Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: Adrenaline Gamer Oyuncu Stilleri  (Okunma Sayısı 4201 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 28 Temmuz 2007, 00:43:46 »

Daha önce belirttiğimiz oyuncu seviyelerinde seviye 8-9- dan sonra herkesin kendine ait bir stili olur , örneğin zodi stili honest stili dark stili vb. tfdeki savunma , atak karakterlerini baz alıp ;

3 Ana başlık altında toplarsak

Defans oyuncusu : Honest & Darklore gibi yavaş oyunculardır, aimleri çok çok iyidir,tercihen xbow kullanırlar, movementları 0 denecek kadar azdır, nadiren teamkill yaparlar, tdm 4v4,5v5 oyunlarda en fazla skoru yapan oyunculardır, 1v1 de zayıftırlar, lj yi takım arkadaşlarına bırakırlar, iyi ses dinlerler, halk arasında pusucu olarak adlandırılır :=)

Atak/Defans Oyuncusu : Adven & Zodi gibi oyunculardır, gerektiğinde defans yapmayı bilirler, aim/movement oranı iyidir . gerektiğinde lj alıp atak oynayabilirler shotgun , gaus , xbow , rpg gibi silahlar üstüne mastera yapmışlardır , takım oyununu gerçekten geliştirmiş oyunculardır , canları azaldıklarında takım arkadaşlarına boşaltırlar silahlarını :=)

Atak Oyuncusu : Expert & Logi gibi hızlı oyunculardır, Movementleri çok iyidir, komboları gerçekten iyi yaparlar, 1v1de hızları yüzünden nadiren yenilgi alırlar , tdmde bireysel oynadıkları için skorları düşüktür , arkalarında sağlam defans oyuncusu varsa onlarda + frag yaparlar,bazen takım arkadaşlarını lj için öldürdükleri olur , lj nin önemi büyüktür , armor lj kıymeti bilirler :=)
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2007, 00:57:14 Gönderen: ex » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2007, 01:11:11 »

Guzel yazı olmus : ) Pis pusarım  Dil çıkaran
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hardaway #1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2007, 01:17:19 »

Kendimi Atak/Defans oyuncusu olarak gösterebilirim.Her 2 sinide iyi yaparım gerektiğinde Göz kırpan

Hellsp4wn.
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2007, 02:18:38 »

Ben Atak oyuncusuyum...

m3y
Emektar...
Takım LoL
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

League Of Levity

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2007, 02:40:07 »

,bazen takım arkadaşlarını lj için öldürdükleri olur , lj nin önemi büyüktür , armor lj kıymeti bilirler :=)

Buraya koptum Kahkaha bukadar açık sözlü olma üstat   Dil çıkaran

Yanlışlıkla vuruyordur hehehehe

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için şererefini çiğnetmeye, bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, günlük menfaatler için onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat!
treateD
ProGamer
Çevrimdışı Çevrimdışı

xanax

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2007, 03:31:31 »

bende çoq iyi atakımdır iyi conc yaparım  double conc da üstüme yoqtur
defans ol derseler 2 air atarım naptın abi derler kusra baqma adamlar çıqıolar serwerdan airların yüsünden derler yine atak olurum bu sefer tribLe conc yaparım   nasılım ?

Bootstrap
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2007, 11:26:48 »

ben Honest stlye adamlara gıcık olurum reskill yemekten hiç hoşlanmam Kahkaha
- frag olduktan sonra sinirlenip kafasına 1 kere pompalı çakıp oyundan çıkarım benim stilim bu Kahkaha
ReaLKraL
Takım ZoNe
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2007, 12:28:15 »

ReaLKraL style yok nası iş Dil çıkaran eline sağlık benim içinde bi style istiyorum en kısa zamanda Dil çıkaran

Süpermenizm.
lynx a.k.a gok2
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2007, 12:46:24 »

ReaLKraL style yok nası iş Dil çıkaran eline sağlık benim içinde bi style istiyorum en kısa zamanda Dil çıkaran
1zbe styl3
lynx a.k.a gok2
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2007, 12:47:03 »

bende çoq iyi atakımdır iyi conc yaparım  double conc da üstüme yoqtur
defans ol derseler 2 air atarım naptın abi derler kusra baqma adamlar çıqıolar serwerdan airların yüsünden derler yine atak olurum bu sefer tribLe conc yaparım   nasılım ?
emre git yat hac1
Ky3TeR
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2007, 14:39:30 »

tercihim honestten yana

-Irrational Dafts-id : Ky3TeR -
Ky3TeR
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 28 Temmuz 2007, 14:39:59 »

tercihim honestin stilinden  yana

-Irrational Dafts-id : Ky3TeR -
LoL-Jim
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2007, 15:15:16 »

bende ıyı panıkatagımdır kendı takım oyuncum olsa bıle oldurururm :DD:DDsadnaskdhsadasd a
1mmortaL
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Temmuz 2007, 16:36:44 »

bende ıyı panıkatagımdır kendı takım oyuncum olsa bıle oldurururm :DD:DDsadnaskdhsadasd a
Kahkaha
Mustafa
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2007, 16:50:37 »

Ben Honest sitilinin yandan yemiş olanındanım galıba Sırıtan ne defans yaparım ne atack.ölee boş gezenin boş kalfası anca karşı takıma frag veririm Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Yazı çok güsel olmus ex EMEĞİNE SAĞLIK!
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.077 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu