Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: AGMerkezi 8. HLCCL Turnuvası - Turnuva Ödülleri  (Okunma Sayısı 3442 defa)
Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kafanıza göre oynayın

Üyelik Bilgileri
« : 22 Eylül 2009, 05:41:05 »

8.HLCCL Turnuvamız sonucu ÅŸampiyon takıma Türkiyenin en iyi Adrenaline Gamer takımı ünvanı, logosu, Turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya Logitech MX 518 Mouse, Ayrıca Åžampiyon takımın 4 oyuncusuna (bu oyuncuları kaptan belirleyecek) 8.HLCCL için ayırdığımız AGMerkezi T-Shirt #1, ikinci gelen takımın 4 oyuncusunu da Half-Life 2 ve Warcraft (tercihlerine göre) 50x70 kaliteli posterler bekliyor.. Herkese baÅŸarılar,bol adrenalin, bol aksiyon sizinle olsun!     

« Son Düzenleme: 22 Eylül 2009, 19:57:34 Gönderen: ExperT » Kayıtlı
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2009, 05:58:44 »

hediyeler hoÅŸ, keÅŸke posterlerin hepsi Half-Life ile alakalı olsa.. Bütün takımlara baÅŸarılar  Öpücük
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2009, 08:00:43 »

hediyeler hoÅŸ, keÅŸke posterlerin hepsi Half-Life ile alakalı olsa.. Bütün takımlara baÅŸarılar  Öpücük

posterlerden elimizde çok sayıda var, o resim çeşitlerini göstermek için çekildi, ne yazıkki bir çeşit hl2 posteri var ama bir takımın 4 oyuncusuda bu posterden isterse elimizde gönderebilecek kadar stok var

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Storm
Şeref Üyesi
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half_Life oynamak benim için bir tutku :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2009, 12:07:07 »

Turnuvaya katılan tüm takımlara baÅŸarılar diliyorum.Ben de izniniz olursa 1 yıldır kullanmakta olduÄŸum Logitech MX 518 Faremin AGM adına  turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya hediye olarak verilmesini istiyorum.
L337__KReW*
Takım Fp
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Die Eule# & CoLdRevenqE.!

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2009, 13:05:21 »

Turnuvaya katılan tüm takımlara baÅŸarılar diliyorum.Ben de izniniz olursa 1 yıldır kullanmakta olduÄŸum Logitech MX 518 Faremin AGM adına  turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya hediye olarak verilmesini istiyorum.
wuuw üstad'ın kullandığı mouse yi kullanmak büyük bir ayrıcalık olur Gülümseme Saolasın Hasan üstad Gülümseme

Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?

18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
Lostboy
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2009, 15:50:03 »

Hediyeler güzel maçlarında rekabetli ve zevkli olmasıyla birlikte tekrar eylenceli dakikalar bizi bekliyor.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2009, 19:38:37 »

Teşekkür ederiz hasan abi her hlccl'de en iyi çıkış yapan oyuncuya en iyi ödülü verirdik ama bu defa elimizde fare vb. ödül kalmamıştı, Allah gönderdi seni...

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2009, 19:47:09 »

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.Ben de izniniz olursa 1 yıldır kullanmakta olduğum Logitech MX 518 Faremin AGM adına  turnuvada en iyi çıkış yapan oyuncuya hediye olarak verilmesini istiyorum.
Teşekkür ederiz hasan abi her hlccl'de en iyi çıkış yapan oyuncuya en iyi ödülü verirdik ama bu defa elimizde fare vb. ödül kalmamıştı, Allah gönderdi seni...
Kazanan şahıs da inşallah özen gösterir. Veya kazanan şahıs kişilik sahibidir inşallah.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2009, 19:59:02 »

hasan abinin kullandığı fare manevi olarak çok değeri olan bir fare olduğu için verileceği oyuncuyu da ona göre seçeceğiz, en iyi çıkış yapan oyuncunun seçilmesinde oyuncunun maçlardaki bireysel başarısı, maçlara katılımı ve agmerkezindeki kariyeri baz alınacak, yöneticilerin ortak kararıyla seçim yapılacaktır.

Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 22 Eylül 2009, 20:20:49 »

O MAUS BENİM !!

zırlama
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2009, 20:23:16 »

agm yöneticileri ödüllerden muaf =) yavaş al saçı başı dağıtma

Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2009, 22:20:14 »

AÄŸlayan

zırlama
Alvaro*
Takım Fp
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Fantasy Perpetrates

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2009, 01:42:58 »

Güzel ödüller , kaderde 1. yazıyor Gülümseme ama kim ..

Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kafanıza göre oynayın

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 23 Eylül 2009, 09:26:12 »

Güzel ödüller , kaderde 1. yazıyor Gülümseme ama kim ..

Belkide sensinn Gülümseme
Blaze
Takım BT
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2009, 11:09:54 »

Hediyeler cok gusel 1.olan takim yasadi Kahkaha

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.324 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu