|
Erozbey
|
 |
« : 22 Aralık 2009, 17:28:14 » |
|
AG 2 hayata geçirilmeden önce finale kadar geldiler. Son hatalar giderildiğinde AG 2 çıkarılacak. Kişisel fikrim AG1 kadar tutmayacak olan mod için forumda 29 kişi ben bu modu oynayabilirim diye ismini yazdırdı. Yeni alan varmı? Oynayacak arkadaşlar varsa belirli zamanlar belirleyip oynayalım ne dersiniz? Kill4ever(yabancı) ve 1-2 tester dışında kimseyi göremiyorum. Belirli saatler belirleyip oynayalım ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2009, 18:54:49 » |
|
o oyun tdm oynamaya müsait değil. sırf mp5 ile tüm takımı 15-20 saniye içinde öldürebilirsin. ag'deki mp5den çok daha hızlı ateş ediyor. mermi başına düşen hasarı 10 yapsan dahi 3-4 saniyede geberiyorsun. ayrıca gravity gun sayesinde olduğun yerden tüm silahları,armorları hatta lj'yi bile kendine çekebiliyorsun. düşünsene clan maçında yard oynuyorsun, adam uzaktan bakıp lj'yi kendine çekiyor. söve söve bi hal olursun heralde. umarım gravity gun oyundan kaldırılmıştır. sırf arena modu da 30 dk oynadıktan sonra bayıyor. şimdi anlamışsındır neden serverların boş olduğunu.
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2009, 23:49:21 » |
|
güzelim gravity gun kaldırılır, "AG 2 Türk Ekibi" adı altında bir grup var ve sende eklisin. Madem eklisiniz neden kaldırmıyorsunuz veya en azından fikrinizi belirtmiyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2009, 00:17:55 » |
|
PossibLe - Ready Her zaman girebilirim çağırsam gelmiyosunuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakabo
Takım DD
Oyun Adamı
Kafanıza göre oynayın
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2009, 00:20:49 » |
|
Güzel değil bence gelsek ne olcak çok bayık bir oyun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chatlak
Takım Bc
Acemi Oyuncu
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2009, 00:25:37 » |
|
güzel bi oyunmus ama oynayamadm :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2009, 00:26:38 » |
|
Abi oyun güzel.Ben şahsen beğendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2009, 01:08:59 » |
|
Abi oyun güzel.Ben şahsen beğendim.
biz de beğendik de geleceği yok gibi. oynayan pek insan yok. ayrıca 30 dk'dan fazla tahammü edemiyorum oyuna. bayıyor uzun süre durunca
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2009, 02:25:40 » |
|
Silahlar AG 6.3 te ki silahlar ile aynı olsa ( en azından AR2 iyi  ) tadında olur, grafikleri sağlam oyun. Birde hava aydınlık olursa tadından yenmez. Bunuda AG 2 Türk Geliştirici Ekibi söylemesi lazım, değilmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2009, 02:27:49 » |
|
biz gereken her şeyi bildirdik, hatta tüm ayarları adrenaline gamer 6.6'ya en yakın hale getirip dosyayı adamlara gönderdik. ama hasar sistemi source motorlu oyunlarda çok farklı olduğundan belirli bir hasar ayarlanamıyor. oran verebiliyorsun sadece. mp5 100 hp götürsün diyemiyorsun. %20 hp'den götürsün %10 armordan götürsün diyebiliyorsun örneğin. bu oranlar da adamın hasar aldığı yere göre değişiyor. eski half-life'taki gibi 3 tane hasar bölgesi (kafa, gövde, ayak) yok. birden fazla var ve nereye gideceğini de her seferinde kestirip ayarlama şansı da yok.
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2009, 02:38:20 » |
|
Destek verilirse tutar benimde pek bir ümidim yok fakat bu mod için şansımı deneyeceğim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkelf
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2009, 15:26:15 » |
|
Ag 2 nin orange box ile alakası varsa oynayabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Possible
Takım Bc
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2009, 16:39:48 » |
|
Ag 2 nin orange box ile alakası varsa oynayabilirim
Ya aga kusura bakma ama sana 3 kere söyledim yani anlamıyosan artık gerizekalı olman lazım."Source destekli tüm oyunlar ag2'yi çalıştırır" Bu Linkdeki bütün oyunlar ag2 çalıştırır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...