|
ExperT
|
 |
« : 02 Kasım 2009, 01:22:11 » |
|
Merhaba arkadaşlar, Sonucunu merakla beklediğimiz karşılaşmalardan biriside Diff vs Faq maçıydı. Maça gayet güzel başlayan Diff takımı Maç sonuna kadar farkı korudu. Havoc ve echo haritasını kazanan Diff takımı Türkiyenin en iyi üç ag takımı arasına girdi. Ve böylece Fp, Forj takımlarından sonra Diff takımıda 2.turu tamamlayıp Finale adını yazdıran takımlar arasına girmeyi başardı. Faq : 0 - Diff : 2 
For-Justice 2 - Xen 0
 xen- forj takımları arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı, 8.Hlccl turnuvamızda bir ilk bu maçta yaşandı, oyun berabere kaldı ve sudden death oynandı, kalpler tık tık atarken, adrenalin doruktayken sudden sonucu for j takımı 1 farkla stalkyardı aldı, kendi haritalarındada 18 farkla xen takımını yenen for j xeni eleyerek Türkiyenin en iyi üç takımı arasına girdi. Maç boyunca expert ve knave'de yüksek loss olması dışında teknik bir problem yaşanmadı, sevgi saygı çerçevesinde geçen mükemmel bir derbiydi..

FP 2 - BT 0 Merhaba arkadaşlar 10 klanlı 8.HLCCL turnuvamızın ikinci tur maçları bugün başladı.. İlk karşılaşma Bt takımıyla Fp takımı arasındaydı, ikiside yeni kurulmasına rağmen türkiyenin en iyi 6 klanı arasına girmeyi başararak büyük bir yükseliş göstermiş bu iki klanın maçlarıda müthiş çekişmeliydi. İlk harita Fp takımının seçtiği stalkyard haritasıydı, bu haritada fp klanı fabian ve alvaroyu içeri salarak içeride üstünlük kurdular, bt lerin direnişiyle oyunun ortasına kadar berabere giden maç içeride yapılan killerin devamının dışarıda spawnkillerle getirilmesiyle fpye puan getirdi.
İkinci harita Bt takımının haritası stalkx'ti bu haritada oyunun başından sonuna kadar büyük bir çekişme yaşandı, neredeyse 18. dakikaya kadar aradaki fark 3'ü geçmedi bu haritada mql ve fabian tam bir üstünlük mücadelesi verdiler. Maçın son iki dakikasında fabian atağa geçerek takımının 21 frag farkla Türkiyenin en iyi üç ag takımı arasına girmesini sağladı. Gösterdikleri temiz ve güzel oyundan dolayı iki takımıda tebrik ediyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2009, 00:53:20 Gönderen: Jakaßo »
|
|
|
|
|
Jakabo
Admin
Oyun Adamı
O ÅŸimdi Asker !
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2009, 01:47:17 » |
|
Tşkler Expert, Yeni bir takımız çıkışımız inş bundan sonra devam eder. Gerçekten 2.harita kıran kırana geçti biran gittik geldik 3.map için ama BT takımının hakkını yememek lazım gerçekten müthiş bir çıkıştı özellikle stalkx harıtasında, Neyseki kazanan taraf biz olduk... Takım için emek veren herkese sonsuz tşklerimi burdan bildirmek istiyorum... Hepiniz Süpersiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panicrap
Takım Fp
Aşmış Oyuncu
R.i.P
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2009, 02:25:35 » |
|
Güzel maçtı gerçekten keyif alarak oynadım stalkx mapi özellikle çok çekişmeli geçti buda oyundaki heyecanı max. seviyeye taşıdı.Maçta bulunan arkadaşlara ve BT clanına teşekkürler.başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueMartini
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2009, 15:46:21 » |
|
burada çıkış yapan bir takım varsa fp değil BT'dir. fp'nin oyuncuları zaten yıllardır ag oynayan adamlar. bt'deki oyuncuların %90'ı 1 sene veya daha az bir süre öncesinde oyuna başladı. bt'den hiç bahsetmemeniz büyük haksızlık. tebrikler beyler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakabo
Admin
Oyun Adamı
O ÅŸimdi Asker !
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2009, 16:12:22 » |
|
BT Çok iyi bir çıkış yaptı zaten kimse inkar edemez, Ama şöle bişey var uyum sağlama ve toplanma diyelim biz buna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chatlak
Takım LoD
Oyun Sever
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2009, 19:26:12 » |
|
gl hf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miqu3L-mqL
Takım Dff
FPS Master
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2009, 22:05:05 » |
|
Stalkx i unutmucam  yard ise bende kötü bi anı olarak kalıcak :=) FP ye tebrikleR Ulasss yaktın beni ulass
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakabo
Admin
Oyun Adamı
O ÅŸimdi Asker !
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2009, 22:24:54 » |
|
yusuf küfürlere devam askdjlsahldka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L337__KReW*
Takım Fp
FPS Master
Die Eule# & CoLdRevenqE.!
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2009, 22:44:54 » |
|
Herkese teşekkürler n1 maçtı gl hf.
|
|
|
|
|
|
Dün boğuk ve kabusluydu bugünün dünden farkı ne ki ?
18'e geldim bugüne kadar tek becerebildiğim kaybetmek :/
|
|
|
Thunder
Uzaklarda...
Admin
Oyun Bağımlısı...
geçici olarak hizmet dışı
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2009, 01:44:15 » |
|
burada çıkış yapan bir takım varsa fp değil BT'dir. fp'nin oyuncuları zaten yıllardır ag oynayan adamlar. bt'deki oyuncuların %90'ı 1 sene veya daha az bir süre öncesinde oyuna başladı. bt'den hiç bahsetmemeniz büyük haksızlık. tebrikler beyler.
katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3nK@zZ
Takım Fp
ProGamer
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Kasım 2009, 14:49:24 » |
|
bt oyuncularını tebrık edıyorm. resul ve ishak iyiki ag ye baslamışlar ve klanı kurmuslar buyuk ses getırdı anlasılan. Ah ulen bıraz daha sulu olmasanız iyi olacakta neyse 
|
|
|
|
|
|
 ]
|
|
|
WanTed
Takım BT
Oyun Adamı
ForeweR | AgM
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2009, 18:58:30 » |
|
o maçta oyuna başlayalı 3 gün olmuştu ve 1 kere tdm atmamıştım ilk tdm yi maçta attım
|
|
|
|
|
|
B T L E A A C M K
|
|
|
Blaze
Takım BT
Oyun Manyağı
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Kasım 2009, 22:23:54 » |
|
biraz üzüldüm ama Fp klanina tskkurler ayrıca oynayan tum arkadslarada tskkur ederım Gl Hf.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2009, 00:36:05 » |
|
Tebrikler beyler adalet yerini buldu  çok güzel maçtı, yardda kalbim tık tık attı vallahi. ah bide loss olmasaydı adam vuramadık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Incirzion
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Kasım 2009, 01:25:20 » |
|
Güzel Maçlar Olmuş. Tum Takımlara Başarılar.
|
|
|
|
|
|
DifferenT ~ TeaM
|
|
|
|