Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 ... 17
Yazdır
Gönderen Konu: Ag oyuncularının nikleri ve anlamları ,,,  (Okunma Sayısı 31135 defa)
LCTR
Şeref Üyesi
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 21 Eylül 2007, 04:41:16 »

Bu baÅŸlık altında bugüne kadar oyunda kullandığımız niklerin anlamları,  bir yerden esinlenip kullanıyorsak  esinlendiÄŸimiz yeri ve sizin için ne mana ifade ettiÄŸini paylaÅŸabiliriz.

Benim half life da ilk nikim MUHTAR idi mahalledeki arkadaşlar o sıralarda muhtar die seslenirlerdi o yüzden oyundada öyle olsun dedim 3 sene kadar aynı nik ile devam ettim daha sonra Dr.Hannibal LECTER serisini izledikten sonra nikimi Dr. MUHTAR LECTER olarak değiştirdim bu bi geçiş evresiydi Gülümseme sanırım 6 ay böyle kaldı nikim daha sonrada uzun yıllar kullanacağım LECTER olarak son halini aldı

LECTER izlediğim o kadar film içinde ilk defa yenilmeyen, yenilemeyen kötü karakter anlatmama gerek yok sanırım LECTER serisinden bir filmi dahi olsun izleyenler nasıl bi mahlukat olduğunu ve benim neden bu niki tercih ettiğimi anlar .

Sizin niklerinizin hikayesinide bekliyoruz bakalım

xenecegiz
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hardaway #1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2007, 04:54:11 »

Benim nickname 1992 çıkışlı The Offspring - Ignition albumundeki "No Hero" adlı çok sevdiğim bir parçadan geliyor...Nickimin en sevdiğim yanı ise tam olarak bir anlam taşımaması Gülümseme

Ramones
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2007, 06:18:39 »

Benim Ramones nickim yabancı bi rock grubunun adı.Çok hoşuma gitmişti o şekilde kullandım.
Aosisy ise çok karışık bi hikayesi olmakla beraber orjinali "oasis" olup 2 günün sonunda nasıl değiştirsemde daha güzel bi kelime cıkarsam die düşündükden sonra Aosisy yapayım dedim. Bir anlamı yok tamamen bana ait ve uydurmadır Gülümseme

Ayrıca böle güzel bi konu açtığın için ayrıca teşekkür ederim.
Uzun süre sonra (yaklaşık 1 ay kadar) açılan en mantıklı konu Göz kırpan
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2007, 07:09:36 »

Benim Ramones nickim yabancı bi rock grubunun adı.Çok hoşuma gitmişti o şekilde kullandım.
Aosisy ise çok karışık bi hikayesi olmakla beraber orjinali "oasis" olup 2 günün sonunda nasıl değiştirsemde daha güzel bi kelime cıkarsam die düşündükden sonra Aosisy yapayım dedim. Bir anlamı yok tamamen bana ait ve uydurmadır Gülümseme

Ayrıca böle güzel bi konu açtığın için ayrıca teşekkür ederim.
Uzun süre sonra (yaklaşık 1 ay kadar) açılan en mantıklı konu Göz kırpan

arun kopardın beni sabah sabah ya Sırıtan

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
zomb1e
Takım xen
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2007, 07:32:55 »

yemeden, içmeden, uyumadan yaşayabildiğim için böle 1 nicki düşünmüştüm vakti zamanında, daha da değiştirmedim lakin yazılışı hergün değişiyor Gülümseme
Zombie
7omb!e
Zomb!e
z0mb1e
zomb1e
vs.
vs.
vs.
m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2007, 09:48:42 »

7omb!e

bu güzelmiş

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
DisaSteR
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2007, 10:32:49 »

"311 - Beautiful disaster" parçasından etkilenmiÅŸtim bi aralar, dedim "olsun be, disaster olsun"  Kahkaha Sırıtan

| 
StanSmith
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2007, 11:22:29 »

adidas stansmith'den etkilendim bende
Azath-
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 21 Eylül 2007, 11:40:10 »

Prometheus gelen bi nicki Promethe oldu ve dahada küçülttüm mete denilmeye başlanmiştı ismime bende methe olsun dedim ve methe oldu.

-sonrasında lise çağlarımın başında metalle tanıştım ve içimde azath- buldum uydurma yani bu nickim kimileri araştırdı bnm için saolsun 103. melek ismi çıktı buda
Br0ke
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 21 Eylül 2007, 12:13:34 »

BeyazdiS Jack London'ın Beyazdis adlı romanında ve daha sonra beyaz perdeye cıkan Beyazdis filminde; yarı kurt ve yarı kopek olan hayvanın adıdır.Kurtları sevdigim için belkide oradan esinlendım.

AreS Eski yunan mitolojisinde Savas tanrısı olarak anılır.

Br0ke uzun hıkaye aslında ama yınede anlatmak ıstıorum.Br0ke = züğürt
Bir gun arkadasların evınde breakdance calısırken ceplerım dısına cıktı.Arkadas aynı züğürtlere benzedın deyınce gıdıp ingilizce sozluge baktım. Aynen Br0ke yazıordu Kahkaha
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

{xen1zm}

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : 21 Eylül 2007, 12:46:50 »

Cr3d nicki oyundan esinlendiğim bir nickti tabi bir kaç karakter değiştirerek.Kahkaha
Zamanında Trialer'ını çok beğendiğim bu oyundaki karakterin adı creed.
Kısaca anlatıcak olursak adam sukastçi tek parmağı kesik biri yani 9parmak 1 bıçağa sahip
neyse fazla uzatmadan oyun trailer ve oyuniçi movieler  bakalım..
videoları izlemek için gelen dogum tarihinde 18 yaşından buyuk bir tarih seçin şiddet içerir küçüklere izletmeyin Dil çıkaran
ilk olarak tanıtım videosu..[Trailer]
http://www.gametrailers.com/player/19861.html
Şimdide Oyun içinden bir Video
http://www.gametrailers.com/player/24229.html

Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,
Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise,
İnsan hakları üst seviyede, Dinsizlik hat safhada.
Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami,
İnsan
Death
Can Tokgöz
Oyun Adamı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #11 : 21 Eylül 2007, 13:25:41 »

Death = Ölüm

Fakat taşıdıgı anlam bu değil.Death grubu Göz kırpan

Death - The icon of professional HL-AG - is now back!
Drax
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 21 Eylül 2007, 13:55:12 »

94 yapımı amiga oyunu olan barbarian king oyunundaki çok karizma olan iskelet kralın ismi 9-10 yaşındaydım o zaman  acaip özendiydim dayıya Kahkaha
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 21 Eylül 2007, 14:17:07 »

adventure -seruven macera daha da ınce anlam ararsak sıra dısı fılan gıbı.

zırlama
lynx
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 21 Eylül 2007, 14:45:34 »

avatara bakın pls  Kahkaha bence en asil hayvan,vaÅŸak.
Sayfa: [1] 2 3 ... 17
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.076 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu