yazımda Agm'nin sadece bir oyun platformu olmadığı, aynı zamanda oyun dışı aktivitelerde de bizi buluşturması
yönünden bir araç olduğundan bahsetmek istiyorum. Bu vesileyle yönetim olarak bir Ankara buluşması düzenledik.
Cantuğ(Expert), Ali(ViaStyle), Samet(Razor) arkadaşlarımız, Eskişehir, Sakarya, Adana gibi şehirlerden gelerek
Ankara'da benim evimde misafir oldular. Ve burda çok kısa zamana çok şeyi sığdırarak, hep birlikte çok güzel bir 2 gün
geçirdik. Bu süreçte Ali'ye üniversitemi gezdirdim. Birlikte basketbol oynadık. Cantuğ ve Ali ile birlikte Anıtkabir
gezisine gittik. Aramıza sonradan Samet'inde katılmasıyla hep birlikte yemekler yaptık, yedik. Ali'nin yaptığı
melemenin tadı hala damağımda
Aynı gece yine birlikte rock konserine gittik. Evde birlikte ag,hl,quake maçları yaptık.
Ertesi gün yağmurun altında ıslanmak pahasına lunaparka gittik roller coaster'a hatta çarpışan otolara bindik. Eğlendik. Bilardo oynadık. Geziler düzenledik.
Birbirimizi gerçekten daha iyi tanıdık. Sokaklarda yürürken bitmek bilmeyen ag muhabbetlerine dahil olduk. Ne kadar
paylaşımcı olduğumuzu birbirimize her fırsatta gösterdik. Ve daha nicesi.. Sanırım ag'nin oyun oynamanın yanındaki
en büyük zevkide bu olsa gerek. Gerçekte ilk defa görüşmemize rağmen aylardır birbirimizi tanıyorduk sanki. Ve yaprak
dökümü başladığı zaman hepimizin yüzünde mutlu bir hüzün vardı. Bu ankara buluşması benim adıma çok keyifliydi. İlerleyen
zamanlarda yeni arkadaşlarımızla, yeni aktiviteler yapıp tekrardan görüşmek üzere..
Emin/Lizard

Ata'nın kabrinin önü..

Anıtkabiri gezmeye devam ediyoruz..

Bu seferde fotoğrafı cantuğ çekiyor.

Anıtkabir çıkışı aslanlı yoldan geçtik ve aslan heykelleriyle pozlar.

Ortadaki heykel karizmama dayanamadı sanırım

Biraz yorgunluk çökmeye başladı mı ne ..

Ali'nin hazırladığı o mükemmel menemen. Cantuğ ilk lokmayı sahiplenmiş hemen

Cantuğ'un pringles sevdası.. O açlıkla ne yedik bea..

Agm kardeÅŸliÄŸi...

Samet'in avına saldırışı gözlerden kaçmıyor..

Haşin bakışlar

Yemekde bitmek bilmedi yahu..

Cantuğ geldiğinde ilk dikkati çeken nokta sanırım üstündeki Agm tişörtüydü..

Bi sigara molası..

Sigara sağlığa zararlıdır arkadaşlar. Bi ara sigaranın zararları konusunda bir makale yayımlayacağım.

Ali sanırım burda vücudunu sergilemiş. Maalesef ag'de kız yok ali

Ev arkadaşım Ozan'ın(arada oda zombie nickiyle ag oynar) katılımıylada toplu bir fotoğraf..

Cantuğ'un emniyetinin zayıf olduğu, ve adrenalinin başladığı zaman..

Ali aletten indiğinde Ayetel kürsi'yi bitirmişti..

Ne yağmurdu be.. Bilardoya sığınmak zorunda kaldık.

Yağmur hala yağıyor. Samet, Cantuğ'la sigara molasına çıktı.

Keyifli oyundu..

Bu adam herşeyi ekipmanla oynuyor, eldiven yakışmış.

Yağmur dinmek üzere..

Çarpışan otolara binmesek olmaz ama değil mi ?

Türkiye'nin en büyük dönme dolaplarından birindeyiz..

Yağan yağmurla birlikte manzaraya bir bakış..

Yukardan bir görüntü..

Gezi sonrası toplu bir fotoğraf..

Her güzel şeyin bir sonu vardır arkadaşlar.

Bu seferki Ankara buluşması sona ermek üzere..

Ahmet abi(Jet Lee) ile Ali'nin bir fotoğrafı..

The World is Yours.. Tekrar görüşmek üzere AGM..
AGMerkezi buluşmaları