Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #1530 : 30 AÄŸustos 2011, 20:20:15 » |
|
la ingilizceyi acun firarda izleyerek mi öğrendiniz? o konuşmalar ne hocam
yavrum acun firarda dediğin o eleman ing öğretmenliği okuyor. ayık olun ing öğretmenliği okuması ingilizce biliyor anlamına mı geliyor hocam? ben öss'de edebiyattan 7 net yapmıştım ama edebiyat öğretmeni oldum. şimdi biraz öğrenmiş ingilizceyi ama eski programlarını izlersen adam mistır en misiz bıravn goying tu sisayd falan diyor eleman biliyor ki sınavını kazanmış girmiş güzel okula , bölüme. ayrıca banane senin edebiyat öğretmeni olmandan. adam olmadıktan sonra. yazma bir daha cevap vermeyeceğim çünkü.
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
MartyMcFly
|
 |
« Yanıtla #1531 : 31 AÄŸustos 2011, 12:04:45 » |
|
Milletin ingilizce bilgisine laf ediyorsun da kendin ne kadar biliyorsun bakalım. Acun'un ingilizcesi kusursuz değil, dilbilgisini sallamıyor zaten gerek de yok. Karşısındakiyle rahat anlaşıyor mu anlaşıyor. Konuşma ve anlama seviyesi çok iyi. Sen git okulda ezberle zaman çekimiydi yok zaman uyumuydu sonra karşına biri gelince kalırsın eee ıııı diye diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da_ShootaZ
|
 |
« Yanıtla #1532 : 31 AÄŸustos 2011, 12:41:45 » |
|
Milletin ingilizce bilgisine laf ediyorsun da kendin ne kadar biliyorsun bakalım. Acun'un ingilizcesi kusursuz değil, dilbilgisini sallamıyor zaten gerek de yok. Karşısındakiyle rahat anlaşıyor mu anlaşıyor. Konuşma ve anlama seviyesi çok iyi. Sen git okulda ezberle zaman çekimiydi yok zaman uyumuydu sonra karşına biri gelince kalırsın eee ıııı diye diye. ne çok seviyorsunuz bilmeden atıp tutmayı. hocam ben 12 sene ingilterede kaldım. toefl'dan 624 almıştım 2 sene önce. gerçi toefl ne diyeceksin. boşver.
|
|
|
|
|
|
gaussuz kul olmaz, levyemle sev beni
|
|
|
|
MartyMcFly
|
 |
« Yanıtla #1533 : 31 AÄŸustos 2011, 12:54:56 » |
|
ahaha aferin sana ama burda toefl geçmiyor kpds falan yok mu, bir de bi sen yaşadın zaten yurtdışında, sınırdan çıkan ilk Türk. Merak etme görmediğin kadar ülke şehir gördüm, yüksek lisansı da yurtdışında yapacak biri olarak toefl nedir biliyorumdur sanırım. Hadi kolay gele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da_ShootaZ
|
 |
« Yanıtla #1534 : 31 AÄŸustos 2011, 13:12:11 » |
|
ahaha aferin sana ama burda toefl geçmiyor kpds falan yok mu, bir de bi sen yaşadın zaten yurtdışında, sınırdan çıkan ilk Türk. Merak etme görmediğin kadar ülke şehir gördüm, yüksek lisansı da yurtdışında yapacak biri olarak toefl nedir biliyorumdur sanırım. Hadi kolay gele
ilk olarak, toefl burada da geçiyor. kpds'den 92, üds'den 89 aldım. bir tek ben yurt dışında yaşadım diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. ayrıca ben bunları kendi kazandığım parayla yaptım. sense baba parası. aramızdaki belirgin fark bu olsa gerek
|
|
|
|
|
|
gaussuz kul olmaz, levyemle sev beni
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #1535 : 31 AÄŸustos 2011, 13:16:36 » |
|
ilk olarak, toefl burada da geçiyor. kpds'den 92, üds'den 89 aldım. bir tek ben yurt dışında yaşadım diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. ayrıca ben bunları kendi kazandığım parayla yaptım. sense baba parası. aramızdaki belirgin fark bu olsa gerek asdsads sallıyor ak
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
|
MartyMcFly
|
 |
« Yanıtla #1536 : 31 AÄŸustos 2011, 13:40:51 » |
|
off sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün  ben toefl geçmez derken gırgırına dedim ahaha adam ciddiye almış. Bu muhabbet çok eğlenceli olmaya başladı ne çok seviyorsunuz bilmeden atıp tutmayı. Bunu söylüyorsun ama aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. Yurtdışında kaldığım sürece bütün masraflarımı burslarla karşıladım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #1537 : 31 AÄŸustos 2011, 13:55:29 » |
|
off sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün  ben toefl geçmez derken gırgırına dedim ahaha adam ciddiye almış. Bu muhabbet çok eğlenceli olmaya başladı ne çok seviyorsunuz bilmeden atıp tutmayı. Bunu söylüyorsun ama aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. Yurtdışında kaldığım sürece bütün masraflarımı burslarla karşıladım  adam sallıyor ya bizim burda bakkal işletiyor
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
|
MartyMcFly
|
 |
« Yanıtla #1538 : 31 AÄŸustos 2011, 14:12:22 » |
|
Belli zaten yaptığı muhabbetler bakkallık sendromundan kaynaklanıyor gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #1539 : 31 AÄŸustos 2011, 14:33:21 » |
|
off sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün  ben toefl geçmez derken gırgırına dedim ahaha adam ciddiye almış. Bu muhabbet çok eğlenceli olmaya başladı ne çok seviyorsunuz bilmeden atıp tutmayı. Bunu söylüyorsun ama aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. Yurtdışında kaldığım sürece bütün masraflarımı burslarla karşıladım  adam sallıyor ya bizim burda bakkal işletiyor olm avrupa birliğine giricez bakkalarında öğrenmesi şart.
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
Da_ShootaZ
|
 |
« Yanıtla #1540 : 31 AÄŸustos 2011, 14:47:54 » |
|
şu anda çok kötü kalbim yaralandı. yarım kilo sucuk sarayım mı
|