Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
Kafanıza göre oynayın
|
 |
« : 22 Eylül 2009, 05:41:05 » |
|
8.HLCCL Turnuvamız sonucu şampiyon takıma Türkiyenin en iyi Adrenaline Gamer takımı ünvanı, logosu, Turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya Logitech MX 518 Mouse, Ayrıca Şampiyon takımın 4 oyuncusuna (bu oyuncuları kaptan belirleyecek) 8.HLCCL için ayırdığımız AGMerkezi T-Shirt #1, ikinci gelen takımın 4 oyuncusunu da Half-Life 2 ve Warcraft (tercihlerine göre) 50x70 kaliteli posterler bekliyor.. Herkese başarılar,bol adrenalin, bol aksiyon sizinle olsun!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2009, 19:57:34 Gönderen: ExperT »
|
|
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2009, 05:58:44 » |
|
hediyeler hoş, keşke posterlerin hepsi Half-Life ile alakalı olsa.. Bütün takımlara başarılar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2009, 08:00:43 » |
|
hediyeler hoş, keşke posterlerin hepsi Half-Life ile alakalı olsa.. Bütün takımlara başarılar  posterlerden elimizde çok sayıda var, o resim çeşitlerini göstermek için çekildi, ne yazıkki bir çeşit hl2 posteri var ama bir takımın 4 oyuncusuda bu posterden isterse elimizde gönderebilecek kadar stok var
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
Storm
Şeref Üyesi
Oyun Aşığı
Half_Life oynamak benim için bir tutku :)
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2009, 12:07:07 » |
|
Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.Ben de izniniz olursa 1 yıldır kullanmakta olduğum Logitech MX 518 Faremin AGM adına turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya hediye olarak verilmesini istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L337__KReW*
Takım Fp
Oyun Aşığı
Die Eule# & CoLdRevenqE.!
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2009, 13:05:21 » |
|
Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.Ben de izniniz olursa 1 yıldır kullanmakta olduğum Logitech MX 518 Faremin AGM adına turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya hediye olarak verilmesini istiyorum.
wuuw üstad'ın kullandığı mouse yi kullanmak büyük bir ayrıcalık olur  Saolasın Hasan üstad 
|
|
|
|
|
|
Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?
18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
|
|
|
|
Lostboy
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2009, 15:50:03 » |
|
Hediyeler güzel maçlarında rekabetli ve zevkli olmasıyla birlikte tekrar eylenceli dakikalar bizi bekliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2009, 19:38:37 » |
|
Teşekkür ederiz hasan abi her hlccl'de en iyi çıkış yapan oyuncuya en iyi ödülü verirdik ama bu defa elimizde fare vb. ödül kalmamıştı, Allah gönderdi seni...
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
|
 |
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2009, 19:47:09 » |
|
Teşekkür ederiz hasan abi her hlccl'de en iyi çıkış yapan oyuncuya en iyi ödülü verirdik ama bu defa elimizde fare vb. ödül kalmamıştı, Allah gönderdi seni... Kazanan şahıs da inşallah özen gösterir. Veya kazanan şahıs kişilik sahibidir inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2009, 19:59:02 » |
|
hasan abinin kullandığı fare manevi olarak çok değeri olan bir fare olduğu için verileceği oyuncuyu da ona göre seçeceğiz, en iyi çıkış yapan oyuncunun seçilmesinde oyuncunun maçlardaki bireysel başarısı, maçlara katılımı ve agmerkezindeki kariyeri baz alınacak, yöneticilerin ortak kararıyla seçim yapılacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Eylül 2009, 20:20:49 » |
|
O MAUS BENİM !!
|
|
|
|
|
|
zırlama
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2009, 20:23:16 » |
|
agm yöneticileri ödüllerden muaf =) yavaş al saçı başı dağıtma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2009, 22:20:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
zırlama
|
|
|
Alvaro*
Takım Fp
FPS Master
Fantasy Perpetrates
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2009, 01:42:58 » |
|
Güzel ödüller , kaderde 1. yazıyor  ama kim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı