Merhaba arkadaşlar
Turnuvamızın usulünü açıklarken de belirttiğimiz gibi, ilk maçlarımız grup usulü olacak.Sanırım usulü tamamıyla anlayamayanlar olmuş,burada bir kez daha sistemi açıklama gereği duydum. İlk tur maçları için kura ile 5 er takımlık iki grup oluşturduk. Takımlar maçlarını kendi grupları içerisindeki diğer takımlarla yapacak.Her takım iki kez maç yapacak, yani kendi grubundan iki farklı takımla karşı karşıya gelecek. Bu nedenle "bizim hiç şansımız yok, bizim grupta şu var, bize bu geldi" şeklinde hissiyatlara kapılıp sakın pes etmeye falan kalkmayın, maçlarınıza gelmenizi şiddetle tavsiye ederiz.Gruptan kimlerin çıkacağına gelince, bir maçta yani bir takımla yapılan karşılaşmadaki iki haritada da galip gelen taraf 3 puan alacak. Beraberlik durumunda ise 1 er puan alınacak. Alınan bu puanlardan hareketle kendi grubunun puan sıralamasında ilk üç sırada olan takım bir üst tıra çıkmaya hak kazanacak, diğer iki takım elenecek. Burada anlattıklarım sadece 1. tur için geçerli. 2. tura geçildiğinde yeniden kura ile iki grup belirlenecek ve kalan altı takım arasında yine buradakine bir sistem uygulanacak, bu sefer 3 takımdan ikisi üst tura çıkacak.Aşağıya ilk tur için grupları ve eşleşmeleri yazıyorum.
A GRUBU :
Fantasy PerpetrateS
ForJustice
Fast and quietus
Ky
NitroX
KARŞILAŞMALAR:
Fj - vs - Faq
Ky - vs - Fp
Nt - vs - Ky
Faq - vs - Fp
Nt - vs - Fj
B GRUBU :
DifferenT
The Mercenary
Lawyer's of Dewil
BlackTeam
The Clan of XEN
KARŞILAŞMALAR:
Tm - vs - Bt
Bt - vs - LoD
Diff - vs - Xen
Tm - vs Diff
LoD - vs - Xen
Kuraları tamamen naçizhane parmaklarımla çektim. İstek ve şikayetleriniz için şahsıma başvurunuz

.
NOT : Buradaki sıralama bir anlam ifade etmemektedir, maç gün ve saatleri ilerleyen birakç gün içinde belirlenecek arkadaşlar