Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 17
Yazdır
Gönderen Konu: Ag oyuncularının nikleri ve anlamları ,,,  (Okunma Sayısı 31135 defa)
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 21 Eylül 2007, 14:56:18 »

2000'de baÅŸlamıştı Hl Maceram Hep krallara özenirdim ee o zamanda küçüğüz ya ****Kral2000**** di Kahkaha sonra geldi bu nicki 5 sene kullandım sonra dayım Başına gerçek de koy dedi bende gerçeÄŸi ingilizce yazınca Kahkaha  tr-ing bi kelime oldu daha sonra 2005' te yıldızları atmıştım ve meL nickimi ReaLKraL diye yazarsan daha güzel görünür deyince  onu koydum o gün bu gündür öyle duruyor Kahkaha en çok kızanlar drax-lynx kardeÅŸler hep derle olm bu nası nick diye haehuheaha Kahkaha

Süpermenizm.
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2007, 15:12:36 »

kaplan  Kahkaha olm en asıl hayvan

zırlama
Sancak_Beyi
Takım Nervous
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 21 Eylül 2007, 15:54:22 »

Sancak_Beyi ismini ilk olarak Knight Online oyunu zamanında kullanmıştım. Kuzenimin ismi Akıncı_Beyi idi. Klan ismi AKINCILAR dı. Bende uygun biÅŸe olsun diye Sancak_Beyi ismini kullandım. Daha sonra her yerde kullanmaya baÅŸladım. Hatta bazı arkadaÅŸlar Sancak Beyi yada Beyim diye bile sesleniyolar bazen.

Sancak Beyi'nin anlamı ise ÅŸu:Osmanlı idaresinde bulunan idari ve askeri yapılanmada Beylerbeyliklerden sonra gelen Sancakları yöneten kiÅŸidir.

Lider     : DoÄŸru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler, bir gün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler!...

StillBorn
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2007, 16:04:26 »

EvilThin nickimin anlamı amerikalı bi grubun ritim gitaristinin adı aslında Kahkaha
StillBorn ise ölü doğmuş çocuk anlamında Göz kırpan

Peace 4ever!
lynx
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 21 Eylül 2007, 16:15:34 »

kaplan  Kahkaha olm en asıl hayvan
kaplan is the most kürdish hayvan
zomb1e
Takım xen
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 21 Eylül 2007, 16:16:33 »

küçükken hep pokemon izlerdim ki hala küçüğüm hala pokemon izliyorum. orda ash ve broke vardı broke hep 2. plandaydı, maceraların başrolünü hep ash alırdı. ben de düşündüm ve hep hayatta 2. planda kaldığımı farkettim yani farkedilmediğimi farkettim ve kader arkadaşım broke un ismini nick olarak edindim.

POKEMON GOTTA CATCH EM ALL

zomb1e
Takım xen
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 21 Eylül 2007, 16:17:08 »

lan murat allah iyiliğini sauıhfdsfd
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 21 Eylül 2007, 16:26:09 »

asfdgsdgldfkjgdfg çağdaş kopartmış abim gene asdşlagksdg kopp

Süpermenizm.
Majguerilla
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 21 Eylül 2007, 18:24:15 »

benimde bölebir topick im vardı Kahkaha
LCTR
Şeref Üyesi
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #24 : 21 Eylül 2007, 18:28:26 »

2000'de baÅŸlamıştı Hl Maceram Hep krallara özenirdim ee o zamanda küçüğüz ya ****Kral2000**** di Kahkaha sonra geldi bu nicki 5 sene kullandım sonra dayım Başına gerçek de koy dedi bende gerçeÄŸi ingilizce yazınca Kahkaha  tr-ing bi kelime oldu daha sonra 2005' te yıldızları atmıştım ve meL nickimi ReaLKraL diye yazarsan daha güzel görünür deyince  onu koydum o gün bu gündür öyle duruyor Kahkaha en çok kızanlar drax-lynx kardeÅŸler hep derle olm bu nası nick diye haehuheaha Kahkaha

Bence en güzel niklerden birisi hoÅŸuma gitmiÅŸtir hep ReaLKraL  Göz kırpan

xenecegiz
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 21 Eylül 2007, 20:31:33 »

Bence en güzel niklerden birisi hoÅŸuma gitmiÅŸtir hep ReaLKraL  Göz kırpan

saol abi seninkide çok güzel yahu hep aklıma maskeli dr. geliyor  Sırıtan

Süpermenizm.
zomb1e
Takım xen
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 21 Eylül 2007, 20:35:41 »

ayrıca ali'nin tipi hannibal'ın gençliğine benziyor. hannibal rising'deki elemanın aynısı.
Ramones
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 21 Eylül 2007, 21:22:07 »

mal ****Kral200****
bizde küçük olduk ama senin gibi mal nickler bulmadık Kahkaha dop
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 21 Eylül 2007, 21:39:46 »

mal ****Kral200****

ASDLKJASDASDASD Kahkaha sene 2000 ve dop harun hl'ye atılır nick'i : ezeezegeliyorum asdasf

Süpermenizm.
Ramones
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 21 Eylül 2007, 22:05:19 »

mal ****Kral200****

ASDLKJASDASDASD Kahkaha sene 2000 ve dop harun hl'ye atılır nick'i : ezeezegeliyorum asdasf

tabi eski nickinle alay ettim ya hemen saçma sapan bi nick buldun harun kullandı s*ktir ordan dop ben 3 tane nick kullandım 3 üde anlamlı kral2000 gibi mal gibi değil
asdasdasd
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 17
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.056 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu