|
Rokstanski
|
 |
« : 28 Ocak 2009, 21:01:20 » |
|
burdan istediginiz gibi tusları ayarlayıp hl2dmpro klasörünün icindeki CFG klasörüne koyun veya dosya ekinden indip notepad ile editleyin koymanız gereken yer tam olarak surası C:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods\hl2dmpro\cfg unbindall name "AGMerkezi.com"
// Movement //____________________________________ bind "w" "+forward" bind "s" "+back" bind "d" "+moveright" bind "a" "+moveleft" bind "SPACE" "+lj" bind "CTRL" "+duck" bind "SHIFT" "+speed" bind "MWHEELDOWN" "+jump"
// LongJump //____________________________________ alias +lj "+duck;+jump" alias -lj "-duck;-jump"
// Chat //____________________________________ bind "MOUSE5" "+voicerecord" bind "n" "snd_restart" bind "y" "messagemode" bind "u" "messagemode2"
// Pro menu list //____________________________________ bind "F1" "pg_vote yes" bind "F2" "pg_vote no" bind "F3" "pg_musicmenu" bind "F4" "pg_ircmenu" bind "F5" "jpeg" bind "F6" "pg_webbrowser" bind "F7" "pg_record start" bind "F8" "pg_record stop" bind "F9" "connect 212.175.219.57:27015" // sizi sunucumuza baÄŸlar bind "F10" "pg_multimedia" bind "F11" "showpanel pg_adminmenu" bind "F12" "showpanel pg_commandmenu"
// Attack/Mouse //____________________________________ bind "MOUSE1" "+attack" bind "MOUSE2" "+attack2" m_pitch "0.017" m_side "0.8" m_yaw "0.022" m_forward "1" m_filter "1" sensitivity "1"
// Weapons //____________________________________
bind "f" "use weapon_crossbow"// tatar yayı bind "b" "use weapon_357" // magnum bind "x" "use weapon_ar2" // 2. taramalı bind "g" "use weapon_physcannon" // gravity gun bind "v" "use weapon_shotgun" //pompalı bind "4" "use weapon_rpg" // füze bind "x" "use weapon_SLAM" // paket bind "3" "use weapon_smg1" // taramalı bind "t" "use weapon_egon" // elektrik bind "5" "use weapon_frag" // elbombası bind "c" "use weapon_gauss" // gauss bind "1" "use weapon_crowbar;use weapon_stunstick" // levye
// Misc. //____________________________________ bind "TAB" "+showscores" bind "ESCAPE" "cancelselect" bind "`" "toggleconsole" bind "PAUSE" "pause" bind "h" "pg_dropweapon" bind "e" "+use" bind "i" "showmodobjective" bind "ALT" "+reload" net_graph 3
// Net //____________________________________
cl_rate 9800 cl_cmdrate 43 cl_updaterate 40
// Fov //____________________________________ pg_cl_fov "100"
// Echo //____________________________________ echo AGMerkezi.com Adrenaline Gamer 2 Config Yuklendi dosya ekini notepad ile açıp istediğiniz bölümleri editleybilirsiniz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Åžubat 2009, 12:03:33 Gönderen: ExperT »
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2009, 21:30:06 » |
|
çok iyi olmuş şafak, optionsta bütün bu ayarlar var ama, eliyle tek tek ayarlamak istemeyen arkadaşlar bu cfgyi kullanabilirler.. agden eksiği yok fazlası var
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
L337__KReW*
Takım Fp
FPS Master
Die Eule# & CoLdRevenqE.!
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2009, 21:47:18 » |
|
Eline sağlık kenarda dursun ag2 ye başlarsam lazım olur 
|
|
|
|
|
|
Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?
18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
|
|
|
|
Rokstanski
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2009, 21:52:16 » |
|
TATAR yayı ne expert lol koptum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2009, 09:34:12 » |
|
TATAR yayı ne expert lol koptum.
crossbow = tatar yayı diye geçer 
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
falsehood
Oyun Sever
every bodygets / a´little lost sometimes
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 AÄŸustos 2009, 22:53:03 » |
|
yav$ak console niye acilmiyor ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 AÄŸustos 2009, 23:08:00 » |
|
yav$ak console niye acilmiyor ki
settings'de controls'de advanced'a tıkla, orda enable developer console diye bi seçenek var. onu işaretleyip tamam dersen olacaktır.
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
falsehood
Oyun Sever
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 AÄŸustos 2009, 15:29:34 » |
|
ona ragmen olmuyor yine de. ayni sekilde fortress forever kurdum dün onda da olmadi. cs 1.6 tf 1.6 falan onlarda oluyor halbuki. half life 2 de de olmuyor mesela. source dalgasindan mi ki
söyle bi $ey : enable developer console (~)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 AÄŸustos 2009, 16:04:06 » |
|
ek çözüm önerelim o zaman ; nasıl ki hlde konsolu oyun kısayoluna -console yazarak açıyorsak, steamdada my games'tan oyunu sağ tıklayıp launch options a gelerek -console komutunu eklersen oyunu her açışında konsollu olarak açılır, oyunun türü önemli değil her steam oyunu için geçerli, ayrıca launch optiontsa geçerli işlevsel komutlar için https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1040-JWMT-2947qL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 AÄŸustos 2009, 16:13:17 » |
|
şu oyuna girinde az bari şu konunun anlamı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 AÄŸustos 2009, 17:39:59 » |
|
ona ragmen olmuyor yine de. ayni sekilde fortress forever kurdum dün onda da olmadi. cs 1.6 tf 1.6 falan onlarda oluyor halbuki. half life 2 de de olmuyor mesela. source dalgasindan mi ki
söyle bi $ey : enable developer console (~)
klavyende tuşun yeri farklıdır belki. yani başka bir tuşla açılıyor olabilir. yurtdışında arkadaşım var, tr klavyelerde olduğu gibi " (tab tuşunun üstündeki tuş) console'u açmıyor onda.
|
|
|
|
|
|
Altını şer,incisi ker
|
|
|
|
Erozbey
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 AÄŸustos 2009, 17:44:11 » |
|
açıyor. UK'da konsol tuşu sanırım farklı bilmiyorum onu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
falsehood
Oyun Sever
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 AÄŸustos 2009, 21:36:41 » |
|
sanirim yurtdi$indaki arkada$inla ayni kaderi payla$iyorum abi dsfs , türkiye deki bilgisayarda dedigin gibi " var da , bunda ° i$areti var ki bayagi bi sinirimi bozuyor. yok mu überintelligent bi arkada$ yardim edebilecek dsf
edit : cantug bi seyler yazmi$ görmemi$im onu bi bakiyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 AÄŸustos 2009, 21:39:19 Gönderen: falsehood »
|
|
|
|
|
falsehood
Oyun Sever
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 AÄŸustos 2009, 21:45:46 » |
|
oldu lan o , ama oyun icerisinde hala acamiyorum , neyse , su sunucular cali$miyo gibi gözüküyor bende bu arada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #14 : 29 AÄŸustos 2009, 23:00:48 » |
|
ne sorunlu adamsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|